December 12, 20177 yr Bas morao da ga primi Celzi serem im se u ton film. Ulazim u losu seriju a nemam sta da promenim. Edited December 12, 20177 yr by Moća
December 12, 20177 yr 7 minutes ago, Moća said: Bas morao da ga primi Celzi serem im se u ton film. Ulazim u losu seriju a nemam sta da promenim. +1
December 12, 20177 yr A ja stavljam Azara (C) da ispadnem pametan Pa sad opet fenjer u ruke ed:Cestitke za Feia koji nije eksperimentisao sa kapetanom
December 13, 20177 yr Ja sam izgleda dobio Pokusne kunice Kakav finis kola. De Hea 3pts bonusa i 2pt na odbrane. Lukaku (c) gol. I Hegazi sa klin sitom ulazi sa klupe umesto Niasse-a.
December 13, 20177 yr ja sve to isto samo obrnuto. ni gola ni odbrana, a klinšit ostao na klupi. ne samo da ću da izgbuim u ligi nego i od neaktivnog Qataranina Abullaha u Qpu
December 13, 20177 yr 3 minutes ago, levi said: ja sve to isto samo obrnuto. ni gola ni odbrana, a klinšit ostao na klupi. ne samo da ću da izgbuim u ligi nego i od neaktivnog Qataranina Abullaha u Qpu
December 13, 20177 yr Mene dobio par razlike simpaticni juznoafrikanac Dzosua Banda i to Kunovim golom u 86 minutu.Ako nek je ziv i zdrav i hvala mu sto me na vreme ratosiljao bede
December 13, 20177 yr pa mislim čovek je stavio Lukakua kapitena u avgustu i zaboravio na fantazi posle 2. kola čestitke Abdullahu
December 13, 20177 yr iz tog kupa je najbolje ispasti sto pre, taman da da se smanji nepotrebno lozenje na 1 minimum. evo, ja sam zahvalan sto sam ispao od nekog neaktivnog egipcanina s tri arsenalovca u odbrani