Jump to content
IGNORED

Бетон 2017/18. и још две далеко небитније фантази лиге

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Moća said:

Ubibobi cestitke na pobedi.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Hvala Motjo,dobio sam te i pored dve asist. Lukakuakaua :tongue:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Прслин

417

• malkin

208

• Pokojni Ruxin

131

• Moća

126

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bem ga u nogu vrljavu ubi coveka umesto u gol da je sprovede.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted
5 hours ago, MancMellow said:

Ovde je bar sve ispalo dobro :D

+71

Posted
On 12/9/2017 at 5:57 PM, John Coltrane said:

Cestitke jos jednom.

Hvala Johne!

Posted

Samo da čestitam Lezilebu, jbg sa 9 igrača se nije moglo. Nisam napravio transfer na vreme, a i sad kad ih imam 2, ne znam tačno šta sa njima :isuse:

Posted

Blažen Salah! Dobio sam Sekretara prvenstveno zahvaljujući njegovoj lucidnosti...
Kup takmičenje počinje od narednog kola, zar ne? 8c331d7a81a51e5e3957a3992243530d.jpg

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

Posted

upucacu se.

opet u ovom kolu imam jedan od najboljih rezultata u ligi. i opet gubim.

trenutno sam zakucan na 10. mesto na tabeli, a imam drugi skor u ligi.

giphy.gif

Posted

Kod mene suprotno. Sramota me da se javljam koliko me sere.

Posted
On 12/7/2017 at 6:20 PM, Svarog said:

Vidi, Redorane, taman nas je krenulo obojicu i probijamo se lagano prema gore na tabeli.

Ja mislim da, s tim u vidu, ne bi bilo baš poželjno da jednom ili drugom se prekida niz i krene neka loša serija.

Da se mi lepo nađemo na centru terena s početkom ovog kola?
Ja ću poneti šnenokle po bakinom receptu. Ti vidi da hanuma baklave neke spremi.
Izedemo to ka ljudi i odigramo prijateljskih 0:0.

Kako ti to zvuči?

Zvuči sjajno kardašu moj i kunem se da sam hteo! Nisam zamenio osakaćenu odbranu, traku sam dao rahmetli Hariju umesto Salahudinu Strašnom, u sredinu ubacio Rahimaru i Lerojaru iako sam znao da zajedno neće osvojiti više od 4 poena. Čak sam i Runija stavio u špic, kao konačan dokaz moje vere i odanosti Prorokovom putu.

Ali šejtan pohodi ovu fantaziju joldašu moj. Video si kakav penal je dobio Everton i kako je Lukakara majstorski poslužio Otamendija. Još je šejtan vratio Harija sa onog sveta da nakrlja 2x12 poena. Ovakve rabote, dostume moj, ja ne videh ni kada sam obitavao u Diablo II svetu.

Probaću da ti na proleće uzvratim 3 za 3 mada imam neki osećaj da kada bih Bentekaru stavio u napad ovaj bi odmah zalilao 4 komada nekom.

Posted

Rodni, vidim da ti se tim crveni, a i fale ti h2h bodovi pa neću da pravim transfere. nije mi žao da pomognem, a ti možeš i u neki minus da odeš ako hoćeš :thumbsup:

Posted

daleko je vikend i transferi. treba prvo da se prezivi ovaj glupi kup, danas i sutra, pa tek onda da se vidi ko pretice a ko je za out

Posted

ma liga je tek za vikend, gledao sam ja. necete me prevariti :whistle: