Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Je l se samo meni cini, ili ga ovi lepo odstatirase za iz 2 u 1... Tek sad gledam hajlajte pa ono...
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 jes vrlo smešno nego, u kojoj kladionici može da se odigra prelaz u linglong ligi kao singl?
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 Valjda u svakoj, ne znam samo koliku bi uplatu dozvolili..
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 možda 10 dinara, kad sam ih posećivao te uplate su bile no-no
theanswer Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 58 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: možda 10 dinara, kad sam ih posećivao te uplate su bile no-no možeš ako pre tebe niko ne dođe sa jačim uplatama da uplatiš jače
kud u maglu Simoviću Posted July 26, 2019 Author Posted July 26, 2019 šta se sada podrazumeva pod jačim uplatama? 100, 500, 1000€ iskreno ne verujem da bi primili uplatu od 300€ na spartak rad sve da sam prvi došao sa tom idejom na šalter meni pre x godina nisu hteli da prime 1-2 i 2-1 na finale lš za po 50€
theanswer Posted July 26, 2019 Posted July 26, 2019 sto evra bi ti svi prihvatili da dođeš prvi. a i 300. prihvataju oni sve, ogradiće se i oni ako treba. a i konkurencija je takva da prosto ne možeš da ne nađeš. e sad koliko bi ti kratili kvotu to ti zavisi i od uplate.
Mark Rothko Posted July 28, 2019 Posted July 28, 2019 Srđan Obradović se vraća jači nego ikada - posmatrač i komesar za delegiranje sudija Prve lige Srbije. Ako bude potrebe eto ga i na najvećoj sceni ubrzo. Izdržao godinu dana bez funkcije.
kud u maglu Simoviću Posted July 30, 2019 Author Posted July 30, 2019 nije ling long, al sprdnja kao da jeste Sport Fudbalski klub Novi Pazar igraće i dalje u Prvoj ligi Srbije, odlučio je danas Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije. Kako prenosi lokalna televizija Novi Pazar, uprkos tome što su prošle sezone ispali u Srpsku ligu zapad, Pazarci će u drugom fudbalskom rangu zameniti ekipu čačanskog Borca, koja je zbog nedostatka uslova odustala od takmičenja.
Azdaja Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 TSK I Voša maksimalni za sad. Za TSK vidi se kad se ima love i ne krade se kako sve može. A za ove druge, Lalat ukucao easy mod opet. Al videćemo ga protiv Zvezde.
Nikodije Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) 6 hours ago, Azdaja said: TSK I Voša maksimalni za sad. Za TSK vidi se kad se ima love i ne krade se kako sve može. A za ove druge, Lalat ukucao easy mod opet. Al videćemo ga protiv Zvezde. taj tsk ocigledno ima jaka ledja, evo npr ovde na 3:13 neverovatno da lik nije hteo da svira penal za spartak, i svirao ga je tek kada su ovi napravili haos, pa se valjda usrao. sve u svemu dobili smo jos jedan mafijaski klub, ovaj put u srcu backe Edited August 5, 2019 by Nikodije
Nikodije Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 (edited) https://www.danas.rs/ljudi/nenad-lalatovic-pobednik-na-drzavni-pogon/ pre bih rekao mafijaski pogon, ali to je to, ne moze bas tako eksplicitno u naslov Edited August 5, 2019 by Nikodije
Constantin Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 5 hours ago, Nikodije said: taj tsk ocigledno ima jaka ledja, evo npr ovde na 3:13 neverovatno da lik nije hteo da svira penal za spartak, i svirao ga je tek kada su ovi napravili haos, pa se valjda usrao. sve u svemu dobili smo jos jedan mafijaski klub, ovaj put u srcu backe Zapazite rekaciju igrača sa br. 3 u timu TSC...Varga. Nakon što je odigrao rukom, ustavri "lupio bananu" uhvatio se za glavu, svestan šta je uradio...par sekundi kasnije, nije mu smetalo da vija sudiju Gajdobranskog, kada je ovaj na asistenciju pomoćnika ipak pokazao na belu tačku. Kakva ljudska veličina a i karakter
Nikodije Posted August 5, 2019 Posted August 5, 2019 hehe da, asistencija pomocnika... a gajdobranski bio na 5 metara, i kao nije video da je ovaj lupio bananu
Recommended Posts