Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2017/18

Ros

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Apollo Creed

346

• Nikodije

288

• Joe D

247

• MiddleClass

245

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Parter je nenadjebiv sto se toga tice

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Posted (edited)

Jedno pitanje za one koji idu na utakmice EL u Pioniru. Da li ima gostujucih navijaca i da li se za njih posebno prodaju karte i na koji nacin?

Sad me pita drug iz Litvanije kako da nabave karte, a buduci da lete sa timom, koordinisani su sa tupavim Zalgirisom i ocigledno im oni nisu dali nikakve karte. To znaci da moram ja u narednih par dana dok sam ovde da vidim da li to mogu da im nabavim. Nemam pojma nista kako to ide. Je l bi u tom slucaju oni bili izolovani u grobarskom kopu u Pioniru? Koga da pitam, sutra nekoga u Pioniru ako je to u njihovoj nadleznosti ili da progutam ponos i pitam Nesu Ilica?

Edited by MayDay
Posted

Bili su Žalgirisovi navijači i prošle godine...meni se čini da su bili u loži ili u parteru , ne sećam se više. Al mislim da su došli organizovano tako da im je klub obezbedio karte vrvtno.

Nema posebnom dela za goste,zapravo obično i nema gostujućih navijača, bili su ti Žalgirisovi i Makabijevi, ostalih se ni ne sećam. A da i par ovih CSKA u Areni.

Ako putuju sa Žagirisom oni će im obezbediti karte 100%, ne bih se cimao previše. A možeš da im kupiš bilo koju tribinu, neće im ništa faliti...;):fantom:

Posted

Pitaj Nešu. Nije bilo gostujućih organizovano. Nego onako sporadično sa šalovima iza klupe

Posted

Znaci kao zadnje resenje, uvek mogu u neku plavu lozu, je l tako? Nece biti problema?

Posted

e tu je najgore, tu je Vesna Čo...:fantom:

Ma kojih bre problema, opušteno...

Posted
Znaci kao zadnje resenje, uvek mogu u neku plavu lozu, je l tako? Nece biti problema?
Nema problema, naravno
Posted

Veca Pereca je iznad VIP loze, ako se ne varam. 

Super. Volela bih da ih nekako grupisem da mi se ne rastrkaju, ali savrseno sto imam neku sigurnu soluciju.

Posted

У Арени је било Руса на ЦСКА, прошло све кул, иако је један пијани Рус провоцирао и замало направио гужву.

Posted

Bilo je malo frke sa Rusima, ali zato sto su se oni dosta ostro postavili, zastavama prekrili Zvezdin grb, dolazio onaj visoki na R iz uprave da ih upozorava, odjebali ga, provocirali penzionerske tribine okolo, pa opet nije bilo nista. Mislim da tim Litvancima ne bi bilo nista ni u sred kopa da dodju. Prosto nema rizika. A i ako procene da ima nek zatraze na licu mesta da ih stave iza klupe Zalgirisa, i uradice to jer se zentaju incidenata u upravi.

Posted

Srela sam Nešu Ilića sad posle naše utakmice pred vaš trening. Pomoćiće mi da se ogradi jedan sektorčić tamo iza KKP klupe, tj. Žalgirisove u uvom slučaju. :)

Posted

Neša je neverovatan lik, dobar ko lebac. Gde god sam bio na gostovanju (i ne samo meni) kad se potrefilo čovek pomaže. Zarezuje čak i nas semenkare :)

Posted

Flouters dobio otkaz, Penis u FMP. :fantom:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...