Jump to content

Serie A 2017-18

Featured Replies

Sta je ovo, na ppp nema veceras organizovanog navijanja protiv Juvea, svi osustali prosle nedelje ? Bolonja vodi 1:0 u Torinu...

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Dugo su izdrzali, vec 2-1 za juve.

• Author

Predali smo se kolektivno.

Meni više i odgovara da vam ne treba u narednom kolu :D

14 hours ago, crtamOrasi said:

Meni više i odgovara da vam ne treba u narednom kolu :D

Ako sam dobro čuo, nema Cuadrada zbog kartona.

U Rimu danas vrlo realan X, ako ne i dvojka, obzirom da nema Immobilea. Sa ovom pobjedom Intera kod rahmetli Udinesea, pobjeda Laziju postaje imperativ.

Sampionski ples Intera... :fantom:

• Author

Lazio je bio sasvim korektan bez Immobilea prošlog vikenda, mislim da će rutinski preko Papua, uteraće već neko drugi golove.

Ode i L.Alberto. :isuse:

Sad će morati Anderson da vadi stvar iz govana. Očekivano nezgodna utakmica, mrdjini momci su još uvijek u igri za Evropu.

SMS se udomio i logican je pad u igri, koncentraciji i timskom duhu. Realno Inter je veca dobit za CL... Murinjo tempirao™

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Nadigrali smo Lazio dva puta, Romu dva puta, Milan u Milanu ... sledece kolo oni stizu u Bergamu ... zadnje kolo idemo u Kaljariju kojem sad opasno gori pod nogama ... Barrow treci gol u cetiri utakmice koje je poceo, traze ga Juve (njih je razbio u Primaveri), Inter, Roma

• Author

Ha, Romu dva puta :dry:

7 minutes ago, crtamOrasi said:

Ha, Romu dva puta :dry:

Da, gledao sam obe utakmice. Prvo kolo, trik sut Kolarova iz prelako dosudjenog sonodnog udarca je bio jedini sut Rome u okvir gola. Imai su jos jedan sut pored gola. Atalanta je imala ukupno 13 suteva, cini mi se seet u okvir gola ... 4:0 u kornerime, vece posedovanje lopte ... uostalom sam Di Francesco je posle frigi kola i poraza od Intera (gde je Roma nadigrala Inter) izjavio da se Romi vratila pobeda protiv Atalante gre su bili sasvim nadigrani. Drugu utakmicu u Rimu, Atalanta je odrsaa cas fudbala Romi u prvom, onda De Roon iskljuven na simuliranje Kolarova ... ipak zavrsilo 2:1 za Atalanta ... Naravno, Roma je bolji tim, wli to ne bu trebalo da nas sprecava da budemo posteni i koliko-toliko realni ... recimo, Atalanta se na misice vratila protiv Juventusa sa 0:2 na 2:2, ali mi nije problem da priznam da nas je Juve nadigrao ... Mogu se naci obe utakmice online

Puno gresaka u kucanju ... ostarelo se, ne bih trebao komentarisati sa mobilnog ... izvinjavam se

• Author
23 minutes ago, mrdja said:

Da, gledao sam obe utakmice. Prvo kolo, trik sut Kolarova iz prelako dosudjenog sonodnog udarca je bio jedini sut Rome u okvir gola. Imai su jos jedan sut pored gola. Atalanta je imala ukupno 13 suteva, cini mi se seet u okvir gola ... 4:0 u kornerime, vece posedovanje lopte ... uostalom sam Di Francesco je posle frigi kola i poraza od Intera (gde je Roma nadigrala Inter) izjavio da se Romi vratila pobeda protiv Atalante gre su bili sasvim nadigrani. Drugu utakmicu u Rimu, Atalanta je odrsaa cas fudbala Romi u prvom, onda De Roon iskljuven na simuliranje Kolarova ... ipak zavrsilo 2:1 za Atalanta ... Naravno, Roma je bolji tim, wli to ne bu trebalo da nas sprecava da budemo posteni i koliko-toliko realni ... recimo, Atalanta se na misice vratila protiv Juventusa sa 0:2 na 2:2, ali mi nije problem da priznam da nas je Juve nadigrao ... Mogu se naci obe utakmice online

Da parafraziram Sampaolija, tako sam ja mislio da nadigravam jednu a onda je ona otišla na prvi maj na Vlasinu i legla pod drugog i njegovu gitaru. Džaba meni posed i korneri, kad mi je falio trik šut™.

Šalim se, prvu nisam gledao, u drugoj smo bili razvaljeni totalno. Al to je i najgori period u sezoni za nas, bili smo bez De Rossija i bez ikakve kontrole na sredini, delovali smo kao banda.

Zameram ti što u oceni sezone nisi pomenuo razvaljivanje Evertona. To je bilo baš, onako, melem za dušu.

😊😊

• Author

Ovo je bilo kroz iglene uši.