Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
7 minutes ago, Constantin said:

U Kruševcu, nakon što je ušao u prostoriju gde se održava KZŠ, gde ga je već čekao Čika Miša i Valentina PR-ka Napretka, pojavljuje se lik na vratima prostorije, inače, ako je važno, čuvar u kruševačkom zatvoru, a ranije je vodio fb stranicu FK Napredak i počinje da bljuje salvu uvreda i psovki. Tokom cele utakmice su ga vredjali sa zapadne tribine.To što se dešavalo za vreme utakmice trebao je da ostavi i za sebe. Ovo vredjanje i psovke upućene njemu su, po meni, prirodna reakcija lika temperamenta "a la Lalat". U tome je učestvovala i Valentina PR-ka sa provokativnim pitanjima, a uzgred, dok je bio u Kruševcu, družili su se i ne retko je ostavljao svoju decu kod nje.

U NIšu, dok nije još bio trener Radničkog, mislim da je tada bio u Borcu iz Čačka, osim psovanja za vreme utakmice, Gradonačelnik Niša, bivši predsednik FK Radnički, Darko Bulatović, gadjao ga je iz lože flašicom vode. Nakon toga se pojavio u restriktivnom prostoru, gde nema pravo da bude (kao i ovaj u Kruševcu) i počeo da mu spominje familiju. Naravno, lik "tipa Lalatović" je istom merom uzvratio, možda za nijansu glasnije.

Na JNA, osim udruženog ali pojedinačnog vredjanja sa Zapada, i horske prozivke sa Juga, nije bilo neke reakcije. Nakon završetka utakmice, prilikom izlaska sa terena i ulaska u imrpovizovani tunel, osim prozivke i vredjanja, usledila je kanonada flašica i upaljača. Reakcija Lalatovića nije bila preterana ali je ostala ubeležena.

U Lučanima, klupa za rezervne igrače je bila (mislim da je Istočna) ispre dugačke tribine, nasuprot tunela gde se izlazi na teren. Tribina je bila prazna, ali na vrhu tribine se nalazi novinarska loža i za sve vreme trajanja utakmice, neko od novinara je sipao uvrede Lalatoviću. Jednom se nasmejao i uglavnom nije reagovao, ali smo svi čuli šta mu je sve rečeno. Jednom su čak i komentarisali on i Novak Simović, koji je tada bio četvrti sudija. Nakon što je Haskić postigao gol za pobedu, par minuta pre kraja utakmice, i kad je Lalatović i ceo stručni štab+rezervni igrači počeo da se raduje, ponovo je dobio psovke iz lože i tek tada se okrenuo i uhvatio za medjunožje.

Znaju da je Lalatović plitkomateričan i nekim ljudima je to, na neki način, duševna hrana jer znaju da će izazvati reakciju, a znaju da su "zaštiićeni" i ogradom i službenim licima. Lično mislim da ti i takvi ljudi, generalno, zaslužuju klasično cipeliranje u guzicu i mazanje kojekakvim govnima, ali treba se izdići iz situacije. Ne mogu svi biti, kao naš nekadašnji trener Milan Rastavac, koji ni jednom nije trepnuo na uvrede i nije reagovao. Gospodin čovek.

Ja u isti koš stavljam i ove trenere što skaču na sudije, psuju ih, trkaju se sa pomoćnim sudijama, šutiraju flašice. Oni su još gori jer utiču na ishod utakmice, a dešavanja su samo sa različitih strana ograde.

To je onaj deo, za koji kažem da je neprimeren i to ne odobravam. O Dudićevim prozivkama i alibi opravdanjama, pred TV ekranima, koja svakako imaju veću težinu nego seljačenje Lalatovića, ne bih se izjašnjavao posebno. Ali se svakako slažem s tobom, ovo o "vredjanju Srba"....SNS doskočice.

Potvrdio si da nemas pojma kako je Dudic inicirao ovaj smecarski ispad smradikalskog narkomana. Evo, ako je rekao nesto u fazonu pridruzujem se pozdravima za pokojnu mamu ali moram da istaknem da nije uspela u zivotu obzirom na to kakvog smecara je vaspitala da postane smradikalski narkoman. Eto ako je Dudic to rekao onda je smradikalski narkomanski smecar imao razlog zasto da reaguje kako je reagovao. Uostalom, smradikalski smecar nije prvi koji ima ovakve reakcije na Dudica, seti se Milojevica, seti se trenera Zeleznicara a verovatno ima jos smaradikalskih smecara koji moraju da se ponasaju kao smradikalske hijene koji u gomile vole da cipelare ljude jer su potomci medjeda koji su jebali bukvu. Samo da kanalizacija koja ce da odnese govna bude dovoljno velika da povuce i ove smecare i smradikalske hijene.

• +1 1
Posted
3 minutes ago, djeneralche said:

Potvrdio si da nemas pojma kako je Dudic inicirao ovaj smecarski ispad smradikalskog narkomana. Evo, ako je rekao nesto u fazonu pridruzujem se pozdravima za pokojnu mamu ali moram da istaknem da nije uspela u zivotu obzirom na to kakvog smecara je vaspitala da postane smradikalski narkoman. Eto ako je Dudic to rekao onda je smradikalski narkomanski smecar imao razlog zasto da reaguje kako je reagovao. Uostalom, smradikalski smecar nije prvi koji ima ovakve reakcije na Dudica, seti se Milojevica, seti se trenera Zeleznicara a verovatno ima jos smaradikalskih smecara koji moraju da se ponasaju kao smradikalske hijene koji u gomile vole da cipelare ljude jer su potomci medjeda koji su jebali bukvu. Samo da kanalizacija koja ce da odnese govna bude dovoljno velika da povuce i ove smecare i smradikalske hijene.

Kakvo si djeneralče, ti bi mogao samo desetarče da budeš :D  Nisam ja tvrdio ništa, a Dudić ga jeste provocirao za vreme utakmice i to je neko ovde napisao. Drugo i važnije, ovo što si napisao je generalno istina, pa Lalatović ne bi imao obraza da se pičkara sa Fedjom, jer on jeste smradikalski narkoman. Fedja je slično govance, samo je drugačije upakovan. Onako fin trenerčić, bolji od većine u Supeligi, ali bazdi i on....sreća pa nije koksan.

Posted
8 minutes ago, Constantin said:

Kakvo si djeneralče, ti bi mogao samo desetarče da budeš :D  Nisam ja tvrdio ništa, a Dudić ga jeste provocirao za vreme utakmice i to je neko ovde napisao. Drugo i važnije, ovo što si napisao je generalno istina, pa Lalatović ne bi imao obraza da se pičkara sa Fedjom, jer on jeste smradikalski narkoman. Fedja je slično govance, samo je drugačije upakovan. Onako fin trenerčić, bolji od većine u Supeligi, ali bazdi i on....sreća pa nije koksan.

Mozes da me zoves i grne, koga zabole ona stvar. Nisi tvrdio nista ali znas da je bio provociran. Te fazone iz osnovne skole zadrzi za sebe ako vec imas potrebu da pravdas smradikalskog smecara. I to da li je Dudic govance i da li bazdi, neka smecar to tako i kaze a ne smradikalske fazone o tome sta Dudic sme i ne sme da prica u Srbiji.

Posted
8 minutes ago, djeneralche said:

Mozes da me zoves i grne, koga zabole ona stvar. Nisi tvrdio nista ali znas da je bio provociran. Te fazone iz osnovne skole zadrzi za sebe ako vec imas potrebu da pravdas smradikalskog smecara. I to da li je Dudic govance i da li bazdi, neka smecar to tako i kaze a ne smradikalske fazone o tome sta Dudic sme i ne sme da prica u Srbiji.

Ma ne zovem ti je nikako, u prtincipu koj ćeš mi kratavac. Ti si jedno prosto gubljenje vremena, kao kad  raspravljaš sa botom. Ima matricu upisa i tera svoje. Ajd zajebi.

Posted
13 hours ago, Radoye said:

Pocelo je tako sto mu je jos tokom utakmice Dudic dobacio "sta je sta skaces" kad je skocio da negoduje na neku sudijsku odluku. Jos tu je poceo da ga psuje i proziva i to se samo nastavilo ovde. Opet mu je neko sipao drogu u kokain jbg.

Eto....Radoye nije neko ko ne iznosi neproverene informacije.

Posted
1 hour ago, hrkljush boys_2 said:

''došao si da ovde da vređaš Srbe''

Odakle mu to ? Misliš da je umislio ili je čuo negde, nešto, nekad...:D

Posted (edited)
7 minutes ago, Constantin said:

Odakle mu to ? Misliš da je umislio ili je čuo negde, nešto, nekad...:D

Ispravka, ne vidjeh odmah tvoj odgovor.  Pardoniram.

Edited by hrkljush boys_2
  • +1 1
Posted
1 hour ago, hrkljush boys_2 said:

Ispravka, ne vidjeh odmah tvoj odgovor.  Pardoniram.

Ma ništa....nego da ti dodam i to da, ako je Voša ozbiljan klub, on bi sad dobio otkaz. Videćemo...

• +1 2
Posted
29 minutes ago, Constantin said:

...

Da ne citiram sve tvoje upise od početka o traLalatu:  Sve to sto si nabrojao,  sve "provokacije" i uvrede na njegov racun ga ni najmanje ne opravdavaju i aboliraju za ponašanje koje ispoljava. I sam znas, koliko je uvreda na svim sportskim terenima ( od najnizih liga u fubalu,  preko ostalih sportova i do kosarke na kraju). Desavanjima u restriktivnom prostoru treba da se bavi savez i tuzilastvo.

I sta sada, svi treba da se ponasaju i reaguje kao Lalatovic??  Njime odavno treba da se bave neke druge institucije i odavno je zreo za jednu duzu kaznu. 

Ponekad mi je iskreno i zao u sta se pretvorio Lalat, a imao je ozbiljan  potencijal na početku karijere .

Posted
22 minutes ago, John Dies at the End said:

Da ne citiram sve tvoje upise od početka o traLalatu:  Sve to sto si nabrojao,  sve "provokacije" i uvrede na njegov racun ga ni najmanje ne opravdavaju i aboliraju za ponašanje koje ispoljava. I sam znas, koliko je uvreda na svim sportskim terenima ( od najnizih liga u fubalu,  preko ostalih sportova i do kosarke na kraju). Desavanjima u restriktivnom prostoru treba da se bavi savez i tuzilastvo.

I sta sada, svi treba da se ponasaju i reaguje kao Lalatovic??  Njime odavno treba da se bave neke druge institucije i odavno je zreo za jednu duzu kaznu. 

Ponekad mi je iskreno i zao u sta se pretvorio Lalat, a imao je ozbiljan  potencijal na početku karijere .

Nema brz druge...kad jednom nešto dopustiš, to postaje pravilo. Na žalost. Da se sve od reda kažnjava, svako ponašanje van propisa, bilo bi reda. Sad smo došli u situaciju da nam jedinica mere Lalatović, pa u odnosu na njega primenjujemo i ocenjujemo poteze drugih. On nije ni trebao da bude u fudbalu, ali kad je već tu, znamo svi da je "džanki" i onda ćemo njihove nepodopštine da uporedjujemo sa Lalatovim i onda ćemo reći " e ovaj dingospo, a Čak je djibre". Ja sam stava da je to samo druga strana medalje. Takav nam je ambijent u fudbalu, i u državi, i onda onaj manje usran, manje smrdi. Nije tako, gomna su gomna, isto ih percipira čulo mirisa.