Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

kolarov u voši?!

Spoiler

kao trener

Posted
19 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

kolarov u voši?!

Reveal hidden contents

kao trener

Zar se nisu pre par dana prozivali Tanjga i FSS na tu temu? I ostalo je kao da nama nista od toga.

Posted

‘bem li ga

to je već u domenu unutar partijskih odnosa

• +1 1
Posted

Uoči novogodišnjih praznika, klub je podneo zahtev za ulazak u UPPR. Praktično, poslovanjem OFK Beograda upravljaće stečajni upravnik, u čijem opisu posla je i saglasnost za plaćanje sa klupskih računa. U ovom trenutku, zabranjeno je raspolaganje imovinom, uz mere obezbeđenja otuđenja, ali i sprovođenje prinudne naplate. Na stečajnom upravniku je zadatak i da proveri tačnost podataka dostavljenih u planu.

Ročište o zahtevu za pokretanje UPPR postupka zakazano je za 8. april, u sedištu Privrednog suda u Beogradu. Pred OFK Beogradom, u ovom trenutku, nalaze se dva puta – usvajanje UPPR, ili bankrot.

Institut unapred pripremljenog plana reorganizacije ranije je primenio Novi Pazar. Renomirani superligaš uspešno je okončao postupak, uporedo servisirao redovne i planom prihvaćene obaveze. Izbegao je gašenje i stao na zdrave noge.

https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/bankrot-ili-uppr-ofk-beograd-pred-privrednim-sudom-8-aprila/

Posted

al su ga terzici opravili (opet), svaka im cast.

Posted (edited)

Sretoh u kraju 1 bivšeg trenera IMT, pa mi čovek kaže da Zvezda postavlja manje- više sve trenere po Superligi. Poslednji slučaj se desio nedavno, kada je Nebojša  Jandrić trebalo da preuzme Napredak, pa je Terza to stopirao i postavio Slavoljuba.

Edited by Nikodije
Posted

sačuvaj bože u šta nam se fudbal pretvorio

:gospode:

Posted
5 hours ago, Nikodije said:

Sretoh u kraju 1 bivšeg trenera IMT, pa mi čovek kaže da Zvezda postavlja manje- više sve trenere po Superligi. Poslednji slučaj se desio nedavno, kada je Nebojša  Jandrić trebalo da preuzme Napredak, pa je Terza to stopirao i postavio Slavoljuba.

Nema "sumnje" da je Terzic ponovo docekao svojih 5 minuta, da (pokusava da) vedri i oblaci, ali ovo oko postavljanja trenera Napretka i nije bas istina ( uz ono da ako lazu mene, lažem i ja vas).

Posted

lalataru pomilovala disciplinska komisija i smanjila kaznu na jednu utakmicu

giphy.gif?cid=9b38fe91v6bjxul1dpxydlvzae

• +1 1
Posted

Gaćinović, posle utakmice s Partizanom, dao ostavku :gospode:

Posted

2 prsta obraza 

Posted

Pitao me malopre @Milošica vezano za Stjuarta....koliko sam čuo 90% prelazi u Partizan. A dolaze vam i Dimoski, levi bek iz Akrona i Lederman iz Rakova...

Posted
18 hours ago, Constantin said:

Gaćinović, posle utakmice s Partizanom, dao ostavku :gospode:

Uzeo je bod koji nije smeo :fantom: