SmudgeYorkshire Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Прича се да ће, поред Жаркова и Радничког, и Златибор да одустане од такмичења у Првој лиги што би онда већ био прави егзодус.
Nikodije Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Ako Žarkovo odustane ode u nepovrat 6 sigurnih bodova za IMT
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2022 Author Posted June 2, 2022 јел жарково мењало тренера пре другог меча баража? какав кризни менаџмент
borris_ Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Vlasnik Zarkova je vlasnik i firme Rubikon Shipping Company.
harper lee Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 5 minutes ago, borris_ said: Vlasnik Zarkova je vlasnik i firme Rubikon Shipping Company. Nije ni cudo sto nema para. Kakav shipping covek radi preko reke koju je Cezar pregazio peske? 1
Nikodije Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Sad čitam, u sledećih 30 dana kreće rekonstrukcija Čaira, uložiće 9 milijardi.
gone fishing Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 7 milijardi za ovog frankenštajna, toliko će koštati novi čika dača, koji je wembli za ovo 1
Profesionalac Posted June 2, 2022 Posted June 2, 2022 Koja je poenta graditi stadion od 50-60 miliona evra klubu koji ima godišnji budžet oko 1 milion? Te stadione treba posle i održavati, to nisu radili godinama ni večiti, dok nije dogorelo do nokata zbog UEFE.
kud u maglu Simoviću Posted June 2, 2022 Author Posted June 2, 2022 zato sad izgledaju kao da su stadioni fk pripjat ali new chair
Nikodije Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Po plasmanu prvi ispod crte su Dobanovci, da zamene Žarkovo koje "odustaje", al nešto ipak mislim da će to biti Timok, to će biti proglašeno da je u interesu srpskog fudbala. A ako majstori sa Dunava "odustanu" od ulaska ne bi me čudilo da uđe Dubočica iako je bila prosečan trećeligaš, i to je u interesu srpskog fudbala. Glupo bi bilo da otvorenje modernog stadiona dočekaju u Srpskoj ligi Istok.
Њујоркер Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 On 30.5.2022. at 7:11, Plajvi said: Bilo je jedno vreme tako, ne secam se tacno da li je bilo 4x10 ili 4x12, ali se secam da je Radnicki NB igrao grupu Vojvodina, a Hajduk Lion grupu Istok, i prosli u prvu ligu i jedni i drugi. To je bilo u SCG eri, treca grupa je bila CG, cetvrta Zapad. Mozda u 2 grupe da se podeli, BG + Vojvodina, ostatak Srbije druga grupa. Prvaci direktno u dingdong, drugoplasirani u baraz medjusobno, a tri kluba da ispadaju iz prve u drugu. Ali... zamislite jedinstvenu trecu ligu gde recimo Radnicki Sombor/Mladost Apatin/Kikinda mora da putuje Radnickom iz Pirota, Dinamu iz Vranja, Javoru... Bankrotirali bi za godinu dana vecina, od cega da generisu prihode i pokriju sve te troskove? 200 ljudi to dodje da gleda, opstina/lokalni moskri zavrne slavinu i kraj price. Pusti autoprevoznik menicu i gasi klub u sestu ligu. Gomila seoskih klubova s dobrim timovima u nizim ligama proda plasman bogatijem klubu, cisto da ne bi morali da se drkaju s logistikom i transportom jer nemaju kako. Kad ovako pogledas, mi mozda i prvu ligu da pocepamo na konferencije kao NBA/MLS. Imamo 2 aerodroma u drzavi. Tad je radnicki Obrenovac igrao u ligi Zapad, sa mojom Buducnoscu (Va). Cudo jedno da mutavi Miljanic nije ugurao bg klubove i u CG grupu. Govno julovsko, unistio je fudbal za vjekivjekova. Mora se ici na koncetraciju kvaliteta, ali se paziti i na geografski raspored. Zato sam ja za 3 savezne lige i onda da se ide na podsavezne: 1. supeliga 10 klubova 2. 1. liga 12 klubova 3. 3 grupe 2. lige (sever, centar, jug) po 12 klubova 6 podsavzenih liga sa po 16 klubova (bg, ns za sever; kg,sd za centar, ni, ks za jug npr ili tako neka kombinacija) koje bi dalje se racvale na podrucne, gradske itsl lige Ili ako ne bas 100% kao gore ispsiano, a ono nesto slicno tome. Ovo sto sada imamo kao ostatke nasledja iz SR Srbije je put bez povratka. 1
Rumpelstiltskin Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 7 milijardi za ovog frankenštajna, toliko će koštati novi čika dača, koji je wembli za ovoBolje pun Frankenštajn nego prazna deva iz dženetaSent from my MI 6 using Tapatalk
Nikodije Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Lalat preuzeo Borac BL. Partija ga poslala u sestrinski entitet kod bratske partije. Jedino što BIH liga nije baš toliko bratska pa da ga puštaju da se šeta kao kad ovde preuzme neki partijski projekat. 2
Recommended Posts