kud u maglu Simoviću Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago u ns ne znam, video sam samo ove klipove koje je nikodij okačio gledam ga, i deluje mi kao balvan a nisam navijački involviran glede njega a i ovo večeras, imaš nakoksanog lalata prekoputa sebe, neko sam malo više šlifa bi to hendlovao lagano
Milošica Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) To zato što ne voliš ljude izBosne(kao i prosvetare) Isto kao moj otac, valjda zašto što je moja majka i jedno i drugo Edited 14 hours ago by Milošica 1
kud u maglu Simoviću Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago zato što sam podrijetlom iz hercegovine 1 1
djeneralche Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: u ns ne znam, video sam samo ove klipove koje je nikodij okačio gledam ga, i deluje mi kao balvan a nisam navijački involviran glede njega a i ovo večeras, imaš nakoksanog lalata prekoputa sebe, neko sam malo više šlifa bi to hendlovao lagano Kakvog slifa za ovakvog smecara koji je prvo izjavio da mu je pokojnoj majci danas rodjendan i da joj se zahvaljuje a da je onda spreman da uputi ovakve smradikalske uvrede i da proziva Fedju da je ne znam sta pricao o Srbima. Covek je bukvalno najgori smecar koji je hodio prvoligaskim terenima, dobro je Fedja izdrzao da mu nije otkinuo glavu. 6
pantelia Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Quote Lalatović se zatim se u svom stilu našalio sa novinarkom. - Pazi, pazi, pazi - a kada se ona okrenula usledilo je: Voša opet gazi!
kud u maglu Simoviću Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago 5 minutes ago, djeneralche said: Kakvog slifa za ovakvog smecara koji je prvo izjavio da mu je pokojnoj majci danas rodjendan i da joj se zahvaljuje a da je onda spreman da uputi ovakve smradikalske uvrede i da proziva Fedju da je ne znam sta pricao o Srbima. Covek je bukvalno najgori smecar koji je hodio prvoligaskim terenima, dobro je Fedja izdrzao da mu nije otkinuo glavu. ma sve si u pravu samo kada imaš takvu budaletinu ispred sebe, trudiš se da je izbegneš po cenu svega(pogotovu u situaciji kakva je bila večeras). poslednje što želim je da aboliram lalataru, al mi prosto ne deluje da je on flipnuo nakon što je feđa d. samo prošao pored njega baš bi voleo da vidim šta je iniciralo večerašnji incident
MiddleClass Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: zato što sam podrijetlom iz hercegovine Dje me nadje... Kamen, krš i maslina Vino, ganga, Neretva Sve to ima zemlja ta Moja Hercegovina Spoiler 1 1
djeneralche Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ma sve si u pravu samo kada imaš takvu budaletinu ispred sebe, trudiš se da je izbegneš po cenu svega(pogotovu u situaciji kakva je bila večeras). poslednje što želim je da aboliram lalataru, al mi prosto ne deluje da je on flipnuo nakon što je feđa d. samo prošao pored njega baš bi voleo da vidim šta je iniciralo večerašnji incident Smecar nije prvi trener koji se zakacio sa Fedjom a ako treba da pretpostavim sta je iniciralo rekao bih da je nesto na tragu Fedjine izjave da se Vojvodina valjala na terenu zadnjih 5 min. Gledao sam n izjava trenera nakon utakmica u BiH ligi, treneri su od Slovenije preko Hrvatske, BiH, Srbije, uvek su to neke normalne izjave bez obzira odakle dolazi trener. I onda ovde treba da dodje taj smecar i da proziva Fedju zbog toga sto je iz BiH. Bukvalno otpad.
hrkljush boys_2 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nadrogirano goveo proziva čovjeka i na nacionalnoj i regionalno osnovi. Feđa na ovom klipu ispao žešći dingospo, a ovaj ljomber bi. da ima ikakvog saveza ili neke discipolinske komisije, fasovao bar godinu dana suspenzije. Ali pošto nema, onda ništa. 1
Radoye Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ma sve si u pravu samo kada imaš takvu budaletinu ispred sebe, trudiš se da je izbegneš po cenu svega(pogotovu u situaciji kakva je bila večeras). poslednje što želim je da aboliram lalataru, al mi prosto ne deluje da je on flipnuo nakon što je feđa d. samo prošao pored njega baš bi voleo da vidim šta je iniciralo večerašnji incident Pocelo je tako sto mu je jos tokom utakmice Dudic dobacio "sta je sta skaces" kad je skocio da negoduje na neku sudijsku odluku. Jos tu je poceo da ga psuje i proziva i to se samo nastavilo ovde. Opet mu je neko sipao drogu u kokain jbg. 1
Eleniko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Lalata za selektora Hvali nam takav motivator Trenutno Inače niko da pohvali Dina Merlina što je izigravao Satiša Nambijara tj Unprofor. Edited 4 hours ago by Eleniko
Recommended Posts