ArleKino Posted June 26, 2017 Posted June 26, 2017 Malo mi je cudno da se Juventus rjesava desnih bekova, k'o da su City. Ovo sa Keanom koji hoce traktore za oca je jak razlog za neproduzenje ugovora. :D
ArleKino Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Taman kad pomislis da Milan dobro radi, a oni dogovorili Borinija.
goofs Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Mislim da je on planiran kao zamena za neke bekap igrace koji su otisli (i inace bili slabo korisceni), tako da nije potpuni ali opet.
MiddleClass Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Je, sto? Ti mi rece da nema lijevih na trzistu kad je Murinjo pojurio Fabinja?
crtamOrasi Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 Pa gle za kolke pare jbt. @ Manolas Izgleda da ce mu propasti transfer u Zenit zbog toga sto nece da prima platu u rubljama. Nije da nije u pravu, al opet
crtamOrasi Posted June 28, 2017 Author Posted June 28, 2017 Izgleda da jeste. Sa njim je dogovoreno, Lyon hoce 9m, mi dajemo 5+bonuse, na koliko ce izici ne znam. Nemam pojma kakav je igrac trenutno, znam da je bio hajpovan kao mladji.
John Coltrane Posted June 30, 2017 Posted June 30, 2017 Zna li neko kakav je onaj Hakan Calhanoglu? U top 3 desetke u pravom smislu te reci.
crtamOrasi Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 "AS Roma is not a supermarket" - Monchi "Hold my beer" - AS Roma
ArleKino Posted July 1, 2017 Posted July 1, 2017 Orasi, je li to zapravo ona prica za FFP koji Roma mora ispostovati? Svejedno, cudno mi je da je Roma spremna prodati i Rudigera i Manolasa.
crtamOrasi Posted July 1, 2017 Author Posted July 1, 2017 Izgleda da je neko morao biti prodat do danas (nova uefina fiskalna godina) zbog ffp-a, a kako je Manolas napravio u-turn bukvalno pre potpisa sa Zenitom primorao nas je da prodamo ovoga. Monchi je bio dosta ubedljiv u tvrdnji da Ridza ostaje, mada sad ispada da je tvrdio pazar cekajuci da ga Chelsea preplati, a da je Grk bio prva opcija. Manolas moze da zvace skrotum, ne zanima me, izgubili smo boljeg igraca zbog njegove infantilnosti. Ako nije hteo u Rusiju mogao je odmah da kaze.
Recommended Posts