Segundo Posted January 18 Posted January 18 19 hours ago, kud u maglu Simoviću said: kolarov u voši?! Reveal hidden contents kao trener Zar se nisu pre par dana prozivali Tanjga i FSS na tu temu? I ostalo je kao da nama nista od toga.
kud u maglu Simoviću Posted January 18 Author Posted January 18 ‘bem li ga to je već u domenu unutar partijskih odnosa 1
John Dies at the End Posted January 25 Posted January 25 Vraca nam se Recko I to može: Proleće nije ni počelo, a već se zna novi prvoligaš 1
Milosh76 Posted January 26 Posted January 26 Uoči novogodišnjih praznika, klub je podneo zahtev za ulazak u UPPR. Praktično, poslovanjem OFK Beograda upravljaće stečajni upravnik, u čijem opisu posla je i saglasnost za plaćanje sa klupskih računa. U ovom trenutku, zabranjeno je raspolaganje imovinom, uz mere obezbeđenja otuđenja, ali i sprovođenje prinudne naplate. Na stečajnom upravniku je zadatak i da proveri tačnost podataka dostavljenih u planu. Ročište o zahtevu za pokretanje UPPR postupka zakazano je za 8. april, u sedištu Privrednog suda u Beogradu. Pred OFK Beogradom, u ovom trenutku, nalaze se dva puta – usvajanje UPPR, ili bankrot. Institut unapred pripremljenog plana reorganizacije ranije je primenio Novi Pazar. Renomirani superligaš uspešno je okončao postupak, uporedo servisirao redovne i planom prihvaćene obaveze. Izbegao je gašenje i stao na zdrave noge. https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/bankrot-ili-uppr-ofk-beograd-pred-privrednim-sudom-8-aprila/
Nikodije Posted January 31 Posted January 31 (edited) Sretoh u kraju 1 bivšeg trenera IMT, pa mi čovek kaže da Zvezda postavlja manje- više sve trenere po Superligi. Poslednji slučaj se desio nedavno, kada je Nebojša Jandrić trebalo da preuzme Napredak, pa je Terza to stopirao i postavio Slavoljuba. Edited January 31 by Nikodije
kud u maglu Simoviću Posted January 31 Author Posted January 31 sačuvaj bože u šta nam se fudbal pretvorio
John Dies at the End Posted January 31 Posted January 31 5 hours ago, Nikodije said: Sretoh u kraju 1 bivšeg trenera IMT, pa mi čovek kaže da Zvezda postavlja manje- više sve trenere po Superligi. Poslednji slučaj se desio nedavno, kada je Nebojša Jandrić trebalo da preuzme Napredak, pa je Terza to stopirao i postavio Slavoljuba. Nema "sumnje" da je Terzic ponovo docekao svojih 5 minuta, da (pokusava da) vedri i oblaci, ali ovo oko postavljanja trenera Napretka i nije bas istina ( uz ono da ako lazu mene, lažem i ja vas).
kud u maglu Simoviću Posted February 3 Author Posted February 3 lalataru pomilovala disciplinska komisija i smanjila kaznu na jednu utakmicu 1
Constantin Posted February 3 Posted February 3 Pitao me malopre @Milošica vezano za Stjuarta....koliko sam čuo 90% prelazi u Partizan. A dolaze vam i Dimoski, levi bek iz Akrona i Lederman iz Rakova...
MiddleClass Posted February 4 Posted February 4 18 hours ago, Constantin said: Gaćinović, posle utakmice s Partizanom, dao ostavku Uzeo je bod koji nije smeo
Recommended Posts