Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, John Coltrane said:

I Anderleht takodje odložio pred revanš sa YB.

LŠ je ogromna lova za sve, prioritet.

ma svi mogući su odlagali utakmice

Posted

ali Srbin opet pobedijo, on je odložio po dve

ima i celu polusezonu da odložimo, ako se proceni da večiti mogu nešto i da naprave u tim takmičenjima. pa ako na proleće krenu da melju po Evropi i proleće ćemo da odložimo. šta ima veze, ioanko je jadan uvek prvi a jedan uvek drugi. odigraju par derbija u maju i to je to. a ostali neka se porađaju kako im volja 

• +1 1
Posted

Ajde ovi što igraju takmičarske utakmice pa odlažu, al zašto to radi Zvezda pojma nemam. Zvezdin trening je jači od prvenstvenih utakmica.

Posted
On 22.8.2022. at 14:18, Nikodije said:

Ajde ovi što igraju takmičarske utakmice pa odlažu, al zašto to radi Zvezda pojma nemam. Zvezdin trening je jači od prvenstvenih utakmica.

nakon večerašnje tekme, ipak je jasno zašto to radi 

Posted
23 hours ago, Ted said:

nakon večerašnje tekme, ipak je jasno zašto to radi 

Zašto? Meni nije jasno zašto Zvezda odlaže nekoliko prvenstvenih utakmica tokom kvalifikacija. Tako samo razbija ritam, a nit bi se umorili na tim utakmicama, nit bi izgubili bodove.

• +1 2
Posted

partizan tražio da se derbi odloži za 24h, zvezda odbila

za sada je termin 31.08.

Posted

Neko je đentlmenski Čukarički, neko je Zvezda :fantom:

Posted

sisice, usrali se moćnog parnog valjka

:fantom:

• +1 1
Posted

pokušavaju da iskoriste ono što im se namestilo.

igraju dve tekme kući, jednu su već odradili (Pavkov delo krasi), u subotu isto igraju kući sa nekim pajserima. mi danas gostovanje na Malti, u nedelju Kragujevac i sredu derbi. naš zahtev je sportski, njihov odgovor očekivan.

očekujem da zahtev ipak prođe, pošto se radi o 24h. a i ako ne prođe, nema veze.

samo dobro pamtiti sve. ima i pesmica. pa kad se ćurak okrene, ne praviti se mnogo finim.

Posted

sada bi bila dobra fora da nam savez odloži meč u kg :happy:

Posted

Nesto kontam da bi bila do jaja fora da veciti™ odloze sve utakmice do proleca, a onda da igraju 4x nedeljno... I opet bi bili prvi i drugi :D

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ja bi im sve odložene utakmice smestio u termin SP, pa nek se jebavaju sa novembarskim kišnim snežnim noćima popodnevima u Stouku Pazaru.

• +1 3
Posted
23 hours ago, Profesionalac said:

Ja bi im sve odložene utakmice smestio u termin SP, pa nek se jebavaju sa novembarskim kišnim snežnim noćima popodnevima u Stouku Pazaru.

Od 22,00 h .... ;)

Posted

Lalat opet dao ostavku. Kako je to cudno, cim predje granicu kao da zaboravi sve sto zna :ohmy:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ne znam da li postoji trener sa većim odnosom datih ostavki i stvarnih odlazaka iz kluba :laugh: