Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

video se na fotkama, čak su ga i “razvlačili” po tabloidima zbog toga

Posted

A jbg opet greska kao sa Toresom, trebao je ostati apolitičan

Posted

Nedimović kaže da je Vidara zasad jedini kandidat, naravno lagano plasira i svoju "potencijalnu" kandidaturu.

- Važno je da demokratskom procedurom dođemo do izbora predsednika. Ali koliko vidim, za sada postoji samo jedan kandidat, a to je Nemanja Vidić. Videćemo da li će se do raspisivanja izbora pojaviti još neko ime - kazao je Nedimović, koji je upitan i da li se može očekivati njegova kandidatura.

- Ja jesam član Skupštine FSS, kao predstavnik Radničkog iz Sremske Mitrovice, ali za kandidaturu su potrebni i glasovi za podršku - zaključio je Nedimović.

Ne znam puno o Vidićevim ljudskim kvalitetima, ali s obzirom na to da je ovo Srbija i da su se jadnije stvari događale, ne bi me čudilo da i ovde padne neki dogovor.

Posted

demokratske procedure su srednje ime fss

to je differentia specifica po kojoj ovu organizaciju razlikujemo od nekih drugih

• Haha 5
Posted

A usput i laze...nema nijednog kandidata, posto izbori nisu ni raspisani.

Posted

Vanredna izborna Skupština Fudbalskog saveza Srbije biće održana 14. marta, objavljeno je u petak na zvaničnoj stranici srpske "kuće fudbala".

"Obaveštavaju se članovi (delegati) Skupštine Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da je dana 10.02.2023. godine zamenik predsednika FSS doneo Rešenje kojim je zakazana vanredna izborna sednica Skupštine FSS XXVII saziva za dan 14. mart 2023. godine (utorak), sa početkom u 14:00 časova, u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi", stoji u objavi na sajtu FSS.

Posted

"Poštovani predstavnici medija, želim da ovom prilikom obavestim srpsku javnost, pre svega fudbalsku, da sam nakon saznanja da su raspisani izbori za predsednika FSS doneo odluku da želim da se na istima i kandidujem, s obzirom da sam ispunio uslov da budem član Skupštine i imam podršku pet delegata, koji nadam se neće podleći pritisku sa kojim se susreću.

Svojim istupom želim da sprečim bilo kakve dalje priče i jasno izložim svoje planove. Kandidaturom ću omogućiti fudbalskim poslanicima da se o njoj izjasne.Verujem u ispravnost svojih ciljeva a oni su jasni, isključivo patriotski.

Želim da ujedinjujem a ne da razjedinjujem. Verujem , jer mislim da mojoj Srbiji mogu da ponudim vrednosti koje su me krasile kao fudbalera. Verujem i znam da u fudbalskoj Srbiji ima sličnih ljudi i da zajedno možemo ponuditi rešenja . Nadam se da ću uspeti", piše u kratkom saopštenju Nemanje Vidića.

Posted

slab je ovaj kandidat. šta, pikao malo lopte po Srbiji, Rusiji i Engleskoj i sad misli da je uvatio Boga za muda. plus ima para i što je još gore navodno ih je pošteno zaradio. a svi znamo da to nije moguće i da je to neka teška prevara u pitanju. bio kapiten MU, big deal, i Dangubić je bio kapitan u Partizanu. svako može da bude kapiten.

nije to nivo Kokeze ili Nedimovića. evo Kokeza, čovek se dokazao u nizu uslužnih delatnosti od značaja za fudbal. ugostiteljstvo, prostitucija, it sektor, javne nabavke. mora da se jede, spava, jebe, šalju neki mejlovi levo-desno, da se nabavlja neka roba, vrti para. Nedimovićevi su na velelepnoj Agropapuk areni izbacili jedan Partizan iz kupa. kad je Vidić neki sličan podvig oposlovao. plus čovek ima bogato iskustvo u vezi zakona koji uređuju materiju goveda, krupne i sitne stoke, raznih inspekcija, potpuno je u fss materiji.

nadam se da će biti još kandidata, inače nam se crno piše.

Posted

biće i starac džajić od stotinu ljeta :happy:

- poslanici će moći da biraju između 3 frakcije ganchestera...

Posted (edited)

ne volem kandidate koji deluju da su ili jesu funkcionalno nepismeni. npr. Džaja i Pižon deluju kao da ne bi umeli da napišu ispravno tri rečenice. što nikako ne umanjuje njihovo fudbalsko umeće i postignuće. ali jbg.

to svakako nije jedini kriterijum. Terza nema ovih problema npr, ali ima nekih drugih.

Edited by Ted
Posted

Onda veciti derbi Vidic - Babovic... [emoji1787][emoji1787][emoji1787]

Nece se Dzaja kandidovati

Posted

Ne da Vucic Vidicu da bude predsjednik...

Ono javno glasanje za djenerala Ponosa se ne prasta.

• +1 1
Posted

Kako stvari stoje, Vidić izgleda ima tačno 5 glasova, pa me ne bi čudilo da se do Marta prokopa i nađe ko su tih 5 i da se onda odigra zatvorenikova dilema uz pomoć štapa i šargarepe. Skinu ga na 4, kandidature nema i svi srećni glasaju za Nedimovića uz žaljenje kako eto nisu mogli za Vidića a baš su hteli.

Druga opcija ako ih baš boli kurac, je da mu puste kandidaturu i onda ga demokratski iscipelare sa njegovih 5-7 glasova. To je verovatno najmanje realna opcija jer bi zahtevalo da protiv njega glasaju prijatelji, braća, kumovi, saigrači i matični klub. Ne kažem da se to ne bi desilo, ali bi verovatno zahtevalo previše truda + bi više odjeknulo u javnosti.

Treća opcija je da ga puste da bude jedini kandidat pa ga onda izbuše kroz Ligu Nacija i šutnu uz pomoć tribina, medija i vanrednih izbora. Naravno posle uskače Nedimovića da nas spase i junački odvede na EP.

Posted

Nije čak nemoguće da Vučić podrži Vidaru pod pritiskom javnosti, a onda da ga buši na sve moguće načine da bi ovaj izgledao nesposobno.

Posted

Gat dva puta prešla centar i dala dva gola ,nisam skoro video da neko da dva komada u prvom poluvremenu večitim.
Mada se verovatno raspadnu ovi kasnije i preokrene Partizan .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk