Jesper23 Posted July 26 Posted July 26 Onaj seronja komentator ih je jinxovao najstrašnije. - Ide Vojvodina na pobedu - nakon promašaja Vukanovića - Evidentno je da Vojvodina neće biti poražena u Amsterdamu - bukvalno minut nakon toga primili su gol. Bravo za Vošu baš kompaktno djeluju, nije ovaj Ajaks bauk, može se sa njima potući.
kud u maglu Simoviću Posted July 26 Author Posted July 26 https://www.facebook.com/share/r/rTkykATErv7t5MJE/?mibextid=UalRPS to bre, rokaj total, ne žali 1
kud u maglu Simoviću Posted July 27 Author Posted July 27 železničaru nije pomogao ni specijalac sudijske komisije jovan šegrt 1:1
Ted Posted July 27 Posted July 27 (edited) imali su penal i priliku da povedu 2-0, ali je golman odbranio gledao sam multiprenos na Areni (jedno vreme, posle sam prebacio na našu tekmu)......generalno volim multiprenose, ali može da bude malo problematično kod nas, ako treba da kombinuješ četiri, pet utakmica na kojima se ništa ne dešava....tu ni multiprenos ne pomaže Edited July 27 by Ted 1 1
kud u maglu Simoviću Posted July 27 Author Posted July 27 na to sam i reagovao. čim sam čuo komentatora da šegrt ide da proveri var znao sam da će da ga svira, iako nisam video start 1
Ted Posted July 27 Posted July 27 (edited) sa nestrpljenjem očekujemo veliki derbi superlige Jedinstvo Ub-Tekstilac pa jebem ti rakijsku čašu, to su bre bile tekme (naj)nižih liga, na koje smo kao klinci lokalno umeli da odlazimo (svako na svom lokalu, sa svojim lokalnim velikanima), da se zajebavamo, slušamo one likove što se deru "Konje jedan!!!!", "Pu jebem ti sumpor!!!!" i što opšte sa familijama, uglavnom bekova, koji imaju nesreću da to poluvreme špartaju pored jedine tribine Edited July 27 by Ted 1
kud u maglu Simoviću Posted July 27 Author Posted July 27 imt/tekstilac - železničar pančevo e to će da bude praznik fudbala, kad se povade pištolji u loži šteta što je mladost gat ispala iz lige
Ted Posted July 27 Posted July 27 taj gat je valjda pod nekom suspenzijom/kaznom UEFA.....zbog nameštanja verovatno
Ted Posted July 27 Posted July 27 (edited) https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/promenili-pravilo-o-broju-stranaca-na-dan-odigravanja-prve-utakmice/488082 Quote Fascinantna dešavanja u Severnoj Americi. Fudbalski savez Hondurasa je na dan odigravanja prve utakmice u novoj sezoni promenio pravilo i povećao dozvoljeni broj stranaca. To je urađeno nekoliko sati pre prve utakmice Aperture, koju su u subotu odigrali Motagva i UPNEFM (4:2). šteta je samo što naši novinari izbegavaju da više pričaju o "fascinantnim dešavanjima" u Srbiji, FSS i srpskom fudbalu greota.... a eto, imamo pobratime u Hondurasu Edited July 27 by Ted
harper lee Posted July 27 Posted July 27 10 minutes ago, Ted said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/promenili-pravilo-o-broju-stranaca-na-dan-odigravanja-prve-utakmice/488082 šteta je samo što naši novinari izbegavaju da više pričaju o "fascinantnim dešavanjima" u Srbiji, FSS i srpskom fudbalu greota.... a eto, imamo pobratime u Hondurasu Sta covek na ovo da ti kaze osim 1
WTID Posted July 27 Posted July 27 2 hours ago, Ted said: https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/promenili-pravilo-o-broju-stranaca-na-dan-odigravanja-prve-utakmice/488082 šteta je samo što naši novinari izbegavaju da više pričaju o "fascinantnim dešavanjima" u Srbiji, FSS i srpskom fudbalu greota.... a eto, imamo pobratime u Hondurasu Sad ce Terza da menja pravila iz kola u kolo. 1
Ted Posted July 28 Posted July 28 big deal.....otezanje je standard u našem fudbalu......većina srpskih klubova bi ponosno mogla da ponese nedimak "Valjaoničari" ja da sam direktor lige, počeo bih da naplaćujem ležarinu......i to skupo
SNARC Posted July 28 Posted July 28 2 hours ago, Tresko said: Sekretar stručnog štaba fk To im je bivsi kapiten.. Mogao je sam sebi u mrezu da je sprovede, zlu ne trebalo, da je dovoljno patriotski osvescen
Ted Posted July 28 Posted July 28 brt....ovaj kad je bio kapiten Zvezde ja sam bio mlad.....a sad imam 47
Recommended Posts