Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

Veceras u kafanu i naruci "Ovamo cigani" cik ako smes :D 

• Replies 9.6k
  • Views 535k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

1 hour ago, Milosh76 said:

Veceras u kafanu i naruci "Ovamo cigani" cik ako smes :D 

Ne ide "Dok palme njišu grane" ? :cool2:

Hahahahhaha žuti 

Pa pička vam materina više bolesna

Leontije bas nije bio pri sebi... Morao je biti crveni

19 hours ago, SNARC said:

A ljudi se pitaju ko veruje Vucicu, naseda na njegove baljezgarije i glasa za njega..

Mada, nisam ocekivao ovako nesto na ovom forumu.

A ljudi se pitaju ko citira aktuelno.me i navija za Partizan?

Koliko je lep ovaj stadion u Kruševcu, sa ovim novim dobrim terenom. I dalje ubedljivo najlepši stadion u zemlji iako ima već nekih 45 godina. Šteta što je uvek prazan.

Sartidov je najlepši u državi.

Kad bi ga sredili i završili. Trenutno je u lošem stanju ali ima najava da će ga srediti.

51 minutes ago, Nikodije said:

Koliko je lep ovaj stadion u Kruševcu, sa ovim novim dobrim terenom. I dalje ubedljivo najlepši stadion u zemlji iako ima već nekih 45 godina. Šteta što je uvek prazan.

Prazan je zbog uprave i njenog kvalitetnog rada , podržane sve od strane Gagic family.

Poslednji koji je pokušao da koliko toliko napravi uradi nešto dobro i pozitvno,  Mišković junior,  je bio potkradan i saplitan na svakom koraku, počevši od lokalnih secikesa ( da jbt napravio je dogovor sa lokalnom školom fudbala  , sramota na sta je to ličilo), pa sve do SnS FSS kada je Napredak u jednoj od najbrutalnijih kradja sprecen da uđe u evro kupove,  sve na ustrb Neskove Mladosti.  Za drugu sezonu sam zaboravio..

Tribine su uvek bile pune,  igraci su sve dobijali na vreme, i niti jednom igraču nije pravljen problem pri odlasku u drugi klub( zatezanje oko visine obeštećenja ili u klub koji želi...).

13 minutes ago, John Dies at the End said:

Prazan je zbog uprave i njenog kvalitetnog rada , podržane sve od strane Gagic family.

Poslednji koji je pokušao da koliko toliko napravi uradi nešto dobro i pozitvno,  Mišković junior,  je bio potkradan i saplitan na svakom koraku, počevši od lokalnih secikesa ( da jbt napravio je dogovor sa lokalnom školom fudbala  , sramota na sta je to ličilo), pa sve do SnS FSS kada je Napredak u jednoj od najbrutalnijih kradja sprecen da uđe u evro kupove,  sve na ustrb Neskove Mladosti.  Za drugu sezonu sam zaboravio..

Tribine su uvek bile pune,  igraci su sve dobijali na vreme, i niti jednom igraču nije pravljen problem pri odlasku u drugi klub( zatezanje oko visine obeštećenja ili u klub koji želi...).

Jesu li sredili prostor ispod Istočne tribine ?

Just now, Constantin said:

Jesu li sredili prostor ispod Istočne tribine ?

Mislim da nisu,  nisam odlazio u zavicaj ove "sezone" ...  a da je ružno,  jeste, za sve pare :D. Uradili su nešto malo ispod južne .

Koliko čujem, malo su poboljsalji rad sa mladjim kategorijama,  ali samo malo 😁  ( junior ih odbio,  kaže,  otac nema pare, ne zanima me 🤣🤣 )

• Author
2 hours ago, napadaj said:

Sartidov je najlepši u državi.

ma kakav crni sartid, ovo u kruševcu je bukvalno vanda metropolitano za sd

a jedni od retkih imaju i fan shop u okviru stadiona

1 hour ago, John Dies at the End said:

kaže,  otac nema pare, ne zanima me 🤣🤣 )

Nije još naplatio one milione od Vučića ?

53 minutes ago, Constantin said:

Nije još naplatio one milione od Vučića ?

Sto kaze jedan moj drug, od njih ne bi dobio ni aspirin da si bolestan. 

Mnogo je jako što je FK Tekstilac ovo lajkovao

20241006_192419.thumb.jpg.c8073254c5431f2143cd01be2a4a0207.jpg