gone fishing Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 klubovi iz tih gradova igraju u srpskoj ligi, tako da tu nikakvo proširivanje ne bi radilo posao, timok je u zoni ispadanja, jedino neka fuzija sa postojećim llsl bi mogla da ih lansira u 1 ligu stadion u le sviđa mi se što stolice nisu jednolične, već u više nijansi paprike, pa tako imamo zelenu, zrelu i trulu papriku za pečenje
Milosh76 Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 Sa Surdulicom, recimo.... da se zove FK Radnik Leskovac
Constantin Posted February 4, 2023 Posted February 4, 2023 će da vidimo, jel su oni tri trenera promenili jesenas? ko im je sad trener?Ne znam, bio je onaj "žuća" koga se sećam kao igrača FK Novi Sad..Ristovski ili tako nešto. Ja, kao najvidjenijeg za niži rang vidim Javor, Lučane, Radnik..pa i Napredak. Videćemo, nismo se ni mi pošteno "izvukli"...Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2023 Author Posted February 4, 2023 jel imt drži onaj preživeli dunjić? čiji je brat bio na severu
kud u maglu Simoviću Posted February 4, 2023 Author Posted February 4, 2023 1 hour ago, Nikodije said: Grafičar je odustao, otišli im najbolji igrači u OFK, koji je novi projekat. Pančevo sigurno ulazi, a koliko čujem i IMT hoće, to su dva najjača kluba. Timok, Leskovac, Loznica svakako ulaze u budućnosti. grafičar bi trebao da se “odvoji”od zvezde, a ofka da vam bude novi razvojni klub ovi završavaju stadion gore na topčideru pančevo je prošle godine izduvalo i ja takođe ne verujem da će i ove godine
WTID Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 (edited) Zar IMT ne drzi Dunjić, brat ubijenog navijaca zvezde? Sto se OFK Beograda tice, muka mi je od dinastije Terzic... Bolje i katanac nego nova mesetarenja. 10.02.2023. u 13h, Grafičar - OFK Beograd, pomoćni teren stadiona "Rajko Mitić" Edited February 9, 2023 by WTID
kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2023 Author Posted February 9, 2023 za to vreme u pazovi… Quote Izvor Sportskog žurnala navodi da Branislav Nedimović trenutno ima obezbeđenu podršku 70 glasova, pa se tako očekuje njegova ubedljiva pobeda.
Filozof manijak Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Ovo za Nedimaru samo još onomad čuo, baš me zanima da li će Vidara probati da se bori. Moje simpatije su na njegovoj strani (iako je iz Užica ) 2
kud u maglu Simoviću Posted February 9, 2023 Author Posted February 9, 2023 pa to se valjda ne dovodi u pitanje, ako već ne može raća petrović
Filozof manijak Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Šteta što nije Raća u igri, da nam se povampiri Pantelia
gone fishing Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 žeks je odavno najavio izbor ministra za poljsko mleko na čelo fss, ne pratite na času 1 1
*edited by mod Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Isus Hrist da se lično pojavi u Pazovi, opet bi Nedimović bio izabran. Nažalost nema Vidić nikakve šanse. 1
SNARC Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Jebo vas Nedimovic glibavi u dupe..sa sve Piksijem koji ceka momenat da aplaudira.
Nikodije Posted February 9, 2023 Posted February 9, 2023 Vidara je na predsedničkim izborima glasao za Ponoša, naravno da nema šanse da obavlja ikakvu funkciju ovde, posebno ne u FSS. 1
Glass Joe Posted February 10, 2023 Posted February 10, 2023 18 hours ago, Nikodije said: Vidara je na predsedničkim izborima glasao za Ponoša, naravno da nema šanse da obavlja ikakvu funkciju ovde, posebno ne u FSS. jesi li mu video glasački listić
Recommended Posts