Milosh76 Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Veceras u kafanu i naruci "Ovamo cigani" cik ako smes 1
Constantin Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 1 hour ago, Milosh76 said: Veceras u kafanu i naruci "Ovamo cigani" cik ako smes Ne ide "Dok palme njišu grane" ? 1
Milošica Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Hahahahhaha žuti Pa pička vam materina više bolesna 2
Milosh76 Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Leontije bas nije bio pri sebi... Morao je biti crveni 1
sigurnost Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 19 hours ago, SNARC said: A ljudi se pitaju ko veruje Vucicu, naseda na njegove baljezgarije i glasa za njega.. Mada, nisam ocekivao ovako nesto na ovom forumu. A ljudi se pitaju ko citira aktuelno.me i navija za Partizan? 1
Nikodije Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Koliko je lep ovaj stadion u Kruševcu, sa ovim novim dobrim terenom. I dalje ubedljivo najlepši stadion u zemlji iako ima već nekih 45 godina. Šteta što je uvek prazan.
Nikodije Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Kad bi ga sredili i završili. Trenutno je u lošem stanju ali ima najava da će ga srediti.
John Dies at the End Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 51 minutes ago, Nikodije said: Koliko je lep ovaj stadion u Kruševcu, sa ovim novim dobrim terenom. I dalje ubedljivo najlepši stadion u zemlji iako ima već nekih 45 godina. Šteta što je uvek prazan. Prazan je zbog uprave i njenog kvalitetnog rada , podržane sve od strane Gagic family. Poslednji koji je pokušao da koliko toliko napravi uradi nešto dobro i pozitvno, Mišković junior, je bio potkradan i saplitan na svakom koraku, počevši od lokalnih secikesa ( da jbt napravio je dogovor sa lokalnom školom fudbala , sramota na sta je to ličilo), pa sve do SnS FSS kada je Napredak u jednoj od najbrutalnijih kradja sprecen da uđe u evro kupove, sve na ustrb Neskove Mladosti. Za drugu sezonu sam zaboravio.. Tribine su uvek bile pune, igraci su sve dobijali na vreme, i niti jednom igraču nije pravljen problem pri odlasku u drugi klub( zatezanje oko visine obeštećenja ili u klub koji želi...).
Constantin Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 13 minutes ago, John Dies at the End said: Prazan je zbog uprave i njenog kvalitetnog rada , podržane sve od strane Gagic family. Poslednji koji je pokušao da koliko toliko napravi uradi nešto dobro i pozitvno, Mišković junior, je bio potkradan i saplitan na svakom koraku, počevši od lokalnih secikesa ( da jbt napravio je dogovor sa lokalnom školom fudbala , sramota na sta je to ličilo), pa sve do SnS FSS kada je Napredak u jednoj od najbrutalnijih kradja sprecen da uđe u evro kupove, sve na ustrb Neskove Mladosti. Za drugu sezonu sam zaboravio.. Tribine su uvek bile pune, igraci su sve dobijali na vreme, i niti jednom igraču nije pravljen problem pri odlasku u drugi klub( zatezanje oko visine obeštećenja ili u klub koji želi...). Jesu li sredili prostor ispod Istočne tribine ?
John Dies at the End Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Just now, Constantin said: Jesu li sredili prostor ispod Istočne tribine ? Mislim da nisu, nisam odlazio u zavicaj ove "sezone" ... a da je ružno, jeste, za sve pare . Uradili su nešto malo ispod južne . Koliko čujem, malo su poboljsalji rad sa mladjim kategorijama, ali samo malo 😁 ( junior ih odbio, kaže, otac nema pare, ne zanima me 🤣🤣 ) 1
kud u maglu Simoviću Posted October 6, 2024 Author Posted October 6, 2024 2 hours ago, napadaj said: Sartidov je najlepši u državi. ma kakav crni sartid, ovo u kruševcu je bukvalno vanda metropolitano za sd a jedni od retkih imaju i fan shop u okviru stadiona 1
Constantin Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 1 hour ago, John Dies at the End said: kaže, otac nema pare, ne zanima me 🤣🤣 ) Nije još naplatio one milione od Vučića ?
John Dies at the End Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 53 minutes ago, Constantin said: Nije još naplatio one milione od Vučića ? Sto kaze jedan moj drug, od njih ne bi dobio ni aspirin da si bolestan. 1
Nikodije Posted October 6, 2024 Posted October 6, 2024 Mnogo je jako što je FK Tekstilac ovo lajkovao
Recommended Posts