189- Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 voli zidane da rotira igrace i itekako bi im puno pomoglo da imaju moratu u ekipi kada ne igraju svi najbolji igraci. doneo im je dosta bodova prosle sezone.
ArleKino Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Real je znatno manje efikasan od Barse dosad, muče se da daju gol, naročito kad treba razbiti bunkere. Carvajal i Marcelo od prosle sezone tu fale. Rasire odbranu suparniku, otvore prostor Iscu i drustvu, to je bilo uzasno tesko za braniti.
Deco Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Carvajal i Marcelo od prosle sezone tu fale. Rasire odbranu suparniku, otvore prostor Iscu i drustvu, to je bilo uzasno tesko za braniti. To svakako, generalno su obojica prilično podcenjeni u smislu značaja koji imaju za igru Reala. voli zidane da rotira igrace i itekako bi im puno pomoglo da imaju moratu u ekipi kada ne igraju svi najbolji igraci. doneo im je dosta bodova prosle sezone. Lepo je to, ali je na duže staze apsolutno neodrživo da igrači kalibra Morate, Iska, i Rodrigeza prihvate da budu na klupi dve trećine vremena.
Lancia Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 To svakako, generalno su obojica prilično podcenjeni u smislu značaja koji imaju za igru Reala. Pa nije ovo tacno, Deco. Danilo je npr. dosao kao velika zvezda u Real, nije dugo trebalo da se vidi, ko je to ustvari. Marcelo je s druge strane, uz sve odbrambene nedostatke, dugo godina nezamenljiv. Ofanzivno je top igac. Licno mislim da bi Real samo morao da proda Bejla i kupi Levndovskog npr. i eventualno boljeg/viseg golmana.
Deco Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) Pa nije ovo tacno, Deco. Danilo je npr. dosao kao velika zvezda u Real, nije dugo trebalo da se vidi, ko je to ustvari. Marcelo je s druge strane, uz sve odbrambene nedostatke, dugo godina nezamenljiv. Ofanzivno je top igac. Licno mislim da bi Real samo morao da proda Bejla i kupi Levndovskog npr. i eventualno boljeg/viseg golmana. Možda sam se pogrešno izrazio sa podcenjeni, Marselo npr. je bio njihov možda i najbolji igrač u CL kampanji, ali ne vredi, Ronaldo da X golova i samo se o tome priča. Pritom za te ofanzivne igrače imaju odlične zamene, a za bekove jok. Kad mesto Marsela igra bilo ko (npr. Naćo) oni deluju kao duplo gori tim, nema širine nikakve. Dovođenje Danila je totalno van pameti bilo u svakom smislu, za to ne znam šta da kažem. Od Levandovskog nema ništa dok god je Ronaldo tu. On evidentno preferira da nominalno igra sa leve strane, za takvu postavku Benzema je idealan. Edited October 15, 2017 by Deco
189- Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Lepo je to, ali je na duže staze apsolutno neodrživo da igrači kalibra Morate, Iska, i Rodrigeza prihvate da budu na klupi dve trećine vremena. pa dobro, to je ocigledno. mada, koliko zidane rotira i ne izgleda da tu ima jasne podele izmedju startera i igraca sa klupe. sto se tice marcela, mislim da je svima jasno da je on jedan od najvaznijih i najboljih igraca reala, tesko da ce se iko naci ko kaze suprotno.
Deco Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) pa dobro, to je ocigledno. mada, koliko zidane rotira i ne izgleda da tu ima jasne podele izmedju startera i igraca sa klupe. sto se tice marcela, mislim da je svima jasno da je on jedan od najvaznijih i najboljih igraca reala, tesko da ce se iko naci ko kaze suprotno. Ali se uglavnom zna ko će da započne ključne utakmice. Prošle sezone mislim, Bejl se povredi negde mart-april. Uleti Isko, izdominira dve-tri utakmice brutalno, Bejl se oporavi, ajd ti lepo sine opet na klupu. Za Marsela sam preterao očigledno, više mi je nekako bedak kako se ti odbrambeni igrači zapostavljaju uvek pa sam po inerciji uhvatio da guslam. Edited October 15, 2017 by Deco
ArleKino Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 Ronaldo ne da da se dovede novi napadac. To je rekao i Ancelotti.
Timmy Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 (edited) Betis za 7 min od 0:4 do 3:4 :lol: Ima vremena za jos jednom 4:4 edit. ipak 5:3 za Valensiju. Kakva luda tekma, Betis promasio penal na 0:2 Edited October 15, 2017 by Timmy
radnik Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 edit. ipak 6:3 za Valensiju na samom kraju jos jedan. igra valensija odlicno ove sezone.
Timmy Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 obri su bas, videcemo da li je dovoljno da se umesaju u borbu za titulu. I Betis je dobar, nisu imali ni srece sinoc. A i dosta cudnih sudijskih odluka je bilo.
MiddleClass Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Eh, bilo ko osim Barse i Reala i titula. I Atletiko mi je iznenadjenje kad uzme, a ne Valensija.
Lancia Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Dobro, nece uzeti titulu, ali svetski ih doterao Marselino. Najbolja stvar sto su skoro sve njihovi klinci, pametno su kupili i isutirali boraniju i nabedjene zvezdice.
gervasius twinkleminkleson Posted October 16, 2017 Posted October 16, 2017 Plus kondogbia koji igra vrhunski, koliko je u interu djelovalo smiješno toliko sad djeluje odlično
Recommended Posts