Milosh76 Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Odbor za hitna pitanja FSS raspustio je protekle sedmice Sudijsku komisiju i dao "mandat" Zoranu Petroviću, a nekadašnji srpski arbitar oformio je danas svoj tim saradnika. Za razliku od prethodne Sudijske komisije koja je imala tri člana, nova će, kako to nalaže i Statut, imati pet i njome će predsedavati upravo Zoran Petrović iz Beograda i biti zadužen za delegiranje arbitara Superlige i Prve lige Srbije. Pomagaće mu imenjak Zoran Petrović (Soko Banja) koji će delegirati posmatrače utakmica prva dva ranga srpskog fudbala, a Boško Jovanetić (Užice) će raditi analize suđenja. Jovanetić se penzionisao 2014. godine, a još jedan "sveži penzioner" je član komisije. To je Majo Vujović (Novi Sad) koji je prošle srede sudio finale Kupa Srbije, dok je poslednji Dušan Mrakić (Beograd) koji je već bio u Sudijskoj komisiji, ali i na mestu potpredsednika FSS. Njih dvojica će biti zaduženi za praćenje suđenja na utakmicama Srpskih liga U ovoj komisiji ima jedno 100 godina robije za razne kradje, otimacine i razbojnistva... na fudbalskom terenu, naravno
Apollo Creed Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 https://www.danas.rs/sport/pevac-aca-lukas-jedan-od-kandidata-za-prvog-coveka-superligasa-iz-vranja/
pbg12345 Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 (edited) recko i lukas, kakav tandem dinamo vranje novi sampion!!! Edited May 30, 2018 by pbg12345
Nikodije Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 (edited) 2 hours ago, Apollo Creed said: https://www.danas.rs/sport/pevac-aca-lukas-jedan-od-kandidata-za-prvog-coveka-superligasa-iz-vranja/ napravio je vec cudo sa timokom, a sada ide dalje, novi izazov. milan mandaric srpskih terena Edited May 30, 2018 by Nikodije
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 kako je završen derbi omladinaca?
Milosh76 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 FK Crvena zvezda poslala je dopis na adresu FK Partizan sa molbom da se derbiji u omladinskoj i kadetskoj ligi igraju na stadionu u Humskoj umesto na Teleoptiku Razlog tome su, kako su crveno-beli naveli, uslovi neophodni za odigravanje mečeva ovakve tenzija i važnosti pošto su oba odlučujuća za titulu. Naime, u subotu od 11 časova, u sportskom centru Teleoptik", igraju se večiti derbiji Crvene zvezde i Partizana u omladinskoj i kadetskoj selekciji (13.00). Omladinci Zvezde u slučaju pobede osvajaju titulu, dok je u trci i Bordarac, koji ima dva boda manje od crveno-belih i čeka ga gostovanje na Banovom brdu.
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 tnx ne verujem da je teren na u teleoptiku lošiji od onog na jna. ja bi im dao da igraju na onom ispred juga, milutin šoškić
Milosh76 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Mislim da je problem u "navijacima" i jednim i drugim i trecim i cetvrtim. Jer obe utakmice odlucuju o Sampionu, a protiv Cuke u Omladinskoj ligi je bilo 2000 ljudi na pomocnom Zvezdinom terenu. AKo bi se igralo na glavnom, bilo bi dovoljno mesta za sve frakcije i podgrupe, ovako ce biti gusto, ako jedni odluce da dodju. To povlaci druge, trece, cetvrte...a oni se bas i ne vole...
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 ma bre nema niko da gleda. prenos na arenu, il da su pametni ko što nisu, da traže neku lovu i zarade 20, 30 k€ za prenos taman za plate radnoj zajednicitm
pbg12345 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 (edited) @Milosh76pa sto mislis da je to zvezdina briga? to mi vise deluje kao partizanov problem meni pada na pamet da traze humsku, jer se nadaju da ce na velikoj sceni regularnost biti na visem nivou ovako u zemunu, daleko od ociju, kokeza ima vise prilike da izdominira Edited June 1, 2018 by pbg12345
kud u maglu Simoviću Posted June 1, 2018 Author Posted June 1, 2018 2 minutes ago, pbg12345 said: @Milosh76pa sto mislis da je to zvezdina briga? to mi vise deluje kao partizanov problem meni pada na pamet da traze humsku, jer se nadaju da ce na velikoj sceni regularnost biti na visem nivou ovako u zemunu, daleko od ociju, kokeza ima vise prilike da izdominira ma naravno doduše ne verujem da je slaviši mnogo bitno na kom će se terenu igrati da iskaže 1 dominaciju
Milosh76 Posted June 1, 2018 Posted June 1, 2018 Deca treba da igraju i zavole fudbal, pogotovo kadeti, a ne da gledaju ludake kako se tuku medjusobno i sa policijom... A do toga lako moze da dodje ako se pojave makar 2 od 4 zaracene grupe idiota. Brodarcu je dovoljan bod protiv Cuke i da Zvezda ne pobedi da uzmu titulu, a kod kadeta, ko pobedi Sampion je, ne znam kako je ako bude nereseno.
pbg12345 Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 (edited) pa po ovoj tabeli zvezda bezi 2 boda brodarcu sta se desava ako zvezda i partizan igraju nereseno, a brodarac dobije? gol razlika ili medjusobni susreti? https://www.srbijasport.net/tak/3392 Edited June 2, 2018 by pbg12345
Recommended Posts