July 20, 20177 yr Author Danas valjda vise ne moze da se ceka, i mora nesto da se uradi. Noge ce biti teske od priprema jucerasnje etape, neko ce [valjda] da pokusa to da iskoristi. Froome jeste ranjiv, ali neko od protivnika mora biti spreman da izgubi tour da bi ga mozda dobio.
July 20, 20177 yr Protivnici moraju danas nesto da pokusaju jer vise nemaju kad. Frum ce da im skine jos bar pola minuta na hronometru. Jedino ako neko nema canning plan da ode u beg u Parizu i da tako osvoji tour.
July 20, 20177 yr Ko je ovaj strucni konsultant? Zanimljivo mi ovo sto prica tj. ja gledam sa sat dva kasnjenja, mozda nije i dalje tu) A plasim se da ce danas Froom da ih sve odvali.
July 20, 20177 yr krece AG2R, dosta je Sky usporavao... Bardet ce definitivno biti najspremniji da napadne opet
July 20, 20177 yr Ko je ovaj strucni konsultant? Zanimljivo mi ovo sto prica tj. ja gledam sa sat dva kasnjenja, mozda nije i dalje tu) A plasim se da ce danas Froom da ih sve odvali. Ivan Stevic.
July 20, 20177 yr Ivan Stevic. faaak... jel pričao štogod o dopingovanju? krajnje je vreme za neki napad na Fruma
July 20, 20177 yr da, naravno. samo kažem, ponestaje druma za napad kakav im treba ako će da probaju da ga ugroze
July 20, 20177 yr Barguil buduci pobjednik TdF-a Landa napao. Prejak je Sky, mogu da rade sta zele. Edited July 20, 20177 yr by borris_
July 20, 20177 yr konacno napad Froomea... niko ne moze da prati, ubi ih. opa, Uran dovlaci... huh... odlicno trkanje
July 20, 20177 yr lepo da Francuz pobedi prvi put kad se etapa završava na Izoardu :) kakvo govno od Tura. Edited July 20, 20177 yr by malkin
July 20, 20177 yr Barguil kakav TdF za njega, i za Sunweb sa njim i Matthewsom Bardet dao sve od sebe, ali bojim se da ce to biti dosta samo za trece mesto, jaci je Uran na hronometru