Yesterday at 14:061 day 2 hours ago, Nikodije said:Kakav penal za Niš, komedija. Nije mi žao mafijaškog Tekstilca, al ono je smejurija.Naravno i penal za Zvezdu komedija. Lik drži ruke na grudima, al šta ima veze.Lik je drzao ruke metar ispred grudi ali nema veze. Drago mi je sto smo promasili penal samo da ne bih morao da citam ovakve komentare. Kad Gobeljic napravi isti takav penal na evropskoj utakmici onda je Gobeljic retad, kad ga napravi random igrac iz nase lige protiv Zvezde onda je Zvezda favorizovana. Ne mozes pobediti srpske teoreticare zavere pa to ti je.
Yesterday at 14:201 day Ruke svakako nisu činile telo većim, tako da nema elemenata za penal. Nema potrebe za teoretisanjem zavere, realno nebitno, nego slučajno sam video pa mi bilo čudno zašto je svirao.
Yesterday at 14:271 day preblizu je bilo i lopta je išla pravo u telo, čak je i poslovično objektivni komentator sa Arene rekao da će Var verovatno da poništi penal. dobro je da ga je bar poništio golman
22 hours ago22 hr 3 hours ago, Nikodije said:Ruke svakako nisu činile telo većim, tako da nema elemenata za penal. Nema potrebe za teoretisanjem zavere, realno nebitno, nego slučajno sam video pa mi bilo čudno zašto je svirao.Ruke nisu bile uz telo, bile su ispruzene unapred, vidjali smo vec takve penale. VAR nam je ponistio dva gola zbog ofsajda, ponistio bi i ovaj penal da nije bio. Isti takav penal je sviran protiv nas na nekoj od evropskih utakmica, ako se ne varam protiv Milana ali nisam siguran. Gobeljic je podigao i ukrstio ruke ispred lica i odbranio se od lopte koja je isla u njega, sviran je penal. Na kraju uopste nije bitno, samo pokazuje da kad se tretiraju takve situacije vise mozes da utvrdis kakav ko odnos ima prema klubu ili upravi nego sto uopste gleda fudbal i procenjuje na osnovu pravila. Eno dole na kosarci se covek pita kolike su kladionicarske kvote na utakmici FMP - Zvezda i da li je doslo vreme da FMP pobedi, jos pre nego sto se zavrsilo prvo poluvreme. Ne razumem zasto ljudi sa takvim odnosom prema sportu uopste gledaju utakmice, valjda nemaju zbog cega drugog da pizde pa koriste prenose da sebi malo istanje zivce.