Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

klubovi iz tih gradova igraju u srpskoj ligi, tako da tu nikakvo proširivanje ne bi radilo posao, timok je u zoni ispadanja, jedino neka fuzija sa postojećim llsl bi mogla da ih lansira u 1 ligu

stadion u le

screenshot_20230126_173531_facebook-jpg.

sviđa mi se što stolice nisu jednolične, već u više nijansi paprike, pa tako imamo zelenu, zrelu i trulu papriku za pečenje :happy:

Posted

Sa Surdulicom, recimo.... da se zove FK Radnik Leskovac

Posted
će da vidimo, jel su oni tri trenera promenili jesenas? ko im je sad trener?
Ne znam, bio je onaj "žuća" koga se sećam kao igrača FK Novi Sad..Ristovski ili tako nešto.

Ja, kao najvidjenijeg za niži rang vidim Javor, Lučane, Radnik..pa i Napredak. Videćemo, nismo se ni mi pošteno "izvukli"...

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

Posted

jel imt drži onaj preživeli dunjić? čiji je brat bio na severu

Posted
1 hour ago, Nikodije said:

Grafičar je odustao, otišli im najbolji igrači u OFK, koji je novi projekat.

Pančevo sigurno ulazi, a koliko čujem i IMT hoće, to su dva najjača kluba. Timok, Leskovac, Loznica svakako ulaze u budućnosti.

grafičar bi trebao da se “odvoji”od zvezde, a ofka da vam bude novi razvojni klub

ovi završavaju stadion gore na topčideru

pančevo je prošle godine izduvalo i ja takođe ne verujem da će i ove godine

Posted (edited)

Zar IMT ne drzi Dunjić, brat ubijenog navijaca zvezde?

Sto se OFK Beograda tice, muka mi je od dinastije Terzic... Bolje i katanac nego nova mesetarenja.

10.02.2023. u 13h, Grafičar - OFK Beograd, pomoćni teren stadiona "Rajko Mitić"  :puke:

Edited by WTID
Posted

za to vreme u pazovi…

4E88B7F9-64A2-4733-9947-080A21A7CBE0.thumb.jpeg.5bd22db923de7ba14560a09eec445a07.jpeg

Izvor Sportskog žurnala navodi da Branislav Nedimović trenutno ima obezbeđenu podršku 70 glasova, pa se tako očekuje njegova ubedljiva pobeda.

Posted

Ovo za Nedimaru samo još onomad čuo, baš me zanima da li će Vidara probati da se bori. Moje simpatije su na njegovoj strani (iako je iz Užica :D)

• Haha 2
Posted

pa to se valjda ne dovodi u pitanje, ako već ne može raća petrović

:fantom:

Posted

Šteta što nije Raća u igri, da nam se povampiri Pantelia :D

Posted

žeks je odavno najavio izbor ministra za poljsko mleko na čelo fss, ne pratite na času :happy:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Isus Hrist da se lično pojavi u Pazovi, opet bi Nedimović bio izabran. Nažalost nema Vidić nikakve šanse.

• Haha 1
Posted

1000

Jebo vas Nedimovic glibavi u dupe..sa sve Piksijem koji ceka momenat da aplaudira.

Posted

Vidara je na predsedničkim izborima glasao za Ponoša, naravno da nema šanse da obavlja ikakvu funkciju ovde, posebno ne u FSS.

• +1 1
Posted
18 hours ago, Nikodije said:

Vidara je na predsedničkim izborima glasao za Ponoša, naravno da nema šanse da obavlja ikakvu funkciju ovde, posebno ne u FSS.

jesi li mu video glasački listić