Jozef K. Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Teško da mogu da dobiju. Igrački smo verovatno nešto bolji, ali se to ozbiljno promeni kada se uračuna uticaj sa klupe.
assignment Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Zasluzen poraz, cao i dovidjenja Sudjenje korektno, odbranu ako smo igrali skupa 5 minuta mnogo je. Najgori Feldin i Bjelica (doduse Davidovac je danas bio blizu) i ako mladi strucnjak sada nije uvideo kako stvari stoje, nece nikad. Rocesti danas crko na kraju, tesko da ce on sutra nesto odigrati. Pored dve-tri lose odluke bio je uz Omica jedini na nekom nivou. I da dodam Jankovica koji dao 2/2 trojke i 4/5 za dva...
samo_opusteno Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Primali smo kos u poslednjoj sekundi svake cetvrtine. Kad napravis onakvu glupost kao Rocesti na kraju poluvremena i ne treba da dobijes. Buducnost u formi i puna samopouzdanja posle polufinala, mi usrani. Nije gotovo ali bice ako i sutra izgubimo.
harper lee Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Kako god ovo da se zavrsi sledi nam rekonstrukcija tima u kojoj se nadam da vise nikom nece pati na pamet da kupovinom par starijih igraca pokusa da postigne neki instant uspeh. Buducnost, za razliku od nas, cele godine igra konstantno i da nisu imali onaj mali pad pred kraj sezone imali bi i prednost domaceg terena. Mi ove godine pokusavamo na silu a nece na silu, igramo bukvalno isto od pocetka sezone i pobedjujemo samo ako nas usere sut. O psiholoskoj pripremi ekipe najbolje govori gomila promasenih bacanja u zavrsnici koja su nas kostala utakmice.
Joe D Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 8 minutes ago, Heaviside said: To su ti iskusni profesionalci i najskuplji igrači tima koji su trebali da pomognu klubu na početku novog ciklusa: Ročesti, Feldin, Bjelica + Antić. Ne može se reći da je Džile nadigrao Alimpa uspeo i zatvorio ih jer se ljudi raspadaju mesecima. feldina smo donekle prinudjeni da cekamo. bjelica odavno nema argumenata da igra ovoliko koliko igra, ako i uopste. alimpije nije imao muda da prilagodi na vreme, onakva petorka na kraju je zakasnila i u ovom mecu i u sezoni generalno. jednostavno, trener pocetnik je odlucio da vise veruje svojim veteranima nego trenerskim instinktima, i tu je usrao motku. igraci su ispratili trenera, igrali su sa napunjenim gacama ceo mec, na kraju najvise. izuzev omica i jankovica, oni su carevi.
Mil@n Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 12 minutes ago, Heaviside said: To su ti iskusni profesionalci i najskuplji igrači tima koji su trebali da pomognu klubu na početku novog ciklusa: Ročesti, Feldin, Bjelica + Antić. Ne može se reći da je Džile nadigrao Alimpa uspeo i zatvorio ih jer se ljudi raspadaju mesecima. Da Ročesti nije igrao izgubili bi 20 razlike. Čovek bukvalno jedini nešto igra i pokušava i naravno, greši u procesu. Feldin pokušava ali samo pokušava, kod njega ne postoji sredina. Omić je bio korektan kao i Janković, ostalo je katastrofa.
April Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Niko da spomene Nemanju Gordića. Njemu ovo nije prvi put da radi. Od druge četvrtine igrao sa tri lične.
Ros Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 5 minutes ago, April said: Niko da spomene Nemanju Gordića. Njemu ovo nije prvi put da radi. Od druge četvrtine igrao sa tri lične. e, da je neki zoran savic ili divac da malo gordica i ivanovica nasikira kad udju u reket, da vidis da li bi probali da idu na ulaz.
assignment Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Ovaj tim da pobedi u Moraci? Daj boze, ali ja cenim da cak ako dobijemo sutra, dve u Podgorici necemo preziveti. Oni rastereceni, sada jos i dodatno potvrdjeni u sebe a mi smo danas vec bili psihicki blokirani, sta mislis kako ce sutra tek da bude?
Mil@n Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 1 minute ago, assignment said: Ovaj tim da pobedi u Moraci? Daj boze, ali ja cenim da cak ako dobijemo sutra, dve u Podgorici necemo preziveti. Oni rastereceni, sada jos i dodatno potvrdjeni u sebe a mi smo danas vec bili psihicki blokirani, sta mislis kako ce sutra tek da bude? Može sve da bude obrnuto, da nas posluži šut, njih ne, i to je to. Nisu ni oni sad jebeno božanstvo, niti smo mi totalne neznalice. Momentum verovatno jeste na njihovoj strani, ali možemo da ih deknemo, nije nemoguće. Verovatno nekih 55-45 na njih. Možda 60-40.
assignment Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 4 minutes ago, Mil@n said: Može sve da bude obrnuto, da nas posluži šut, njih ne, i to je to. Nisu ni oni sad jebeno božanstvo, niti smo mi totalne neznalice. Momentum verovatno jeste na njihovoj strani, ali možemo da ih deknemo, nije nemoguće. Verovatno nekih 55-45 na njih. Možda 60-40. Normalno da moze, ali ne mora da nas krene sut. A kanal u kojem je npr Feldin ili Bjelica nije bas pitanje loseg suterskog dana, ide to mnogo dublje... I moja ocena ne ide u smeru Buducnost je sta ja znam jaka ekipa, nego vise ocena koliko smo mi jadni kada je bitno (vidi pod kup gde smo se rastavili i do danas nismo bas zakrpili)
Recommended Posts