May 18, 2024May 18 Pavle Ilic, sad vec cuveni, odsudio po zadatku..dodelio penal za Zeleznicar kada je lopta igraca Novog Pazara udarila u ledja..nakon ofsajda. Opaka SNS bagra.
May 18, 2024May 18 Dokle će ovaj Poledica nekažnjeno da udara na integritet srpskog fudbala, pitam Edited May 18, 2024May 18 by Nikodije
May 18, 2024May 18 Author pavle ilić, ja sam u šoku jel beše poledy njega prozivao i posle derbija? ili je to bilo kada su ga odredili, a on se bunio što ne sudi najbolji domaći sudija govnar ko i ostali
May 18, 2024May 18 Sad sam video penal Ali koliko je to besramno. Još lik stoji na 2 metra, var ništa, ludilo. Neviđeno.
May 18, 2024May 18 Author var je u srpskom fudbalu isto što i komisija u samoupravnom socijalizmu, paravan ni za šta ko je kriv pa var sudija, ali on ne donosi odluku. dobro kaznićemo ga tako što neće biti više var sudija nego glavni
May 19, 2024May 19 Ub United superligas, Poledica kaze da su usli casno i posteno. Ajde da mu verujemo.
May 19, 2024May 19 Author časno i pošteno su poslednje reči koje mogu opisati regularnost takmičenja u prvoj ligi srbije
May 19, 2024May 19 tjah, verovatno, ali opet vise poverenja imam u klub koji vodi nemanja matic nego branislav nedimovic ili u likove koji vode tekstilac, da ne pricamo o ofk, itd. verujem da je United najmanje zlo u tom drustvu.