Ted Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 (edited) 9 hours ago, harper said: Prodala Vojvodina samo da bi nervirala mucenicku grobarsku populaciju na PPP. Ej, kukavno grobarstvo ugaseno. nije prodala. ali Voša ima nekakav problem sa Zvezdom, ili šta već. utakmice Zvezde i Vojvodine u fudbalu sad već dosta sliče utakmicama Zvezda i FMP u basketu. neizvesnosti bez. retko ko se seća kad su poslednji put kljucnuli barem zrnce doduše, ako se ovako nastavi radnja u domaćem filmu fudbalskom, za deset godina će utkamica Zvezde protiv bilo koga u Srbiji sličiti epskim basket okršajima Zvezde i FMP-a a nije valjda potrebno pojašnjavati da ni samoj Zvezdi to nije u interesu. mislim, da bude de facto lišena utakmica sa takmičarskim nabojem u pretežnom delu sezone Edited July 31, 2023 by Ted 3
kud u maglu Simoviću Posted July 31, 2023 Author Posted July 31, 2023 26 minutes ago, Hamlet Strašni said: Koliko ja shvatam, poslednja poštena utakmica koju je Zvezda igrala je bio poraz od Dinama u Berlinu u jesen 1978. Od tada je sve pokupovano - Krcun, Džaja i Mile Srbin su sve to pozavršavali, što pretnjama, što parma… nemoguće, krcun je poginuo 14 godina ranije ali da si umesto mileta srbina stavio miljana na spisak moglo bi se diskutovati i pored faktografske pogreške 1
Hamlet Strašni Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: nemoguće, krcun je poginuo 14 godina ranije ali da si umesto mileta srbina stavio miljana na spisak moglo bi se diskutovati i pored faktografske pogreške Ти стварно верујеш да је Крцун погинуо?! Па наиван се као они који мисле да је Звезда поштено освојила КЕШ 1991. Место Крцуна је стављен један навијач Партизана кога је УДБА убила за освету што је Звезда примила гол на дербију а он се радовао. И онда је Крцун преузео идентитет Миљана Миљанића. 3
levi Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 9 minutes ago, Ted said: nije prodala. ali Voša ima nekakav problem sa Zvezdom, ili šta već. utakmice Zvezde i Vojvodine u fudbalu sad već dosta sliče utakmicama Zvezda i FMP u basketu. neizvesnosti bez. retko ko se seća kad su poslednji put kljucnuli barem zrnce takav je subjektivni osećaj zbog nedostatka neizvesnosti u prvenstvu, ali prošle sezone je bila jedna nerešena i jedna koju je Zvezda dobila golom u nadoknadi 2
Nikodije Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 18 minutes ago, pbg12345 said: *ovaj autogol je posledica pre svega nekvaliteta vojvodinih igraca, ovaj mucenik se nasao u sendvicu nije imao najbolju kontrolu tela, lopta ga je bukvalno pogodila u glavu i usla u gol isto se moglo desiti da je umesto njega na terenu bio trupac Nema potrebe da analiziramo gol po gol. Prošle sezone, mislim isto prvo kolo, jednako nekvalitetna Vojvodina je izašla na Marakanu, izginula i osvojila bod. Tad pomislih, bravo, konačno posle 10 godina igraju za sebe, nisu više Zvezdina kučkica. Al jbg, nije dugo potrajalo. Nekome se očigledno nije dopalo to što su tada izginuli i osvojili bod. I sad imamo ovu komediju. Al dobro, neka gori Kolubara, našli su nad kim će da se iživljavaju.
pbg12345 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 1 minute ago, Nikodije said: Nema potrebe da analiziramo gol po gol. Prošle sezone, mislim isto prvo kolo, jednako nekvalitetna Vojvodina je izašla na Marakanu, izginula i osvojila bod. Tad pomislih, bravo, konačno posle 10 godina igraju za sebe, nisu više Zvezdina kučkica. Al jbg, nije dugo potrajalo. Nekome se očigledno nije dopalo to što su tada izginuli i osvojili bod. I sad imamo ovu komediju. Al dobro, neka gori Kolubara, našli su nad kim će da se iživljavaju. slazem se zato sam i stavio taj deo komentara pod zvezdicom, nije taj autogol povod za prethodni ostatak posta i opet, nije zvezda ovom kriva, sve ovo je posledica toga sto je fudbal u srbiji u sluzbi nekolicine mocnika koji se od toga bogate jos kad je vucic zajahao i nasao svoj interes u svemu, stanje je postalo jos crnje fudbal (i ono sto ga okruzuje, "najverniji" pre svega) nam je bukvalno u rukama kriminalaca meni je samo neverovatno da neko zbog toboz navijacke ostrascenosti moze da odmahuje rukom na sve to i racionalizuje na posve neverovatne nacine
W.F.C. Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 9 minutes ago, Nikodije said: Nema potrebe da analiziramo gol po gol. Prošle sezone, mislim isto prvo kolo, jednako nekvalitetna Vojvodina je izašla na Marakanu, izginula i osvojila bod. Tad pomislih, bravo, konačno posle 10 godina igraju za sebe, nisu više Zvezdina kučkica. Al jbg, nije dugo potrajalo. Nekome se očigledno nije dopalo to što su tada izginuli i osvojili bod. I sad imamo ovu komediju. Al dobro, neka gori Kolubara, našli su nad kim će da se iživljavaju. Kolubara je podmuklo pokusala iz senke da pokvari sve ali nije im to proslo.
kud u maglu Simoviću Posted July 31, 2023 Author Posted July 31, 2023 kolubara je bila slobodan strelac, izborili play off pa kako nisu imali nikakvih aspiracija za dalje takmičenje prodavali su i šakom i kapom a ispali su savršen alibi za tobože borbu protiv neregularnosti prošlo proleće je bila bukvalno sprdnja sa njihovim utakmicama u lazarevcu
Nikodije Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kolubara je bila slobodan strelac, izborili play off pa kako nisu imali nikakvih aspiracija za dalje takmičenje prodavali su i šakom i kapom a ispali su savršen alibi za tobože borbu protiv neregularnosti prošlo proleće je bila bukvalno sprdnja sa njihovim utakmicama u lazarevcu Mislim da su bili u plej autu, ali su brzo izborili opstanak i krenuli da nameštaju 1
Nikodije Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 ...u tom kontekstu prepolovljavanje bodova posle prvog dela prvenstva nije bilo loše jer je dovodilo do veće zgusnutosti na tabelama pa se manje nameštalo. Da su se bodovi prepolovili Kolubara bi se duže borila za opstanak, pa možda ne bi mogli da nameštaju.
renne Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 1 hour ago, Ted said: nije prodala. ali Voša ima nekakav problem sa Zvezdom, ili šta već. utakmice Zvezde i Vojvodine u fudbalu sad već dosta sliče utakmicama Zvezda i FMP u basketu. neizvesnosti bez. retko ko se seća kad su poslednji put kljucnuli barem zrnce doduše, ako se ovako nastavi radnja u domaćem filmu fudbalskom, za deset godina će utkamica Zvezde protiv bilo koga u Srbiji sličiti epskim basket okršajima Zvezde i FMP-a a nije valjda potrebno pojašnjavati da ni samoj Zvezdi to nije u interesu. mislim, da bude de facto lišena utakmica sa takmičarskim nabojem u pretežnom delu sezone prvo kolo prošle sezone nerešeno 0;0
gone fishing Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 8 hours ago, harper said: Uhvatila su ga dva njegova saigraca u sendvic a Stamenic mu je bio na ledjima, bukvalno nije mogao ni vrat da pomeri, ni da se skloni i propusti loptu. Mucenik je pokusao glavom da cimne napolje ali kasno, lopta mu je bukvalno sela na rogove. Vecu glupost je po meni napravio ovaj sto je dobio crveni, tek sam na snimku video da decko nije samo postavio nogu iza da se Olajinka prospe nego je povukao navise i sapleo ga. Kasnije su malo i izgubili snagu u odbrani jer su skoro 70 minuta igrali sa igracem manje pa je Bukari prolazio kako je hteo. Postoji objasnjenje za sve ako ne trazis zaveru i gde je ima i gde je nema. Mi smo poveli protiv Fiorentine tako sto je Olajinka istrcao deset metara i uzeo loptu njihovom igracu koji je imao svo vreme ovog sveta da uradi s njom sta hoce. Da je takav gol pao u domacem prvenstvu ne bi ga oprali ni Sava ni Dunav. Nesto drugo moze biti problem Vojvodini protiv Apoela. Ne znam da li smo mi spremni kao komandosi, ako nismo Vojvodina ce biti u ozbiljnom problemu da istrci tu utakmicu. U jednom trenutku pred kraj utakmice gledam negde na sredini terena prekid, Cumic izgleda kao da ga je voz pregazio a pored njega Stamenic, koji je boga oca pretrcao po celom terenu od pocetka, kao da je tek pocela utakmica. OK, imali su igraca manje dosta dugo pa ovi starteri nije ni cudo sto su crkli ali Cumic je usao u drugom poluvremenu. Stvarno mi nije jasno sta ti ljudi rade na pripremama i kakvu metodologiju treninga koriste ali mi sve sumnjivije izgledaju one price o teskim nogama zbog jakih priprema. Te teske noge lako mogu biti jer nasi treneri koriste zastarelu i prevazidjenu metodologiju. Ne pamtim kada je poslednji put Zvezda izgledala ovako lagano na samom pocetku sezone a ako je Dragovic koji je igrao u najjacim ligama rekao da je fizicki tesko podneo pocetak priprema ocigledno se dosta radilo. Ne dobro, mislim da Zvezda jos uvek ne igra dobro, ali bas nekako lagano. pravi uvid u kondiciju igrača vaše filijale ćemo videti već u sledeću nedelju, nešto mi se javlja da će trčati kao zečevi po terenu svih 95 min
Milosh76 Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 Jedno je trcati protiv ekipe koja se dosta krece i vrsi presing, a drugo protiv staticne ekipe. I sinoc su trcali dok su imali snage, cak su imali i par solidnih sansi. Za razliku od prosle godine, gde nisu presli 30m od svog gola. A jedna "insajderska", Kolubara je pala jer su se dve struje u SNS pokacile i to je reseno ispod stola, opet preko SNS-a.
johan nagel Posted July 31, 2023 Posted July 31, 2023 10 hours ago, harper said: Uhvatila su ga dva njegova saigraca u sendvic a Stamenic mu je bio na ledjima, bukvalno nije mogao ni vrat da pomeri, ni da se skloni i propusti loptu. Mucenik je pokusao glavom da cimne napolje ali kasno, lopta mu je bukvalno sela na rogove. 2 hours ago, pbg12345 said: *ovaj autogol je posledica pre svega nekvaliteta vojvodinih igraca, ovaj mucenik se nasao u sendvicu nije imao najbolju kontrolu tela, lopta ga je bukvalno pogodila u glavu i usla u gol isto se moglo desiti da je umesto njega na terenu bio trupac Не знам шта сте ви гледали али ја сам вала враћао снимак више пута са све 0.25 брзином и никаквав сендвич не може да оправда овакву реакцију. Једини контакт је имао са саиграчем иза себе који је такође ироније ли наместио главу тако да гађа ка свом голу што не раде ни петлићи кад бране гол после корнера. Свакако је захватио лопту како није хтео и вероватно му је идеја била да је избаци у корнер из ког је дошла али му је интервенција била испод нивоа играча из бетон лиге, и они знају да се лопта никад не избија у правцу свог гола.
Recommended Posts