Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

u ns ne znam, video sam samo ove klipove koje je nikodij okačio

gledam ga, i deluje mi kao balvan

a nisam navijački involviran glede njega

a i ovo večeras, imaš nakoksanog lalata prekoputa sebe, neko sam malo više šlifa bi to hendlovao lagano

Posted (edited)

To zato što ne voliš ljude izBosne(kao i prosvetare) :fantom:

Isto kao moj otac, valjda zašto što je moja majka i jedno i drugo :D

Edited by Milošica
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

zato što sam podrijetlom iz hercegovine

:nobles:

• Haha 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted
8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

u ns ne znam, video sam samo ove klipove koje je nikodij okačio

gledam ga, i deluje mi kao balvan

a nisam navijački involviran glede njega

a i ovo večeras, imaš nakoksanog lalata prekoputa sebe, neko sam malo više šlifa bi to hendlovao lagano

Kakvog slifa za ovakvog smecara koji je prvo izjavio da mu je pokojnoj majci danas rodjendan i da joj se zahvaljuje a da je onda spreman da uputi ovakve smradikalske uvrede i da proziva Fedju da je ne znam sta pricao o Srbima. Covek je bukvalno najgori smecar koji je hodio prvoligaskim terenima, dobro je Fedja izdrzao da mu nije otkinuo glavu. 

• +1 6
Posted

Lalatović se zatim se u svom stilu našalio sa novinarkom.

- Pazi, pazi, pazi - a kada se ona okrenula usledilo je: Voša opet gazi!

:isuse:

Posted
5 minutes ago, djeneralche said:

Kakvog slifa za ovakvog smecara koji je prvo izjavio da mu je pokojnoj majci danas rodjendan i da joj se zahvaljuje a da je onda spreman da uputi ovakve smradikalske uvrede i da proziva Fedju da je ne znam sta pricao o Srbima. Covek je bukvalno najgori smecar koji je hodio prvoligaskim terenima, dobro je Fedja izdrzao da mu nije otkinuo glavu. 

ma sve si u pravu

samo kada imaš takvu budaletinu ispred sebe, trudiš se da je izbegneš po cenu svega(pogotovu u situaciji kakva je bila večeras). poslednje što želim je da aboliram lalataru, al mi prosto ne deluje da je on flipnuo nakon što je feđa d. samo prošao pored njega

baš bi voleo da vidim šta je iniciralo večerašnji incident

Posted
29 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zato što sam podrijetlom iz hercegovine

:nobles:

Dje me nadje...

Kamen, krš i maslina
Vino, ganga, Neretva
Sve to ima zemlja ta
Moja Hercegovina

Spoiler

k_35438037_640.jpg

• +1 1
  • Wub 1
Posted
17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ma sve si u pravu

samo kada imaš takvu budaletinu ispred sebe, trudiš se da je izbegneš po cenu svega(pogotovu u situaciji kakva je bila večeras). poslednje što želim je da aboliram lalataru, al mi prosto ne deluje da je on flipnuo nakon što je feđa d. samo prošao pored njega

Smecar nije prvi trener koji se zakacio sa Fedjom a ako treba da pretpostavim sta je iniciralo rekao bih da je nesto na tragu Fedjine izjave da se Vojvodina valjala na terenu zadnjih 5 min. Gledao sam n izjava trenera nakon utakmica u BiH ligi, treneri su od Slovenije preko Hrvatske, BiH, Srbije, uvek su to neke normalne izjave bez obzira odakle dolazi trener. I onda ovde treba da dodje taj smecar i da proziva Fedju zbog toga sto je iz BiH. Bukvalno otpad.

Posted

Nadrogirano goveo proziva čovjeka i na nacionalnoj i regionalno osnovi. Feđa na ovom klipu ispao žešći dingospo, a ovaj ljomber bi. da ima ikakvog saveza ili neke discipolinske komisije, fasovao bar godinu dana suspenzije. Ali pošto nema, onda ništa.

• +1 1
Posted
4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ma sve si u pravu

Pocelo je tako sto mu je jos tokom utakmice Dudic dobacio "sta je sta skaces" kad je skocio da negoduje na neku sudijsku odluku. Jos tu je poceo da ga psuje i proziva i to se samo nastavilo ovde. Opet mu je neko sipao drogu u kokain jbg.

• Hvala 1
Posted (edited)

Lalata za selektora 

Hvali nam takav motivator

Trenutno

Inače niko da pohvali Dina Merlina što je izigravao Satiša Nambijara tj Unprofor.

Edited by Eleniko