Azdaja Posted April 5 Posted April 5 On 4. 4. 2024. at 23:23, Constantin said: Lalat slobodan Nekada je imao rezultate. (Kakve takve) Sad je baš raspad. Ne prebacuje poen po tekmu.
Constantin Posted April 5 Posted April 5 56 minutes ago, Azdaja said: Nekada je imao rezultate. (Kakve takve) Sad je baš raspad. Ne prebacuje poen po tekmu. Lako se "čita"...
pantelia Posted April 7 Posted April 7 Kako je Matic usrao Novi Pazar. stati pa gledati Kakvo Rasimovo samoubistvo
Nikodije Posted April 8 Posted April 8 On 5.4.2024. at 22:16, Azdaja said: Nekada je imao rezultate. (Kakve takve) koje rezultate ovoga mi krsta
Nikodije Posted April 8 Posted April 8 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: uzeo je kup u nišu ‘20 da, stvarno, onda ok, ima 1 rezultat
elementary Posted April 14 Posted April 14 Duljaj još uvek leti onim avionom haha. Mnogo smešan covečuljak ,ipak je trener drugog po kvalitetu kluba u Srbiji ,trebalo bi da se ponaša malo zrelije i normalnije . Ne znam šta je sa ovim trenerima Partizana svi sa nekom šifrom ,ponašanje kao na vašaru . 2
kud u maglu Simoviću Posted April 14 Author Posted April 14 1 minute ago, elementary said: Ne znam šta je sa ovim trenerima Partizana svi sa nekom šifrom gde si završio psihijatriju u božidara adžije? 1
napadaj Posted April 14 Posted April 14 Bar da je završio Pritom sam prilično siguran da je to dupli nalog, jer kako drugačije objasniti ova dva posta
DCI Banks Posted April 14 Posted April 14 (edited) Sto je Gacinovic dao ostavku, zato sto su se njegovi igraci sklonili?... Edited April 14 by DCI Banks 1
kud u maglu Simoviću Posted April 14 Author Posted April 14 11 minutes ago, napadaj said: Bar da je završio Pritom sam prilično siguran da je to dupli nalog, jer kako drugačije objasniti ova dva posta sijamska glupost 1
SNARC Posted April 14 Posted April 14 1 minute ago, DCI Banks said: Sto je Gacinovic dao ostavku, zsto sto su se njegovi igraci sklonili?... Pogledao sam H2H Napretka i Radnika..ako obratis paznju na poslednje tri godine, vidi se sablon. Mozda Gacinovic nije bio obavesten sta mora da se uradi.
napadaj Posted April 14 Posted April 14 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sijamska glupost U slovo identičan post u istom trenutku, sa sve Tapatalk potpisom Oće centrala da pogreši jednom...
Recommended Posts