Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

ostaju i javor i železničar

mrtvi voždovac posle jako dobre jesenje polusezone rasproda pola tima i trenera pride, šatro imaju sistem

mislim da će ozbiljno da se napate dok ne uđu opet u super ligu

parovi baraža odžaci javor i inđija železničar

Posted (edited)

vozdovac bi svakako ostao da ova mafija iz panceva nije usla u zetvu bodova u poslednja 4 kola.

a baraz je smehotresan, svaki put se zna ko ce da dobije, cemu to sluzi pojma nemam.

Edited by Nikodije

jel se Vojvodina i Kragujevac bore za nešto u poslednjem kolu? pošto ne igraju u isto vreme

i od kad policija više nema pimedbi da blzanci budu domaćini u istom kolu, istog dana

Ko je iz Kg ili blizu neka po'ita na Trg R.Putnika, peče se vo i biće 5.000 litara piva za dž, slavi se Evropa.

Komentator na Voša - Lučani kaže da Voša ovog leta diže budžet sa 7 i po na 15 miliona evra.

samo ako je ispričana priča kako su prošle sezone namakli 4-5 mil od uefe i još 4-5 od prodaje ratkova, a kupili drvo iz voždovca za 200k i sa njime napali lš i bodove u le

jajare kao i svi u ligi

• +1 3

Bila je priča o raznim stvarima a meni se najviše dopala priča sa vođama navijača, momci Mađari, koji deluju kao akademici u poređenju sa našim prosečnim navijačima.

Došao sam ovo da podelim. Šef došao na kraju, da se ne zaboravi ko je zaista #1 a nije Borjan. 

Usta ga jebem odvratna.

• +1 2
Posted (edited)
15 hours ago, napadaj said:

Pa glupo bi bilo da najzasluzniji za titulu ne bude na proslavi.

Svaka tica svome jatu, on ide tamo gde ima najvise sigurnih glasova.

Edited by WTID
  • +1 2
  • Haha 1
  • Hvala 2
  • Tužno 1