Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

wp-1473537823871.jpg

zna se kako se pada u prvoj ligi

:fantom:

:lol:

Kao da ga je pogodio snajper. Jel za ovo stvarno sudija svirao penal?

Posted

Statisti iz spageti vesterna govna da mu jedu.

Posted

guys, mafijaške tvorevine imaju svojih x topika, ne prljajte ovaj deo treša svojim nebitnim opservacijama koje zasmijavaju narko dilere i secikese sa severa i juga

Posted (edited)

...

Edited by kud u maglu Simoviću
Posted (edited)

Zato mi i ne igramo ligu, mozda sad ispostujemo ovaj Zemun ako nam se bude igralo  :fantom:

Edited by W.F.C.
Posted

Marjan Marković, bivši reprezentativac Srbije, vratio se u klub u kome je i ponikao, a koji je trenutno u četvrtom takmičarskom nivou srpskog fudbala - Mladi radnik.

„Srce je zaigralo. Lepo je kad se vratiš tamo gde si počeo. Vratio sam se da sa ovim momcima pokušamo da izborimo Srpsku ligu i promovišemo igrače iz naše škole, da uče od nas, da zaigraju kao i ja u reprezentaciji i da klub živi od prodaje igrača.

Želim ovde i da završim svoju karijeru."

Buca, kako smo ga zvali u školi :D, je stvarno dobar momak. A i ovaj potez mu je, onako, pravi. Inače, u vreme kada je počinjao karijeru i igrao u Radniku bio je napadač, kao i u mladoj reprezentaciji. Ako se ne varam Musiln je bio taj koji ga je prešaltao na spoljneg u 3-5-2 formaciji, pa je posle postao i punokrvni bek.

Posted

bio sam ubedjen da je on odavno u penziji

mada ga mesam malo sa dudicem (bekom), obojica su doduse potonuli ubrzo po odlasku iz zvezde

Posted

mislim da je ovo povratak iz penzije.

pre 2 godine sam ga gledao na nekom zimskom turniru u futsalu, igrao za lokalnu ekipu koja mislim da je sad i u prvoj/drugoj ligi.

Posted

Malo su pojačali, 4 prenosa u ovom kolu

za_stranicu_lige_sls_170803_170453_155.p

Za to vreme SK večeras prenosi 2. ligu Slovenije. Šta koji đavo?

Posted

Izgleda da su 4 prenosa bila preveliki zalogaj za Arenu. Iz Kruševca rade jednom kamerom, bez grafike i usporenih snimaka, sa komentatorom iz studija. Tj grafiku su pozajmili od lige šampiona 

Posted

Izgleda da su 4 prenosa bila preveliki zalogaj za Arenu. Iz Kruševca rade jednom kamerom, bez grafike i usporenih snimaka, sa komentatorom iz studija. 

Blagoje Topličić style....

Posted

Izgleda da su 4 prenosa bila preveliki zalogaj za Arenu. Iz Kruševca rade jednom kamerom, bez grafike i usporenih snimaka, sa komentatorom iz studija. Tj grafiku su pozajmili od lige šampiona 

sa logom lige sampiona

Posted

Nisam čuo objašnjejne na početku, možda im je negde usput prokuvao kombi sa opremom i Jovanom Guzijan

Posted

Немој сте на крај срца, хтели сте наш клуб у ЛШ, ево вам сада два...