December 12, 20177 yr ma liga je tek za vikend, gledao sam ja. necete me prevariti Za vikend je zadnje kolo, pre zimske pauze... Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
December 12, 20177 yr 1 minute ago, Bogotac said: Sad kad pocnu da tumbaju postave ma ko jos prati kup...
December 12, 20177 yr Ko pravi Kuppp, Delete? Spejd me bez kapitena rasuo Šindlerom i Begovićem. Edited December 12, 20177 yr by Gylfi Pleasure
December 12, 20177 yr 1 hour ago, Gylfi Pleasure said: Ko pravi Kuppp, Delete? Spejd me bez kapitena rasuo Šindlerom i Begovićem. kad to bese treba da pocne?
December 12, 20177 yr Malkin nema salaha, utefterite tamo da je za izbacivanje dogodine. Rekli smo u prvoj ligi samo ozbiljni ljudi Edited December 12, 20177 yr by Ruxin
December 12, 20177 yr Author Јеботе, падам као камен,изгубићу и вечерас јер ми не игра пола тима, а нема чак ни цењеног противника да се мало прозивамо... Мој фантази је тужна мисао која се плеше и све ми је теже што сам старијаtm.
December 12, 20177 yr Igram veoma raznovrsno, prošlu sam pukao od fenjeraša, kolege arsenoljubitelja, večeras će me posedovati arhineprijatelj mutd, sa kojim igram derbi kola .