April 4, 20186 yr 2 minutes ago, ArleKino said: Icardi Maxi Lopez će YT ovog gledati na repeat čitavu noć. To je jedino sto ce raditi citavu noc.
April 4, 20186 yr Ali Borini je ipak sampion ovog tima, negativna nula, antiheroj, antifudbaler. Svaka mu cast kako je uspeo u zivotu na bazi jebem li ga cega.
April 4, 20186 yr 1 minute ago, Meazza said: Ali Borini je ipak sampion ovog tima, negativna nula, antiheroj, antifudbaler. Svaka mu cast kako je uspeo u zivotu na bazi jebem li ga cega. +10000 I onda jednog dana neko čita listu klubova u kojima je igrao: Chelsea, Roma, Milan, Liverpool...
April 4, 20186 yr Ja Borinija ne krivim ni za sta posto od njega ni ne ocekujem bilo kakav ucinak, osim da grize, a to uvek radi. Al Suso je vrlo limitiran, Bonaventure nema nigde vec mesecima, a to su kao najbolji igraci Milana, od njih sve polazi. Jbg, to je sto je od ove dosta limitirane ekipe, mislim da je splasnuo momentum, da se derbi igrao onda kada je trebalo da se igra verovatno bi pobedili, ovako, 8 kola do kraja juriti 8 bodova, deluje nerealno. Na stranu sto ekipa deluje mrtvo ko prebijena mazga. No i pored svega mislim da je Gatuzo napravio dobar posao i da ga treba zadrzati i sledece sezone.
April 6, 20186 yr Monako nezadovoljan sezonom bez trofeja i nude Sariju duplo vecu platu nego u Napoliju.