Sunday at 08:563 days Evo kako si napisao to videh da su disciplinci™ poveli postupak protiv NP i FKP zbog ponašanja navijača. Taman da kazne NP sa praznim tribinama opet.
Sunday at 09:013 days Author fakt da je tamo ozbiljni nivo divljeg zapada što se tiče organizacijepogotovu sad kad imaju i rasimovu i rahmetli ugljaninovu struju na tribinama Edited Sunday at 09:023 days by kud u maglu Simoviću
Sunday at 15:103 days Nemoj da vas iznenadi ako se sNs Nesko plasira u Evropu... kao i desavanja u prvoj ligu. Opasno se "lobira" da ispadnu jos dva vojvodjanska kluba.
Sunday at 16:073 days Author ma kakvi crni lučanciispadaju tekstilac(ne zbog toga što su vojvođani) i ub. surdulaja i ivanjica ulazea u baražu su minimalne šanse da neko iz prve lige uđe u super ligu, ako se gledaju nefudbalske stvari veće šanse ima šabac nego gat
Sunday at 20:483 days 5 hours ago, John Dies at the End said:Nemoj da vas iznenadi ako se sNs Nesko plasira u Evropu... kao i desavanja u prvoj ligu. Opasno se "lobira" da ispadnu jos dva vojvodjanska kluba.Ko lobira protiv autonomaša?Mada, kad vidim te Odžake, Rume, Gatove, Topole, Divoše, Tovarnike...i ja bi to sve izbacio.
10 hours ago10 hr Neverovanto je da je Rad „uspeo“ da se za svega nekoliko sezona sruši kao kula od karata iako mu je armatura u klupskom grbu, da iz godine u godinu ispada iz ranga u rang. A, imao je pomoć u tim sezonama, otvoreno kaže Bogdan Korak, jednu osobu posebno mora da pomene.„Kako smo toliko i brzo pali? Prosto – nije bilo novca. Tri godine nam je blokiran račun. Mi smo imali ljude koji su nam pomagali, neću da im navodim imena da im ne pravim probleme. Ali, moram jednu osobu da istaknem – sina predsednika države. Mene apsolutno ne interesuje nikakva politička priča, niti išta od toga. Ipak, taj dečko je ovde pomagao šakom i kapom! Tu nema razgovora. Njemu tu blizu žive baka i deka, bilo mu je ovde lepo, pa čak i kad smo ispali prve sezone iz Mozzart Bet Superlige i dalje je pomagao.
3 hours ago3 hr Author ugasili se dabogdapoledica na tviteru kaže da je finale kupa odloženo za 22. zbog terzinog rođendana(ove kao i prošle godine)