May 11May 11 Evo kako si napisao to videh da su disciplinci™ poveli postupak protiv NP i FKP zbog ponašanja navijača. Taman da kazne NP sa praznim tribinama opet.
May 11May 11 Author fakt da je tamo ozbiljni nivo divljeg zapada što se tiče organizacijepogotovu sad kad imaju i rasimovu i rahmetli ugljaninovu struju na tribinama Edited May 11May 11 by kud u maglu Simoviću
May 11May 11 Nemoj da vas iznenadi ako se sNs Nesko plasira u Evropu... kao i desavanja u prvoj ligu. Opasno se "lobira" da ispadnu jos dva vojvodjanska kluba.
May 11May 11 Author ma kakvi crni lučanciispadaju tekstilac(ne zbog toga što su vojvođani) i ub. surdulaja i ivanjica ulazea u baražu su minimalne šanse da neko iz prve lige uđe u super ligu, ako se gledaju nefudbalske stvari veće šanse ima šabac nego gat
May 11May 11 5 hours ago, John Dies at the End said:Nemoj da vas iznenadi ako se sNs Nesko plasira u Evropu... kao i desavanja u prvoj ligu. Opasno se "lobira" da ispadnu jos dva vojvodjanska kluba.Ko lobira protiv autonomaša?Mada, kad vidim te Odžake, Rume, Gatove, Topole, Divoše, Tovarnike...i ja bi to sve izbacio.
May 14May 14 Neverovanto je da je Rad „uspeo“ da se za svega nekoliko sezona sruši kao kula od karata iako mu je armatura u klupskom grbu, da iz godine u godinu ispada iz ranga u rang. A, imao je pomoć u tim sezonama, otvoreno kaže Bogdan Korak, jednu osobu posebno mora da pomene.„Kako smo toliko i brzo pali? Prosto – nije bilo novca. Tri godine nam je blokiran račun. Mi smo imali ljude koji su nam pomagali, neću da im navodim imena da im ne pravim probleme. Ali, moram jednu osobu da istaknem – sina predsednika države. Mene apsolutno ne interesuje nikakva politička priča, niti išta od toga. Ipak, taj dečko je ovde pomagao šakom i kapom! Tu nema razgovora. Njemu tu blizu žive baka i deka, bilo mu je ovde lepo, pa čak i kad smo ispali prve sezone iz Mozzart Bet Superlige i dalje je pomagao.
May 14May 14 Author ugasili se dabogdapoledica na tviteru kaže da je finale kupa odloženo za 22. zbog terzinog rođendana(ove kao i prošle godine)
May 18May 18 Nešto vadio razne fudbalske statistike kako bi nekim klincima gdje volntiram pokušao približiti statistiku i matematiku.Elem, koliko god da sam kopao ne nađoh zemlju gdje su fudbalski prvaci oz jednog grada trideset i kusur godina. Kad nisu Zvezda i Partizan, bio jednom onaj bolesni Obilić.Još kad se pogledaju godine poslednjih titula tačno se vidi do kad je bio Tadić vlast (partizanovac), a od kada zvezdaš Vučić, uz jednu godinu incidenta. Zapanjujuće. A za kvalitet fudbala pogubno.
May 18May 18 2 hours ago, milfisland said:Nešto vadio razne fudbalske statistike kako bi nekim klincima gdje volntiram pokušao približiti statistiku i matematiku.Elem, koliko god da sam kopao ne nađoh zemlju gdje su fudbalski prvaci oz jednog grada trideset i kusur godina. Kad nisu Zvezda i Partizan, bio jednom onaj bolesni Obilić.Još kad se pogledaju godine poslednjih titula tačno se vidi do kad je bio Tadić vlast (partizanovac), a od kada zvezdaš Vučić, uz jednu godinu incidenta.Zapanjujuće. A za kvalitet fudbala pogubno.Škotska, tačno 40 godina.
May 18May 18 1 hour ago, Sokrat said:Škotska, tačno 40 godina.Gledao države.Mada, liga im nije baš pojam zanimljivosti i nepredvidivosti.
May 18May 18 Јбг кад не постоји држава у којој су два спортска колектива толико битна да то дебело превазилази границе спорта као што је код нас случај.Ако се целокупно друштво дели на два табора (спремна да се поубијају међусобно за титулу), нема ту простора за неког трећег. Edited May 18May 18 by johan nagel
May 19May 19 Kad bi bar ta dva kolektiva vodila zanimljivu bitku za titulu, ako nam se već sav fudbal sveo na njih, ali to nije slučaj. Mi nismo 35+ godina imali uzbudljivo prvenstvo, uglavnom se već na polusezoni znalo ko će biti prvak, ako ne i pre početka. Jedino 2017. se desio bag u sistemu, sve pre i posle toga je išlo svojim tokom od početka do kraja.
May 19May 19 netačno u 4 od 6 vezanih titula pfc imali ste šansu da pobedom u derbiju na 3-4 kola od kraja prvenstva preuzmete 1 mesto na tabeli i tako uzmete i titulu, u vreme vaše dominacije pfc je samo uu jednoj sezoni bio u sličnoj situaciji, jbg ne možeš protivu tima čiji je godišnji budžet 80 milki €, sa 4x manje paraovakva situacija će ostati ili dok pfc, tsc ili voša ne dignu budžet na 50 milki godišnje ili dok se vaš ne normalizuje na 15 milki po sezoni
May 19May 19 To su bila sve čuvena proleća fkp sa po 15 vezanih pobeda, ja tu pravu šansu nisam video.