gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Potpisuje Shick za Romu, izgleda.
crtamOrasi Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Ne znam di cemo ga, al ajde, svakako je kvalitetan igrac. Ne bunim se.
gervasius twinkleminkleson Posted August 28, 2017 Posted August 28, 2017 Krilo, lagano. Odličan igrač, ako je zdrav.
crtamOrasi Posted August 28, 2017 Author Posted August 28, 2017 Ma znam da moze da odigra po krilu jako dobro, al nije krilo kakvo nama treba. Zaista nam je trebao igrac slican Mahrezu, koji pre svega moze da iskreira kada zadje ka sredini, veznjaci su nam fizikalci, nemamo organizatora od odlaska Pjanica. Spalletti je maskirao taj nedostatak odlicno prosle sezone dubokom odbranom i tranzicijom, EDF nece izgleda nikako. Schick je vise skorer i bice vrhunski igrac ako je zaista zdrav, al sam se nadao da cemo se nekako dokopati Ryadare :(
crtamOrasi Posted August 29, 2017 Author Posted August 29, 2017 5 miliona pozajmica 9 obavezan otkup dogodine 20 isplacujemo 2020 ili 50% od narednog transfera ako ga bude do tada i ako to bude vise od 20 8 miliona bonusi Dosta cudno cemo ga platiti, a boga mi i pristojan iznos je u pitanju. Ko zna sta se desavalo u pregovorima sa Juventusom, ne deluje mi najlogicnije da su oni trebali da ga plate 30m i da smo mi pukli osetno vise posle fejla na lekarskom.
MiddleClass Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Keita 30mil, Jovetic 11. Jedino jos talijanski klubovi prodaju igrace za sicu.
gervasius twinkleminkleson Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 (edited) Keiti je ugovor isticao za godinu dana. Jovetica bi inter radio za džabe samo da se oslobodi plate Edited August 30, 2017 by gervasius twinkleminkleson
crtamOrasi Posted August 30, 2017 Author Posted August 30, 2017 Inter ima opasan problem sa dubinom, gomila pozicija im je jednu povredu udaljena od katastrofe. Treci stoper je Ranocchia, po krilima imaju samo Perisica i Candrevu... Ni na sredini nemaju preterano mnogo igraca, a Icardiju je zamena Eder i niko vise. Jedino su popunjeni na bekovima, ali tu je gomila igraca krajnje prosecnog kvaliteta. Cudi me da se odricu Jovetica i Gabriela (ide valjda u Benficu), sta moze Sabatini da uradi za dan-dva?
MiddleClass Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Stizu Radja i Kutinjo. Tako veli Sabatini...
gervasius twinkleminkleson Posted August 30, 2017 Posted August 30, 2017 Cancelo se već povrijedio...
crtamOrasi Posted August 31, 2017 Author Posted August 31, 2017 Bony u Veroni, wtf?! Ukrao je ispred nosa laskavu titulu za najrandom transfer u ligi Laziu i Naniju. Tumminello na pozajmici u Crotoneu. Dobar potez za nas, mozda pokupi i ozbiljnije minute sada kada nema Falcinellija.
Recommended Posts