Timmy Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Jos nekoliko dana do pocetka, kvalifikacije vec traju. Zvanican sajt http://www.wimbledon.com/index.html i satnica turnira ista kao i ranije http://www.wimbledon.com/en_GB/atoz/schedule.html I kod muskaraca i kod zena velika neizvesnost. Mada ja mislim da su trenutno Federer i Nadal ispred svih i da je to najrealnije finale, ako se ne sretnu ranije. A ostali su svi tu negde, bar desetak igraca moze da se nada nekom polufinalu. Kod zena tek svasta moze da bude. Ipak mislim da je Kvitova sa najvisim sansama u ovoj konkurenciji. Moja prognoza Nadal i Kvitova. Nadam se da Janko uz dobar zreb moze bar do osmine finala. Od Novaka ne znam sta da ocekujem. Od ostalih tek... tj od ostalih znam nazalost.
Arkadija Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Nadal, ako prođe dva kola, može da kaže da je imao uspešan turnir. Nije on čovek za travu. Čak ni sada, ovako povampiren.
Grandilof Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Nadal, ako prođe dva kola, može da kaže da je imao uspešan turnir. Nije on čovek za travu. Čak ni sada, ovako povampiren. On ako prodje 2-3 kola tu tek postaje zanimljivo. Nije bas lako reci za coveka da nije za travu gde ima 5 finala i 2 titule na jednom GS.
duda Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 (edited) On ako prodje 2-3 kola tu tek postaje zanimljivo. Nije bas lako reci za coveka da nije za travu gde ima 5 finala i 2 titule na jednom GS. +1 nadal nije bezazlen na travi ni malo, pogotovo ako se nekako dokopa druge nedelje ed. mada, ovako na prvu bi se reklo da penzostm osvaja Edited June 28, 2017 by dùda
Jeremija Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Nadal, ako prođe dva kola, može da kaže da je imao uspešan turnir. Nije on čovek za travu. Čak ni sada, ovako povampiren. Ključno je prvih nekoliko kola, ako se tu provuče, onda u drugoj nedelji tereni znatno "oćelave", i tu njegove šanse rastu...
Timmy Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 Precenjuje se uticaj podloge u odnosu na kvalitet. Naravno da je bitna, ali kad je razlika u kvalitetu velika, ne moze podloga bas skroz to da izmeni.
MiddleClass Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Precenjuje se uticaj podloge u odnosu na kvalitet. Naravno da je bitna, ali kad je razlika u kvalitetu velika, ne moze podloga bas skroz to da izmeni. Zato me cudi da je Marej veci favorit da uzme W u odbosu na Nadala. A Rafa je u formi dok se ovaj raspada...
Timmy Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Krunicka u finalu Q. Prvi je nosioc inace, danas oduvala neku Slovakinju. Ostali svi poispadali.
renne Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Novak Đoković u potencijalnom polufinalu Vimbldona igraće sa Rodžerom Federerom, njegov projektovani rival u četvrtfinalu je Dominik Tim, a u trećoj rundi mogao bi da se sastane sa Huanom Martinom del Potrom.
Recommended Posts