SNARC Posted July 24 Posted July 24 17 minutes ago, Nikodije said: moli se da pristupi verifikaciona komisija @Svemir Zeka Mozda je to broj zuba ?
Svemir Zeka Posted July 24 Posted July 24 (edited) @Nikodijeeh sad, baš nosim lenjir u novčaniku Edited July 24 by Svemir Zeka
harper lee Posted July 24 Posted July 24 19 minutes ago, napadaj said: Naravno, ali još nisam došao u Valkirine godine, pa da mi se sve lepi 17 minutes ago, Nikodije said: moli se da pristupi verifikaciona komisija @Svemir Zeka Slutim krv na ovom topiku. 1
Svemir Zeka Posted July 24 Posted July 24 1 minute ago, harper lee said: Slutim krv na ovom topiku. Ma jok, naši smo 1 1
Svemir Zeka Posted July 24 Posted July 24 24 minutes ago, napadaj said: Naravno, ali još nisam došao u Valkirine godine, pa da mi se sve lepi Juju...e, za ovo će pasti krv. 1
Valk Posted July 24 Posted July 24 2 hours ago, harper lee said: Slutim krv na ovom topiku. Tako pokazuje naklonost, pusti ga. Samo da se ovaj topik relaksira, makar i ja pala žrtvom. 1 1
Ted Posted July 24 Posted July 24 6 hours ago, harper lee said: Sudeci po onom sto sam video na forumskom fudbalu - tesko, bijete nas bar za pet (Redoran, Goranz) do deset (Venom) centimetara ili pet (Flegma) do 15 (Filipenko) kilograma u proseku. Jedino je ovaj Ted nesto metiljav ali on je pravnik pa ga ionako ne shvatamo ozbiljno i Copi vam ubija prosek i u centimetrima i u kilogramima. Mi smo sve neki adasevici i preze od metar i cevap, grehota kad nas vidis. Nešto si se zajebo brate, druže, moj dobri. Ted ne sme da igra fudbal niti bilo kakav kontakt sport, zbog povrede glave....bukvalno bi u bolnici mogao da završim.....u najboljem slučaju Dok je igrao tukao je za sve pare.....to stoji..... ali l to je bilo pre foruma. Tako da imate sreće, mene ste se spasli zanavek
harper lee Posted July 24 Posted July 24 4 minutes ago, Ted said: Nešto si se zajebo brate, druže, moj dobri. Ted ne sme da igra fudbal niti bilo kakav kontakt sport, zbog povrede glave....bukvalno bi u bolnici mogao da završim.....u najboljem slučaju Dok je igrao tukao je za sve pare.....to stoji..... ali l to je bilo pre foruma. Tako da imate sreće, mene ste se spasli zanavek Dobro sad, ja i kafanske prigode vodim pod firmom "Forumski Fudbal". 3
Ted Posted July 25 Posted July 25 10 hours ago, harper lee said: Dobro sad, ja i kafanske prigode vodim pod firmom "Forumski Fudbal". tako je.....mrki i neprijateljski pogledi postaju ljubav ako se razmenjuju preko pladnja jagnjetine pod sačom, a solidarnost jača kad bratu ciganu/gobaru dodaš šopsku jer ne može da dohvati 1 1 1
adasevic Posted July 25 Posted July 25 (edited) 11 hours ago, harper lee said: Dobro sad, ja i kafanske prigode vodim pod firmom "Forumski Fudbal". Realno smo i pikali fudbal zbog kafane Posto nije realno da mogu da porastem, ja vredno radim na kilazi, da bar negde mozemo da pariramo Edited July 25 by adasevic
Segundo Posted July 25 Posted July 25 21 hours ago, kud u maglu Simoviću said: al da se vrati duško matković ako može još neko iz direkcije jul-a Ja ga pomenuh na prethodnoj strani u kontekstu price o Sartidu (kasnije Smederevu, vasoj ispostavi u to vreme), ali bas bih voleo da znam gde si uspeo da procitas da se priziva da se vrati on ili neko drugi iz jula? Mozda sam preskocio da je jos neko pisao o doticnom, prastaj na pitanju ako jeste.
Recommended Posts