January 9, 20187 yr Arena prenosi prolecni deo Serije B, za subotu 20. januar uzivo Bari, Parma i Palermo.
January 16, 20187 yr https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2018&mm=01&dd=16&nav_id=1347622&utm_source=B92&utm_medium=Document&utm_campaign=Related-Chrono&utm_content=Komunisti blokirali Naingolanov transfer
January 16, 20187 yr Author Ako veruješ Juventusovim novinama onda da. Gluposti, kao da će Roma stvarno da ga proda što je okačio klip u kome puši i pije.
January 19, 20187 yr Author Video i ja ali mislim da nećemo praviti nikakve kombinacije tokom zime. Na leto ćemo se upucati nekom drčnom prodajom, tu već nema dileme
January 21, 20187 yr Ajd Dzeko, ima već godina, a tu je Schick da upadne (nisu ga sigurno onoliko platili da bude rezerva, planirali su ovo prije ili kasnije), ali da sam Roma ne bi dao Palmierija, pogotovo ne sad
January 21, 20187 yr Author Muka mi je više od ovoga, nikada nisam bio nezainteresovaniji. Prodaće ga idioti za smešne pare, kao što su i svakog drugog.
January 21, 20187 yr Kakvo dosadno poluvreme. Fudbal je jedini sport, gde u skoro sat vremena, mozes ne videti apsolutno nista, boooring.
January 21, 20187 yr Ih, svaki sport ima potencijal da bude užasno dosadan Ali da, ovo je prilično loše. Vidi se da se sarri malo plaši atalante, redovno ih dobijaju
January 21, 20187 yr Dobijaju sve, i Juventus, ne plase se nikog i svaka im cast. Bila bi premija pobeda Napolija ovde, u ovom sahovskom ratu.
January 21, 20187 yr 15 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: Ih, svaki sport ima potencijal da bude užasno dosadan Ali da, ovo je prilično loše. Vidi se da se sarri malo plaši atalante, redovno ih dobijaju Hokej nikada ne moze biti ovako dosadan, kao ni MLB (bar meni). Stoji da su skoro svi ovosezonski derbiji ovakvi, no ovo je previse kukavicka igra.