Milosh76 Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Da li je neki igrac kod nas bio naknadno kaznjen, a da na utakmici nije dobio ni zuti? Drincic bi morao da bude naknadno kaznjen za nameru da povredi igraca, kao i Mazic sto mu nije dao direktan crveni karton!
Jozef K. Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Za takve startove nije loše da postoji i sudska kazna. U smislu namerno onemogućavanje rada. Sent from my Redmi 4 using Tapatalk
Filozof manijak Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Samo ima jedna začkoljica, treba dokazati nameru....
levi Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Samo ima jedna začkoljica, treba dokazati nameru.... Koja glupost Ni u saobraćaju niko ne udara sa namerom, nego iz nepažnje Edited August 7, 2017 by levi
Milosh76 Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Otvoren djon je dovoljno za zuti, a u normalnim ligama i za crveni karton.
Filozof manijak Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Koja glupost Ni u saobraćaju niko ne udara sa namerom, nego iz nepažnje Dobro bre, stalkeru moj omiljeni, da ti razjasnim: Ni u jednom trenutku nisam podržao start Drinčića nad Jovičićem, niti ga podržavam, niti ga opravdavam. I sam sam se bavio sportom i znam kako je kad zapatiš tešku povredu, moja je bila još teža od loma metatarzalne kosti. Ovde polemišem sa MIloševim stavom da treba kaznit Drinčića naknadno "za nameru da povredi igraca". Slažem se, treba ga kazniti naknadno zbog posledica starta, a da li je bilo namerno ili ne, good luck sa dokazivanjem. A to što skačete kao oparene narikače na svaki post koji vam nije po volji, ili što kolektivno histerišete jer je bivši igrač Partizana povredio sadšnjeg igrača Zvezde, je vaš problem. Niti likujem zbog toga, niti mi je drago što dečko mora na višemesečni pauzu. Umij se, musline, dođi malo sebi. edit: a o besmislu poređenja povrede u sportu i saobraćajne nesreće da ne govorim. Edited August 7, 2017 by Filozof manijak
Milosh76 Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Na pola terena, bez sanse da se ugrozi gol, sa dve noge, djonom po nogama... tesko da je isao na loptu. Naravno da ce se namera tesko dokazati i naravno da je Drincic nikada nece priznati, ali po njegovom ponasanju nakon toga i u svih 90 minuta utakmice se moze zakljuciti da nije bilo slucajno. Jer posle toga se nije smirio nego je nastavio i sa provociranjem i udaranjem kao da nije dovoljno stete napravio. A u poluvremenu je sigurno cuo sta je bila posledica starta i mogao je da se malo smiri, a nije. Cocky ga sigurno nece kazniti, a on sigurno nece tako ici na Sumu ili nekog grobarskog igraca...
Filozof manijak Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Na pola terena, bez sanse da se ugrozi gol, sa dve noge, djonom po nogama... tesko da je isao na loptu. Naravno da ce se namera tesko dokazati i naravno da je Drincic nikada nece priznati, ali po njegovom ponasanju nakon toga i u svih 90 minuta utakmice se moze zakljuciti da nije bilo slucajno. Jer posle toga se nije smirio nego je nastavio i sa provociranjem i udaranjem kao da nije dovoljno stete napravio. A u poluvremenu je sigurno cuo sta je bila posledica starta i mogao je da se malo smiri, a nije. Cocky ga sigurno nece kazniti, a on sigurno nece tako ici na Sumu ili nekog grobarskog igraca... Kapiram da tako razmišljaš, i razumno je da tako razmišljaš pošto vam je Jovičić bitan šraf u ekipi, i ova povreda je mnogo toga poremetila, ali to je i dalje tvoje subjektivno viđenje stvari, da ne kažem učitavanje. Kako je mogao u poluvremenu čuti koje su posledice starta? Elem, Drinčić ako je iole sportista i čovek, morao bi da poseti Jovičića bolnici i da mu se izvini.
Milosh76 Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 U pola poluvremena se znalo da je Jovicic otisao u bolnicu, a svaki od njih drka telefon i prvo sto klikne je mozzartsport, a tamo su odmah objavili da je teza povreda. Drincic da je sportista, "zaboleo"bi ga misic i sam sebe bi kaznio bar 3 utakmice... nadji sliku i snimak (pisem sa tableta pa ne mogu da kopiram) pa vidi koliko je bilo bez namere
Filozof manijak Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 U pola poluvremena se znalo da je Jovicic otisao u bolnicu, a svaki od njih drka telefon i prvo sto klikne je mozzartsport, a tamo su odmah objavili da je teza povreda. Drincic da je sportista, "zaboleo"bi ga misic i sam sebe bi kaznio bar 3 utakmice... nadji sliku i snimak (pisem sa tableta pa ne mogu da kopiram) pa vidi koliko je bilo bez namere Da, da, na poluvremenu u svlačionici drkaju telefone, kako da ne. To možda u beton ligama. Elem, pogledao sam snimak starta, i nisam video nameru Drinčića da Jovičiću slomi nogu. Imao je nameru da ga faulira/ili preseče loptu, a kako si video nameru da ga povredi, to ne znam. Učitavate.
levi Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 (edited) Jbt Znali su svi na stadionu, celo 2. pol su mu zviždali zbog toga Edited August 7, 2017 by levi
bradilko Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 možda drinčić radi za krasnodar? ajde ne lupaj više. treba drinčića kazniti naknadno zbog povrede igrača. ako je tako očigledno išao da povredi igrača treba suspendovati i sudiju.
Milosh76 Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 To je i ono sto sam ja i pitao, da li se to desilo nekad naknadno, a da igrac nije dobio ni karton?
Filozof manijak Posted August 7, 2017 Posted August 7, 2017 Koliko znam, u srpskom fudbalu nije. Posebno što je Mažić sudio utakmicu, pa bi se time dokazalo da je naš "najbolji sudija" žestoko pogrešio... (a to ne sme da se dozvoli )
Recommended Posts