Timmy Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 Bilo je jasno da je zreb dobar, maltene najbolji.
Timmy Posted July 8, 2017 Author Posted July 8, 2017 Ne sa percepcijom o Delpu koja vlada. Al u praksi nista od njega. vec godinu dana.
Malvo Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Kako se izvuce Karolina, ogavna je. Povratak trckarala sa svih meridijana, i to ni manje vise nego na travi.
duda Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Kako se izvuce Karolina, ogavna je. Povratak trckarala sa svih meridijana, i to ni manje vise nego na travi. pa prošla je zato što je devojka protiv koje je igrala potpuno neiskusna to nema veze sa podlogom uskoro će mlada konataveit biti baš opasna nikako novak da ga slomi u trećem
Aleksandar88 Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Djokovic se opasno pali, odavno nije izgledalo da mu je ovako stalo kao danas.
Mil@n Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Ja stvarno verujem da Novak želi da pobedi svaki meč podjednako samo što nekad pukne usled želje i ko zna čega pa se raspadne.
Arkadija Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Novak je odigrao odličan meč, ponovo se vidi žar kod njega, koji konačno prati i adekvatna igra. Sledeći protivnik je Manarino koji je pobedio u 5 setova pajaca Monfisa.
urkozamanje Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Telegraph: Here comes that awful, awful celebration of his...
Jeremija Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Sasvim solidno igra Miša protiv Federera, Federer mi nekako deluje "zardjalo", ili je barem takav moj utisak posle mečeva sa Lajovićem i Zverevim...
Grandilof Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Sasvim solidno igra Miša protiv Federera, Federer mi nekako deluje "zardjalo", ili je barem takav moj utisak posle mečeva sa Lajovićem i Zverevim... Ja tipujem da ce biti ogromnih problema protiv Dimitrova.
Recommended Posts