theanswer Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 4 minutes ago, FPLS said: Ako mislis na Lazica posle Lesorovog bacanja, faul nije postojao jesi slep, udario ga u glavu na skoku rukom
triple_nippled Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 zvezda nastavlja gde je stala juce, takav je utisak na poluvremenu. na trenutke se cini da su nasli neku igru, ali sve se raspalo na kraju druge cetvrtine. nedopustivo los sut. i slobodna i za tri.
MiddleClass Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Od plus 10 do egala na poluvremenu. Pih... 31-31
harper lee Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Hocemo li mi odigrati ista u ovom plej ofu a da nam ne sude crnogorske sudije?
Apollo Creed Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 kakva gomilica glupana Šta će Feldin na terenu valjda je jasno samo pokojnom Alimpu...
assignment Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 1 minute ago, harper said: Hocemo li mi odigrati ista u ovom plej ofu a da nam ne sude crnogorske sudije? Pa tu je veceras i Srbin, slaba vajda... Pustimo sudije, nisu one krive sto mi imamo tupsone u ekipi kaji igraju verovatno najlosiju kosarku u zivotu. Ajd sto je Al ukapirao i pustio Jankovica da igra vise, ali i dalje se drzi Feldina, koji igra dno dna.
samo_opusteno Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Koliko ovde Dangubic nedostaje. Davidovac je babuskara, Dobrica sudije izbacile iz utakmice a Feldin se sakrio u rupu i ne izlazi.
theanswer Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Just now, assignment said: Pa tu je veceras i Srbin, slaba vajda... Pustimo sudije, nisu one krive sto mi imamo tupsone u ekipi kaji igraju verovatno najlosiju kosarku u zivotu. Ajd sto je Al ukapirao i pustio Jankovica da igra vise, ali i dalje se drzi Feldina, koji igra dno dna. drži ga zato što nemate dovoljno poena u rukama bez njega. za sad nemate ni sa njim ali će pre on nešto da pogodi i iskreira nego lazić, dobrić i davidovac zajedno
harper lee Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 1 minute ago, assignment said: Pa tu je veceras i Srbin, slaba vajda... Pustimo sudije, nisu one krive sto mi imamo tupsone u ekipi kaji igraju verovatno najlosiju kosarku u zivotu. Ajd sto je Al ukapirao i pustio Jankovica da igra vise, ali i dalje se drzi Feldina, koji igra dno dna. Dobric je dobio tri licne, zato je vracao Feldina.
samo_opusteno Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Drzi ga zato sto su sudije izbacile Dobrica.
McNulty Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Nije Milo platio sudije nego Alimpijevića. Kakav... bolje da ne kažem šta mi je na umu. Sent from my 5080X using Tapatalk
assignment Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 1 minute ago, theanswer said: drži ga zato što nemate dovoljno poena u rukama bez njega. za sad nemate ni sa njim ali će pre on nešto da pogodi i iskreira nego lazić, dobrić i davidovac zajedno Tu se absolutno ne slazem, Lazic je npr dao jedinu nasu trojku (i Rocesti dao bese jednu), i Dobric ce je pre pogoditi nego Feldin u ovom stanju.
Wilde Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 Feldin je jeziv. Ne samo u šutu - kretnje, otvaranje. Soliramo. Iščupaćemo se ili ako neko upadne u šuter ski amok i sam nam dobije utakmicu, ili ako nekim čudom proradi protok lopte.
theanswer Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 1 minute ago, assignment said: Tu se absolutno ne slazem, Lazic je npr dao jedinu nasu trojku (i Rocesti dao bese jednu), i Dobric ce je pre pogoditi nego Feldin u ovom stanju. pa nije lazić igrao 1 na 1 pa kreirao sam sebi tu trojku. nije poenta u pogađanju otvorenog šuta već u tome ko sa loptom u rukama može nešto da iskreira za sebe ili za druge. videli smo kako je to davidovac kreirao, za lazića znamo da ne može a dobrić je već van utakmice maltene
Recommended Posts