July 8, 20177 yr Author Ne sa percepcijom o Delpu koja vlada. Al u praksi nista od njega. vec godinu dana.
July 8, 20177 yr Kako se izvuce Karolina, ogavna je. Povratak trckarala sa svih meridijana, i to ni manje vise nego na travi.
July 8, 20177 yr Kako se izvuce Karolina, ogavna je. Povratak trckarala sa svih meridijana, i to ni manje vise nego na travi. pa prošla je zato što je devojka protiv koje je igrala potpuno neiskusna to nema veze sa podlogom uskoro će mlada konataveit biti baš opasna nikako novak da ga slomi u trećem
July 8, 20177 yr Ja stvarno verujem da Novak želi da pobedi svaki meč podjednako samo što nekad pukne usled želje i ko zna čega pa se raspadne.
July 8, 20177 yr Novak je odigrao odličan meč, ponovo se vidi žar kod njega, koji konačno prati i adekvatna igra. Sledeći protivnik je Manarino koji je pobedio u 5 setova pajaca Monfisa.
July 8, 20177 yr Sasvim solidno igra Miša protiv Federera, Federer mi nekako deluje "zardjalo", ili je barem takav moj utisak posle mečeva sa Lajovićem i Zverevim...
July 8, 20177 yr Sasvim solidno igra Miša protiv Federera, Federer mi nekako deluje "zardjalo", ili je barem takav moj utisak posle mečeva sa Lajovićem i Zverevim... Ja tipujem da ce biti ogromnih problema protiv Dimitrova.