Jump to content
IGNORED

Super liga - Zabava miliona

kud u maglu Simoviću

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Nikodije said:

gazprom je samo jedan deo price, to je tadasnja ekipa vise uradila zato da ne bi ispalo da su komplet grobarski orijentisani, pa eto kao spasavaju i zvezdu. ali na terenu je bilo sve jasno, partizan je setnjom uzimao titule, 6 komada u zizu, isto kao sto ce i zvezda sada.. gazprom je tu bio nebitan, moglo je to sponzorstvo da bude i 50 miliona, zvezda tada ne bi uzela titulu.

da baš se pfc šetao do titula kada ste vi u 4 od 6 šampionata imali šansu da u derbiju na 4-5 kola pre kraja preuzmete prvo mesto

- šetnja je ovo što vi radite u 5 od poslednjih 6 prvenstava

Posted
Just now, gone fishing said:

da baš se pfc šetao do titula kada ste vi u 4 od 6 šampionata imali šansu da u derbiju na 4-5 kola pre kraja preuzmete prvo mesto

- šetnja je ovo što vi radite u 5 od poslednjih 6 prvenstava

ja nisam imao utisak da je ikada zvezda imala sansu tih godina, nekako je partizan uvek u finisu ulazio u velicanstvene serije pobeda.

slazem da je ovo sada jos visi nivo setnje, ali jbg, vucic je zlopamtilo.

Posted

već sam kačio statistiku, ali ju je zla ruka moderatorska obrisala :dry:

- može se proveriti na transfermarketu, a pfc se nije dešavalo da prve bodove u šampionskim sezonama izgubi na derbiju...

Posted
Just now, gone fishing said:

već sam kačio statistiku, ali ju je zla ruka moderatorska obrisala :dry:

- može se proveriti na transfermarketu, a pfc se nije dešavalo da prve bodove u šampionskim sezonama izgubi na derbiju...

ima to i na vikipediji, baci pogled na svaku sezonu, niste nikada izgubili vise od jedne-dve utakmice po sezoni u to vreme. totalna dominacija. a to sto ste prvi bod izgubili u 3. umesto u 23. kolu je samo nebitan podatak.

Posted

... i nemoj da mi branis partizanove titule u odnosu na zvezdine, alergican sam na to.

Posted
3 minutes ago, Nikodije said:

... i nemoj da mi branis partizanove titule u odnosu na zvezdine, alergican sam na to.

alergičan je i vučić na pitanja sa n1

Posted
Just now, theanswer said:

alergičan je i vučić na pitanja sa n1

zato sto je psihopata. ovde je frustracija opravdana. cuj zvezda se seta a partizan osvajao cisto.

Posted (edited)

Partizan je u to vreme izbacivao svoje klince Ljajića, Jovetića, Stefana Savića, Mitrovića, imao povratnike Saleta Ilića, Krstajića, Vukića, neverovatno ubadao strance kojima su se ljudi smejali kada su dovođeni... I Zvezda je u većini tih prvenstava imala šansu da stigne Partizan, da je dobijala derbije.

Neuporedivo sa ovim što gledamo danas.

Za ovo što se u domaćem sportu radi od 2012. godine je dobra analogija u odnosu između postupaka prethodne vlasti i svega onoga što radi ova.

Edited by napadaj
Posted
1 minute ago, Nikodije said:

cuj zvezda se seta a partizan osvajao cisto.

Obrati paznju da se raspravljas sa navijacima najlopovskijeg kluba u istoriji fudbala, jedine aktivne navijacke grupe koja ozbiljno smatra da je njihov lopovluk prirodni poredak stvari a svaki tudji kriminal. S takvom vrstom patologije se ne vredi raspravljati.

Posted (edited)

Well, this escalated quickly :D

Edited by Filozof manijak
Neznalica
Posted (edited)
5 minutes ago, napadaj said:

Partizan je u to vreme izbacivao svoje klince Ljajića, Jovetića, Stefana Savića, Mitrovića, imao povratnike Saleta Ilića, Krstajića, Vukića, neverovatno ubadao strance kojima su se ljudi smejali kada su dovođeni... I Zvezda je u većini tih prvenstava imala šansu da stigne Partizan, da je dobijala derbije.

Neuporedivo sa ovim što gledamo danas.

Za ovo što se u domaćem sportu radi od 2012. godine je dobra analogija u odnosu između postupaka prethodne vlasti i svega onoga što radi ova.

sve sto se desava vec 30 godina u fudbalu je grozno, u pitanju su nijanse. to sto je danas najgore, ne opravdava vase lopovske titule kada je bilo malo manje grozno.

zato nam treba regionalna liga, jer nikada necemo imati normalnu ligu. i ovaj muceni ukrajinac je shvatio kako stvari ovde funkcionisu.

Edited by Nikodije
Posted
3 minutes ago, Filozof manijak said:

Well, this escalated quickly :D

Nije nista eskaliralo, tako je uvek bilo i uvek ce biti.

Posted

Mislio sam na tok forumske rasprave, od linkovanog intervjua onog Ukrajinca, do tvoje ocene nas navijača prečana, za samo jednu forumsku stranicu :D

Treba nam malo reminiscencije s vremena na vreme :D

Posted
6 minutes ago, Filozof manijak said:

Mislio sam na tok forumske rasprave, od linkovanog intervjua onog Ukrajinca, do tvoje ocene nas navijača prečana, za samo jednu forumsku stranicu :D

Treba nam malo reminiscencije s vremena na vreme :D

Ma, strasno mi idu na kurac ta prenemaganja navijaca Partizana o njihovom jebenom postenju. A onda im vlasnik drugog kluba dodje na derbi u lozu kao vatreni navijac a na gostovanja idu klubu ciji je predsednik istovremeno i clan uprave Partizana. I posle moram da citam ovde budalastine o postenim titulama osvojenim samopregornim radom. Hajde, jebo te.

Posted
51 minutes ago, Nikodije said:

ima to i na vikipediji, baci pogled na svaku sezonu, niste nikada izgubili vise od jedne-dve utakmice po sezoni u to vreme. totalna dominacija. a to sto ste prvi bod izgubili u 3. umesto u 23. kolu je samo nebitan podatak.

lol pa niste ni vi gubili, nego ste nam disali za vratom do kraja sezone

- npr 8 maja 2010 se igrao derbi, pred koji je pfc imao 69 a vi 68 bodova, kada je raća šutem sa 40 m doneo pobedu i titulu

- naredne sezone 27 aprila se igrao derbi u koji su oba tima ušla sa po 59 bodova, derbi je rešio babović koji je promašio voleji tako idealno uposlio tejgola za jedini gol na meču

- 18 maja 2013 se igrao derbi u koji je pfc ušao sa 64 a vi sa 62 boda, sećamo se zekinog gola u 90-tom minutu iz slobodnjaka lopta je pogodila stativu a zatim se od leđa bajka mačke odbila u gol za 6 titulu u nizu

- kao što vidiš nije pfc tih godina lagano stizao do titula, nije vas gazio u derbijima gde niste imali šanse, više su to bili neki srećni golovi kakvi su lako mogli da useru i vaše igrače