ubibobi Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 1 hour ago, Moća said: Ubibobi cestitke na pobedi. Sent from my Le X620 using Tapatalk Hvala Motjo,dobio sam te i pored dve asist. Lukakuakaua
Moća Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 Bem ga u nogu vrljavu ubi coveka umesto u gol da je sprovede.Sent from my Le X620 using Tapatalk
porucnik vasic Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 5 hours ago, MancMellow said: Ovde je bar sve ispalo dobro +71
pantelia Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 On 12/9/2017 at 5:57 PM, John Coltrane said: Cestitke jos jednom. Hvala Johne!
Behemoth Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Samo da čestitam Lezilebu, jbg sa 9 igrača se nije moglo. Nisam napravio transfer na vreme, a i sad kad ih imam 2, ne znam tačno šta sa njima
Hobbit slayer Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Blažen Salah! Dobio sam Sekretara prvenstveno zahvaljujući njegovoj lucidnosti...Kup takmičenje počinje od narednog kola, zar ne? Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
Svarog Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 upucacu se. opet u ovom kolu imam jedan od najboljih rezultata u ligi. i opet gubim. trenutno sam zakucan na 10. mesto na tabeli, a imam drugi skor u ligi.
Sam Spade Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Kod mene suprotno. Sramota me da se javljam koliko me sere.
Redoran Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 On 12/7/2017 at 6:20 PM, Svarog said: Vidi, Redorane, taman nas je krenulo obojicu i probijamo se lagano prema gore na tabeli. Ja mislim da, s tim u vidu, ne bi bilo baš poželjno da jednom ili drugom se prekida niz i krene neka loša serija. Da se mi lepo nađemo na centru terena s početkom ovog kola? Ja ću poneti šnenokle po bakinom receptu. Ti vidi da hanuma baklave neke spremi. Izedemo to ka ljudi i odigramo prijateljskih 0:0. Kako ti to zvuči? Zvuči sjajno kardašu moj i kunem se da sam hteo! Nisam zamenio osakaćenu odbranu, traku sam dao rahmetli Hariju umesto Salahudinu Strašnom, u sredinu ubacio Rahimaru i Lerojaru iako sam znao da zajedno neće osvojiti više od 4 poena. Čak sam i Runija stavio u špic, kao konačan dokaz moje vere i odanosti Prorokovom putu. Ali šejtan pohodi ovu fantaziju joldašu moj. Video si kakav penal je dobio Everton i kako je Lukakara majstorski poslužio Otamendija. Još je šejtan vratio Harija sa onog sveta da nakrlja 2x12 poena. Ovakve rabote, dostume moj, ja ne videh ni kada sam obitavao u Diablo II svetu. Probaću da ti na proleće uzvratim 3 za 3 mada imam neki osećaj da kada bih Bentekaru stavio u napad ovaj bi odmah zalilao 4 komada nekom.
malkin Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Rodni, vidim da ti se tim crveni, a i fale ti h2h bodovi pa neću da pravim transfere. nije mi žao da pomognem, a ti možeš i u neki minus da odeš ako hoćeš
cvrlle Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 daleko je vikend i transferi. treba prvo da se prezivi ovaj glupi kup, danas i sutra, pa tek onda da se vidi ko pretice a ko je za out
cvrlle Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 ma liga je tek za vikend, gledao sam ja. necete me prevariti
Recommended Posts