March 29Mar 29 Cirkus u borbi za opstanak u "Prvoj ligi Srbije" uveliko traje.. nas fudbal ( ukljucujuci tu i mladje selekcije) je odavno zreo za jednu kolektivnu eutanaziju. Edited March 29Mar 29 by John Dies at the End
March 29Mar 29 Samo je u ovoj zemlji tragedija igrati nizi rang.ODavno sam misljenja da nam treba sistem kao u Argentini. Dve grupe po 15 klubova u tzv najjacem takmicenju a za kvalitet, pa koga jos briga... bitno da cirkus dodje i u moje selo i da svaka utakmica zavrsi rezultatom 5:3.
April 5Apr 5 Author kakva pasivna agresija isijava iz svakog slova ovog saopštenjazavršen samo prvi kurs radikalske akademije za mladoliderejebo im pas mater
Yesterday at 14:511 day Dobra tekma Pazar - Voša, ima tuča, ima dobrih poteza, lepa atmosfera... Ljajić kao u najboljim danima. Kada bi se smanjila liga imali bismo više ovakvih utakmica a manje Tekstilca i sličnih, ne znam kako ne kapiraju.
Yesterday at 15:541 day Author pazarce je jusuf upropastio u prvoj, munuo im je četiri komadaizgleda mu prija pazar
22 hours ago22 hr OPET GOL, OVDE SE ODBRANE NE IGRAJUMinut 45+4. Ovo nije fudbal, nego primese komedije. Odbrane u Humskoj ne postoje. OFK Beograd je izjednačio na 2:2, opet je strelac Stojilković, ali ovo više ne vredi ni komentarisati. Ni kod jednih, ni kog drugih.😂😂😂