July 11, 20177 yr j ovo mi na nivou šoka kao onomad kad je novak ispresavijao nadala baš na tom, fizičkom planu, čini mi se da je to bilo na iw 2011 to prvi put, posle smo to viđalo počesto :D Bio je to Miami. Kad se Nadal podbočio na reket u jednom momentu jer nije mogao da diše, neću to nikad zaboraviti. Uvek sam govorio da su posle titula 2011 dva najveća uspeha te sezone taj momenat i kad je Fed slomio reket vs Nole :) Hawaii Mate 9
July 11, 20177 yr to kad federer lomi reket u majamiju 2009 je najsladji trenutak u istoriji covecanstva
July 11, 20177 yr Bio je to Miami. Kad se Nadal podbočio na reket u jednom momentu jer nije mogao da diše, neću to nikad zaboraviti. Uvek sam govorio da su posle titula 2011 dva najveća uspeha te sezone taj momenat i kad je Fed slomio reket vs Nole :) Hawaii Mate 9 da,da, miami, znam da je bila ta rana američka turneja baš na taj momenat sam mislila to smo izgleda svi upamtili :D to kad federer lomi reket u majamiju 2009 je najsladji trenutak u istoriji covecanstva +1 i da, mislm da je ta lomljava reketa bila upravo 2009 a ne 2011 fed se 2011 nije nervirao, znao je on da nema radi čega da se nervira te godine Edited July 11, 20177 yr by dùda
July 11, 20177 yr Njole konacno ne igra preko kurca, prvi put posle proslogodisnjeg RG... e sada, dokle ce trajati, i da li ima neku povredu, to su vec druga pitanja :D
July 11, 20177 yr bije konta, ne predaje se izborila treći set, svaka čast ed. a mala ostapenko je baš ljuta izašla nakon poraza :D ali, možda je ovaj poraz i dobar za nju, ima ona još svašta da uči Edited July 11, 20177 yr by dùda
July 11, 20177 yr pa ništa iznenađujuće reče viško juče da su oni obojica praktično domaći teniseri <_<
July 11, 20177 yr Biće odvratno za gledato semi f, ako prođu Feđica i Đovak ja vec spremio arsenal: pola gajbe piva, neotpakovan boks pall malla, bromazepam od 3mg i megafon
July 11, 20177 yr Author Mislim da nismo do sada nijednom pomenuli Cilica, a on najlaganije od svih stigao do QF, bez izgubljenog seta. I sad ima najslabijeg rivala, pa vrlo lako moze skroz odmoran doci do polufinala na megdan Mareju gde mislim da bi bio favorit.