crtamOrasi Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Ne sumnjam ja ni u šta, samo je pokušaj da dokažeš boju nečega crno belom slikom, onako, malo nekonvencionalan Inače, cepidlačiš preko svake mere, predajem se, nije me toliko briga za Parmu
Lancia Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Super sto se vratila Parma, kad je vec Fodja izduvala. Za Bari u barazu.
Meazza Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 (edited) 37 minutes ago, crtamOrasi said: Ne sumnjam ja ni u šta, samo je pokušaj da dokažeš boju nečega crno belom slikom, onako, malo nekonvencionalan Cekaj, mislis da sam je ja obojio ili sta? Slika je sa Vikipedije, iz clanka pisanog od strane korisnika koji verovatno poznaju istoriju kluba i koji samo navode suve cinjenice. Samo obicna ilustracija koja nije nikakav dokaz. Ako ne sumnjas u taj podatak kao sto kazes, u cemu je onda problem? Ako je navodnjenje argumenata "cepidlacenje preko svake mere" evo molim te izvini, necu vise. Svasta. Ja i ne tvrdim da sam u pravu, mozda ovi podaci nisu tacni ili sam ja negde napravio gresku (ako je Prosciutto di Parma mozda neki ogranak Parmalata). Ako si negde procitao drugacije, voleo bih to da vidim. Ali posto te odjednom ni ne zanima tema pretpostavljam da necemo nastavljati dalje. EDIT: Nasao sam link koji sve detaljno potvrdjuje. Koga interesuje: http://www.soccerstyle24.it/cento-anni-di-calcio-parma-tutte-le-maglie-leggendarie/ Edited May 19, 2018 by Meazza
crtamOrasi Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Predajem se zaista, nisam u pravu a ti jesi i to je to
Meazza Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Jebes to. Ali interesantan je clanak, preporucujem. Izgleda da umesto da identifikuju plavo-zutu kombinaciju sa uspesima Parme, mnogi je povezuju sa malverzacijama uprave koja je uvela tu garnituru dresova. Cini se da je to odgovor na pitanje zasto su se vratili na crne krstove koje neki navijaci vide "cistim" i "neiskvarenim" simbolom.
MiddleClass Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Meazza, otvaras glavu ljudima. Sazetije to malo molicu...
W.F.C. Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Cime se vi bavite u danu proslave 358. titule 1 Juventusa i oprostaja od voljenog dresa 1 Bufona...
crtamOrasi Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 Nisam gledao ali da jesam rasplakao bih se na ovo. Kako drugačije da se i završi takva karijera nego još jednim nedosudjenim penalom za protivnika.
W.F.C. Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Jbga, ostade oprostaj u senci paklenog obracuna Lacija i Intera
MocaVukotic Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 lacio i inter u zadnjem kolu, meč koji odlučuje nešto, srbin u laciu... hmmm priziva loša sećanja
W.F.C. Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Pominju se podele u taboru igraca Lacija, u vezi transfera, tradicionalnih prelazaka u Inter...bice zanimljivo.
porucnik vasic Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 21 hours ago, crtamOrasi said: Nisam gledao ali da jesam rasplakao bih se na ovo. Kako drugačije da se i završi takva karijera nego još jednim nedosudjenim penalom za protivnika. Шта не досуди судија.
Recommended Posts