August 14, 20222 yr gledao sa Čelzi i Totenhem, paralelno Firencu i Kremoneze i sad gledam ovo.....jebalo me ovo sad ću Romu da gledam, a ovde da zavirim tu i tamo Edited August 14, 20222 yr by Ted
August 14, 20222 yr Gledam malo Spartak-Javor ,dosta dobra utakmica za našu ligu dosta se trci ,napada,jak tempo.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
August 14, 20222 yr 23 minutes ago, renne said: ne znam što sam napisao radnički Zavoleo si nas....i duša ti je kod nas...
August 14, 20222 yr Pustiš ih da ti koriste stadion i oni prime gol u zadnjoj sekundi. Nikakve koristi od Gatovaca.
August 14, 20222 yr 16 minutes ago, Nevernik said: Pustiš ih da ti koriste stadion i oni prime gol u zadnjoj sekundi. Nikakve koristi od Gatovaca. Nego...kud nestade kuća sa Juga Karadjordja...?
August 14, 20222 yr 16 minutes ago, Constantin said: Nego...kud nestade kuća sa Juga Karadjordja...? Srušena je još pre sto godina. Kad su "sredjivali" južnu tribinu.
August 14, 20222 yr Južna tribina Karađorđa je retko viđeni monstrum. Ko li je to tako smislio, da mi je znati.
August 14, 20222 yr 4 minutes ago, Nevernik said: Srušena je još pre sto godina. Kad su "sredjivali" južnu tribinu. Pfuuu....srećan mi 108 rodjendan...