Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted

Прича се да ће, поред Жаркова и Радничког, и Златибор да одустане од такмичења у Првој лиги што би онда већ био прави егзодус.

Posted

Ako Žarkovo odustane ode u nepovrat 6 sigurnih bodova za IMT  :sad:

Posted

јел жарково мењало тренера пре другог меча баража?

какав кризни менаџмент

:ziga:

Posted

Vlasnik Zarkova je vlasnik i firme Rubikon Shipping Company.

Posted
5 minutes ago, borris_ said:

Vlasnik Zarkova je vlasnik i firme Rubikon Shipping Company.

Nije ni cudo sto nema para. Kakav shipping covek radi preko reke koju je Cezar pregazio peske?:D

• Haha 1
Posted

Sad čitam, u sledećih 30 dana kreće rekonstrukcija Čaira, uložiće 9 milijardi.

Posted

7 milijardi

za ovog frankenštajna, toliko će koštati novi čika dača, koji je wembli za ovo%C4%8Cair-Ni%C5%A1.jpg

• Haha 1
Posted

Za novog ČD su rekli 40 miliona evra

Posted

Koja je poenta graditi stadion od 50-60 miliona evra klubu koji ima godišnji budžet oko 1 milion?

Te stadione treba posle i održavati, to nisu radili godinama ni večiti, dok nije dogorelo do nokata zbog UEFE.

Posted

zato sad izgledaju kao da su stadioni fk pripjat

ali new chair

:lolol:

Posted

Po plasmanu prvi ispod crte su Dobanovci, da zamene Žarkovo koje "odustaje", al nešto ipak mislim da će to biti Timok, to će biti proglašeno da je u interesu srpskog fudbala. A ako majstori sa Dunava "odustanu" od ulaska ne bi me čudilo da uđe Dubočica iako je bila prosečan trećeligaš, i to je u interesu srpskog fudbala. Glupo bi bilo da otvorenje modernog stadiona dočekaju u Srpskoj ligi Istok.

Posted
On 30.5.2022. at 7:11, Plajvi said:

Bilo je jedno vreme tako, ne secam se tacno da li je bilo 4x10 ili 4x12, ali se secam da je Radnicki NB igrao grupu Vojvodina, a Hajduk Lion grupu Istok, i prosli u prvu ligu i jedni i drugi. :laugh: To je bilo u SCG eri, treca grupa je bila CG, cetvrta Zapad. 

Mozda u 2 grupe da se podeli, BG + Vojvodina, ostatak Srbije druga grupa. Prvaci direktno u dingdong, drugoplasirani u baraz medjusobno, a tri kluba da ispadaju iz prve u drugu.

Ali... zamislite jedinstvenu trecu ligu gde recimo Radnicki Sombor/Mladost Apatin/Kikinda mora da putuje Radnickom iz Pirota, Dinamu iz Vranja, Javoru... Bankrotirali bi za godinu dana vecina, od cega da generisu prihode i pokriju sve te troskove? 200 ljudi to dodje da gleda, opstina/lokalni moskri zavrne slavinu i kraj price. Pusti autoprevoznik menicu i gasi klub u sestu ligu. Gomila seoskih klubova s dobrim timovima u nizim ligama proda plasman bogatijem klubu, cisto da ne bi morali da se drkaju s logistikom i transportom jer nemaju kako. 

Kad ovako pogledas, mi mozda i prvu ligu da pocepamo na konferencije kao NBA/MLS. Imamo 2 aerodroma u drzavi. 

Tad je radnicki Obrenovac igrao u ligi Zapad, sa mojom Buducnoscu (Va). Cudo jedno da mutavi Miljanic nije ugurao bg klubove i u CG grupu. Govno julovsko, unistio je fudbal za vjekivjekova.

Mora se ici na koncetraciju kvaliteta, ali se paziti i na geografski raspored. Zato sam ja za 3 savezne lige i onda da se ide na podsavezne:

1. supeliga 10 klubova

2. 1. liga 12 klubova

3. 3 grupe 2. lige (sever, centar, jug) po 12 klubova

6 podsavzenih liga  sa po 16 klubova (bg, ns za sever; kg,sd za centar, ni, ks za jug npr ili tako neka kombinacija) koje bi dalje se racvale na podrucne, gradske itsl lige

Ili ako ne bas 100% kao gore ispsiano, a ono nesto slicno tome.

Ovo sto sada imamo kao ostatke nasledja iz SR Srbije je put bez povratka.

• +1 1
Posted
7 milijardi

za ovog frankenštajna, toliko će koštati novi čika dača, koji je wembli za ovo%C4%8Cair-Ni%C5%A1.jpg
Bolje pun Frankenštajn nego prazna deva iz dženeta

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Posted

Lalat preuzeo Borac BL. Partija ga poslala u sestrinski entitet kod bratske partije. Jedino što BIH liga nije baš toliko bratska pa da ga puštaju da se šeta kao kad ovde preuzme neki partijski projekat.

• +1 2