July 8, 20177 yr ja rekoh neki dan da je gulbis strašno opasan došao je rešen ovde, videlo se i na terenu i posle u intervjuu btw, kvota opada drastično <_< baš sam kreten što se ne kladim, pa bi bil win-win, ko renne ? btw, renne, jesi se kladio za današnji meč ?
July 8, 20177 yr hm sad će ernest samo na svoje gemove da se koncentriše nadam se samo da ćemo taj fokus u jednom momentu opasti
July 8, 20177 yr Nije Nolo ni toliko loš koliko je Gulbis u transu - ruka mu je naštelovana isključivo na najjače udarce, pa neretko prve poene posle Nolovog riterna izbacuje duboko u aut. Btw, prosečna brzina servisa: Gulbis 130 mph, Nolo 110 mph edit: Nolo urla posle ribrejka, da parafraziram pesnika, što je ohrabrujuće :) Edited July 8, 20177 yr by simetrije
July 8, 20177 yr To je mogao samo stari Djoker da uradi... Ne znam tačno šta se desilo u zadnja 3 gema, nešto kao prekid u space-time kontinuumu Sent from my SM-N910C
July 8, 20177 yr Dobi Nole set. Mislim da Gulbis nema sem servisa cime da se suprotstavi Novaku, a ovaj je počeo da mu čita aervis.
July 8, 20177 yr Ko je sledeci na crti novaku? Najbolji odavde ide, ako sve bude po predviđanjima, na Rođu. U gornjem delu kostura su Endi, Rafa, Čilić, Muller, Querrey i Anderson Edited July 8, 20177 yr by simetrije
July 8, 20177 yr Najbolji odavde ide, ako sve bude po predviđanjima, na Rođu. U gornjem delu kostura su Endi, Rafa, Čilić, Muller, Querrey i Anderson Hvala!