Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

• Author

kolarov u voši?!

Spoiler

kao trener

• Replies 9.6k
  • Views 534.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kolarov u voši?!

Reveal hidden contents

kao trener

Zar se nisu pre par dana prozivali Tanjga i FSS na tu temu? I ostalo je kao da nama nista od toga.

• Author

‘bem li ga

to je već u domenu unutar partijskih odnosa

Uoči novogodišnjih praznika, klub je podneo zahtev za ulazak u UPPR. Praktično, poslovanjem OFK Beograda upravljaće stečajni upravnik, u čijem opisu posla je i saglasnost za plaćanje sa klupskih računa. U ovom trenutku, zabranjeno je raspolaganje imovinom, uz mere obezbeđenja otuđenja, ali i sprovođenje prinudne naplate. Na stečajnom upravniku je zadatak i da proveri tačnost podataka dostavljenih u planu.

Ročište o zahtevu za pokretanje UPPR postupka zakazano je za 8. april, u sedištu Privrednog suda u Beogradu. Pred OFK Beogradom, u ovom trenutku, nalaze se dva puta – usvajanje UPPR, ili bankrot.

Institut unapred pripremljenog plana reorganizacije ranije je primenio Novi Pazar. Renomirani superligaš uspešno je okončao postupak, uporedo servisirao redovne i planom prihvaćene obaveze. Izbegao je gašenje i stao na zdrave noge.

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/bankrot-ili-uppr-ofk-beograd-pred-privrednim-sudom-8-aprila/

al su ga terzici opravili (opet), svaka im cast.

Sretoh u kraju 1 bivšeg trenera IMT, pa mi čovek kaže da Zvezda postavlja manje- više sve trenere po Superligi. Poslednji slučaj se desio nedavno, kada je Nebojša  Jandrić trebalo da preuzme Napredak, pa je Terza to stopirao i postavio Slavoljuba.

Edited by Nikodije

• Author

sačuvaj bože u šta nam se fudbal pretvorio

:gospode:

5 hours ago, Nikodije said:

Sretoh u kraju 1 bivšeg trenera IMT, pa mi čovek kaže da Zvezda postavlja manje- više sve trenere po Superligi. Poslednji slučaj se desio nedavno, kada je Nebojša  Jandrić trebalo da preuzme Napredak, pa je Terza to stopirao i postavio Slavoljuba.

Nema "sumnje" da je Terzic ponovo docekao svojih 5 minuta, da (pokusava da) vedri i oblaci, ali ovo oko postavljanja trenera Napretka i nije bas istina ( uz ono da ako lazu mene, lažem i ja vas).

• Author

lalataru pomilovala disciplinska komisija i smanjila kaznu na jednu utakmicu

giphy.gif?cid=9b38fe91v6bjxul1dpxydlvzae

Gaćinović, posle utakmice s Partizanom, dao ostavku :gospode:

• Author

2 prsta obraza 

Pitao me malopre @Milošica vezano za Stjuarta....koliko sam čuo 90% prelazi u Partizan. A dolaze vam i Dimoski, levi bek iz Akrona i Lederman iz Rakova...

IMG_20250203_230505.jpg.90bcb54f8fecceff2fa534267539ebd3.jpg

18 hours ago, Constantin said:

Gaćinović, posle utakmice s Partizanom, dao ostavku :gospode:

Uzeo je bod koji nije smeo :fantom: