duda Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 ja rekoh neki dan da je gulbis strašno opasan došao je rešen ovde, videlo se i na terenu i posle u intervjuu btw, kvota opada drastično <_< baš sam kreten što se ne kladim, pa bi bil win-win, ko renne ? btw, renne, jesi se kladio za današnji meč ?
duda Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 hm sad će ernest samo na svoje gemove da se koncentriše nadam se samo da ćemo taj fokus u jednom momentu opasti
simetrije Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 (edited) Nije Nolo ni toliko loš koliko je Gulbis u transu - ruka mu je naštelovana isključivo na najjače udarce, pa neretko prve poene posle Nolovog riterna izbacuje duboko u aut. Btw, prosečna brzina servisa: Gulbis 130 mph, Nolo 110 mph edit: Nolo urla posle ribrejka, da parafraziram pesnika, što je ohrabrujuće :) Edited July 8, 2017 by simetrije
Max Morlock Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Uze Nolo brejka i seta :o Iznenađen sam, priznajem :) Sent from my SM-N910C
duda Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Uze Nolo brejka i seta :o Iznenađen sam, priznajem :) Sent from my SM-N910C +1
Max Morlock Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 To je mogao samo stari Djoker da uradi... Ne znam tačno šta se desilo u zadnja 3 gema, nešto kao prekid u space-time kontinuumu Sent from my SM-N910C
Arkadija Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Dobi Nole set. Mislim da Gulbis nema sem servisa cime da se suprotstavi Novaku, a ovaj je počeo da mu čita aervis.
Arkadija Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Ama svaki put kada Viško pohvali servis Novaka, urekne ga.
simetrije Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 (edited) Ko je sledeci na crti novaku? Najbolji odavde ide, ako sve bude po predviđanjima, na Rođu. U gornjem delu kostura su Endi, Rafa, Čilić, Muller, Querrey i Anderson Edited July 8, 2017 by simetrije
Kreator Posted July 8, 2017 Posted July 8, 2017 Najbolji odavde ide, ako sve bude po predviđanjima, na Rođu. U gornjem delu kostura su Endi, Rafa, Čilić, Muller, Querrey i Anderson Hvala!
Recommended Posts