FPLS Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Bjelica je gori i od Keselja. Kakva odvratna mlitava masa nicega, a igrace 30 minuta prosecno.
samo_opusteno Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Svidja mi se Radicevic, mnogo energije ima i vidi dosta toga.
Malvo Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ala je Radicevic nabio tempo, odlican nam je protok lopte sa njim.
harper lee Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Kakva oružana pljačka, izbaciše im najboljeg igrača na pravdi boga. Nadam se da će dobiti ipak. Eto, Janković je pokazao da zna košarke i da je problem samopouzdanje. Dobrić je baš ono što sam očekivao kad sam ga video na blic prošle sezone - vrlo mi se dopada. btw, za Kešelja stvarno ne mogu da navijam. Ako bi mogao da izgubi loptu u poslednjoj sekundi iz koje ćemo primiti koš za poraz, to bi me prilično obradovalo. Ti si se bas iznervirao.
Joe D Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 kakva trenerska minijatura alimpija sa ovom petorkom na kraju :lol: ako nista, bar smo u ovom mecu mogli da vidimo radicevica i jankovica u ofanzivnim ulogama koje im odgovaraju, posto do sada nisu imali nikakve. lesor je sa druge strane kriminalan, a ne izlazi iz igre, ne znam koja je tu ideja.
FPLS Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Jovanovic veze sa zivotom nema. Pero nije u stanju 5 minuta na ovom rekreativnom nivou da odigra.
Timmi Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 (edited) jel ovo radovic uzeo timeout? :lol: sta je s dangubom? ove alimpijeve rotacije ne bi bob skontao. Edited October 8, 2017 by Timmi
harper lee Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Rocesti za sada ima 3:0 u ovoj ligi. Milko Bjelica = Walking Dead.
Joe D Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 sta je s dangubom? ove alimpijeve rotacije ne bi bob skontao. drzao se za nogu iznad kolena kad je izvodio ona bacanja, pretpostavljam da je to. mada nije ni da je falio na terenu.
Shaq Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 i u ovom izdanju radicevic je daleko upotrebljiviji od bebe, a svakako da moze daleko bolje od ovoga..
Recommended Posts