Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

Posted

Teško da mogu da dobiju. Igrački smo verovatno nešto bolji, ali se to ozbiljno promeni kada se uračuna uticaj sa klupe.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Zasluzen poraz, cao i dovidjenja

Sudjenje korektno, odbranu ako smo igrali skupa 5 minuta mnogo je.

Najgori Feldin i Bjelica (doduse Davidovac je danas bio blizu) i ako mladi strucnjak sada nije uvideo kako stvari stoje, nece nikad. Rocesti danas crko na kraju, tesko da ce on sutra nesto odigrati. Pored dve-tri lose odluke bio je uz Omica jedini na nekom nivou. I da dodam Jankovica koji dao 2/2 trojke i 4/5 za dva...

Posted

Primali smo kos u poslednjoj sekundi svake cetvrtine. Kad napravis onakvu glupost kao Rocesti na kraju poluvremena i ne treba da dobijes. Buducnost u formi i puna samopouzdanja posle polufinala, mi usrani.
Nije gotovo ali bice ako i sutra izgubimo.

Posted

Kako god ovo da se zavrsi sledi nam rekonstrukcija tima u kojoj se nadam da vise nikom nece pati na pamet da kupovinom par starijih igraca pokusa da postigne neki instant uspeh. Buducnost, za razliku od nas, cele godine igra konstantno i da nisu imali onaj mali pad pred kraj sezone imali bi i prednost domaceg terena. Mi ove godine pokusavamo na silu a nece na silu, igramo bukvalno isto od pocetka sezone i pobedjujemo samo ako nas usere sut. O psiholoskoj pripremi ekipe najbolje govori gomila promasenih bacanja u zavrsnici koja su nas kostala utakmice.

Posted
8 minutes ago, Heaviside said:

To su ti iskusni profesionalci i najskuplji igrači tima koji su trebali da pomognu klubu na početku novog ciklusa: Ročesti, Feldin, Bjelica + Antić. Ne može se reći da je Džile nadigrao Alimpa uspeo i zatvorio ih jer se ljudi raspadaju mesecima.

feldina smo donekle prinudjeni da cekamo. bjelica odavno nema argumenata da igra ovoliko koliko igra, ako i uopste. alimpije nije imao muda da prilagodi na vreme, onakva petorka na kraju je zakasnila i u ovom mecu i u sezoni generalno. jednostavno, trener pocetnik je odlucio da vise veruje svojim veteranima nego trenerskim instinktima, i tu je usrao motku. igraci su ispratili trenera, igrali su sa napunjenim gacama ceo mec, na kraju najvise. izuzev omica i jankovica, oni su carevi.

Posted
12 minutes ago, Heaviside said:

To su ti iskusni profesionalci i najskuplji igrači tima koji su trebali da pomognu klubu na početku novog ciklusa: Ročesti, Feldin, Bjelica + Antić. Ne može se reći da je Džile nadigrao Alimpa uspeo i zatvorio ih jer se ljudi raspadaju mesecima.

Da Ročesti nije igrao izgubili bi 20  razlike. Čovek bukvalno jedini nešto igra i pokušava i naravno, greši u procesu. Feldin pokušava ali samo pokušava, kod njega ne postoji sredina. Omić je bio korektan kao i Janković, ostalo je katastrofa. 

Posted

Niko da spomene Nemanju Gordića. Njemu ovo nije prvi put da radi.

Od druge četvrtine igrao sa tri lične.

Posted
5 minutes ago, April said:

Niko da spomene Nemanju Gordića. Njemu ovo nije prvi put da radi.

Od druge četvrtine igrao sa tri lične.

e, da je neki zoran savic ili divac da malo gordica i ivanovica nasikira kad udju u reket, da vidis da li bi probali da idu na ulaz.

Posted

Ovaj tim da pobedi u Moraci? Daj boze, ali ja cenim da cak ako dobijemo sutra, dve u Podgorici necemo preziveti.

Oni rastereceni, sada jos i dodatno potvrdjeni u sebe a mi smo danas vec bili psihicki blokirani, sta mislis kako ce sutra tek da bude?

Posted
1 minute ago, assignment said:

Ovaj tim da pobedi u Moraci? Daj boze, ali ja cenim da cak ako dobijemo sutra, dve u Podgorici necemo preziveti.

Oni rastereceni, sada jos i dodatno potvrdjeni u sebe a mi smo danas vec bili psihicki blokirani, sta mislis kako ce sutra tek da bude?

Može sve da bude obrnuto, da nas posluži šut, njih ne, i to je to. Nisu ni oni sad jebeno božanstvo, niti smo mi totalne neznalice. Momentum verovatno jeste na njihovoj strani, ali možemo da ih deknemo, nije nemoguće. Verovatno nekih 55-45 na njih. Možda 60-40. 

Posted

Hoće li Nebojša zvati Brana večeras

Posted

Mogli bismo i koje bacanje da pogodimo, eventualno

Posted
4 minutes ago, Mil@n said:

Može sve da bude obrnuto, da nas posluži šut, njih ne, i to je to. Nisu ni oni sad jebeno božanstvo, niti smo mi totalne neznalice. Momentum verovatno jeste na njihovoj strani, ali možemo da ih deknemo, nije nemoguće. Verovatno nekih 55-45 na njih. Možda 60-40. 

Normalno da moze, ali ne mora da nas krene sut.  A kanal u kojem je npr Feldin ili Bjelica nije bas pitanje loseg suterskog dana, ide to mnogo dublje...

I moja ocena ne ide u smeru Buducnost je sta ja znam jaka ekipa, nego vise ocena koliko smo mi jadni kada je bitno (vidi pod kup gde smo se rastavili i do danas nismo bas zakrpili)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...