Ratamahatta Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Pa da, ali ono kako je on rekao je meni bar zvucalo kao klasican hate speech. Citav taj nastup je bio potpuno sizofren. Link to comment
pbg12345 Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 aman zaman postoji hiljadu drugih nacina da se pokenja po prozivanju omica od prebrojavanja krvnih zrnaca (protivnickih) igraca i naravno da covic nije doveo omica po cenu sukoba sa najvernijima, vec je doveo igraca koga je mogao u tom trenutku da spasava sezonu i svoje dupe cuj covic usao u sukob sa najvernijima, pa on je sa sinom isao na severnu tribinu da im lize dupe i obezbedi podrsku jbt, pa mi smo klub ciji su navijaci gadjali protivnike svinjskim papcima. covic je i tad bio predsednik, nije to tako davno bilo a sad se covic maltene predstavlja kao nekakav zastitnik igraca pogresne vere neko je ovde pomenuo kako je covic sugerisao omicu da se izjasni kao ateista prilikom potpisivanja ugovora. ne znam da li je to napisano ozbiljno ili u sali, ali uzevsi ovo gore i sve ostalo o covicu uopste mi nije tesko poverovati u tako nesto ma uopste cinjenica da su stvoreni uslovi da se covek pravda kako je ateista, a ne zli musliman je jebeno dno Link to comment
Ratamahatta Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Umesto da osudi idiotluk, on trazi reciprocitet, gadov. Link to comment
Goranz Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 A nekad je bio samo ekscentrični rukovodilac. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 koliko je obeštećenje bilo za čovića jr? Link to comment
Ratamahatta Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Ja sam malopre tek video da je Enis '91 godiste. Kontao sam da je '95, '96. Link to comment
Miralem Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 mene bi bilo sramota da navijam za klub u kome igra musliman. Link to comment
Goranz Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Sve i da im čovek oprosti, ali ta imena... Jamezdin, Mevludin, Miralem... užas. Link to comment
Wilde Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Enis potpisao za Saragosu. Izgleda da nije da smo ga najurili, nego je gazda Miško procenio da iza napuklog izloga roba deluje lošije. Link to comment
Miralem Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 34 minutes ago, Goranz said: Jamezdin moj te baci preko sar planine Link to comment
Shaq Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 nachi necemo uzeti ni kls... :coffee: Link to comment
pbg12345 Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 48 minutes ago, Goranz said: Sve i da im čovek oprosti, ali ta imena... Jamezdin, Mevludin, Miralem... užas. prilicno sam siguran da gresis. u pitanju je rusinsko ime e sad jedino ako su rusini muslimani, ali to bi vec zaista bilo previse Link to comment
Goranz Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 Trebalo bi pitati Timmyja, on je na Politici pominjao da je tokom ratova iz svoje Vojvodine rasterao prilično Rusina. Link to comment
Recommended Posts