Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super liga - Zabava miliona

Featured Replies

13 minutes ago, napadaj said:

Ništa ne valja u državi - obrazovanje, kultura, privreda, spoljna politika, infrastruktura, javne nabavke, poreska politika, zdravstvo... Jedino je fudbal zdrav i prav i zato si, Zvezdo, najveća.

+1

Podrska za retoriku ''ne pominjimo KK Partizan i cinjenicu da je preko noci od prezaduzenog kluba poceo da napada vrh evrolige tako sto mu je neko kupio sleper skupih stranaca koji ni po cemu nisu trebali da dodju u tadasnji Partizan, koncentrisimo se na golove preskupih Pavkova i Vukanovica za ulaske Zvezde u LS''. 

Mislim da je vas najveci problem sto ce uvek pisati sastavi, kako Zvezde koja je usla u LE i LS tako i Partizana koji je usao u EL, odnosno da se preciznije izrazimo, iz sezone kad mu je kupljeno ucesce u EC i EL. 

• Replies 9.6k
  • Views 535.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ubiće nas Kiprani danas ali, zato, u domaćem prvenstvu nema zime.   Ovako izgleda novi Vošin golgeter. Bata bi bio ponosan   

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

jeromonah lalatara

• do 50% kapaciteta se kod nas poštuje već decenijama, u dosta slučajeva je to 5-10% kapaciteta   naš fudbal ima jednu sistemski ugrađenu antiepidemiološku meru, on sprečava okupljanje velikog

Posted Images

Zato ste, Zvezdini forumaši, najveći!

9 minutes ago, napadaj said:

Zato ste, Zvezdini forumaši, najveći!

Sudeci po onom sto sam video na forumskom fudbalu - tesko, bijete nas bar za pet (Redoran, Goranz) do deset (Venom) centimetara ili pet (Flegma) do 15 (Filipenko) kilograma u proseku. Jedino je ovaj Ted nesto metiljav ali on je pravnik pa ga ionako ne shvatamo ozbiljno i Copi vam ubija prosek i u centimetrima i u kilogramima. Mi smo sve neki adasevici i preze od metar i cevap, grehota kad nas vidis.

5 hours ago, napadaj said:

I to kad FK Profitabilni ima po 50 mil budzet vec drugu sezonu :violina:

3 hours ago, harper lee said:

Sudeci po onom sto sam video na forumskom fudbalu - tesko, bijete nas bar za pet (Redoran, Venom) do deset (Goranz) centimetara ili pet (Flegma) do 15 (Filipenko) kilograma u proseku. Jedino je ovaj Ted nesto metiljav ali on je pravnik pa ga ionako ne shvatamo ozbiljno i Copi vam ubija prosek i u centimetrima i u kilogramima. Mi smo sve neki adasevici i preze od metar i cevap, grehota kad nas vidis.

FTFY

E, nećeš verovati, pre neki dan tražim na kom externom HD sam pohranila Witchera, i naiđem na fotke sa FF i iz kafane u nekom back up folderu :lol:

Jezivo ste bili mladi i mršavi, čupavi sporadično.

Devizni račun dostavljam na upit.

3 hours ago, harper lee said:

Sudeci po onom sto sam video na forumskom fudbalu - tesko, bijete nas bar za pet (Redoran, Goranz) do deset (Venom) centimetara ili pet (Flegma) do 15 (Filipenko) kilograma u proseku. Jedino je ovaj Ted nesto metiljav ali on je pravnik pa ga ionako ne shvatamo ozbiljno i Copi vam ubija prosek i u centimetrima i u kilogramima. Mi smo sve neki adasevici i preze od metar i cevap, grehota kad nas vidis.

ja kad sam bio na forumskom fudbalu ispostovali ste me i pustili da igram iako se u ocima videla poruka "zasto ovaj ne ode na forumski ragbi, koji ce moj ovde"

Dodajem svojih 191cm/106kg braći grobarima

187/82

5 minutes ago, napadaj said:

Dodajem svojih 191cm/106kg braći grobarima

1 minute ago, Milošica said:

187/82

jedete li vi nesto?

6 minutes ago, Nikodije said:

ja kad sam bio na forumskom fudbalu ispostovali ste me i pustili da igram iako se u ocima videla poruka "zasto ovaj ne ode na forumski ragbi, koji ce moj ovde"

Tad smo te ispostovali jer balon u kojem smo igrali je imao ona velika vrata za utovar gradjevinskog materijala. Kad smo presli u normalan balon vise nismo mogli da te zovemo, nije imalo smisla da ljudima razvaljujemo stokove da bi ti usao.

99-63-91

187/90/18

9 minutes ago, napadaj said:

191/106

Kao moj pritisak...

6 minutes ago, Nikodije said:

jedete li vi nesto?

Naravno, ali još nisam došao u Valkirine godine, pa da mi se sve lepi

5 minutes ago, Filozof manijak said:

18

moli se da pristupi verifikaciona komisija @Svemir Zeka