levi Posted August 31, 2017 Posted August 31, 2017 Kod njih još do sutra uveče može Šta kažu za Maksimovića i Katajia?
Lancia Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Kao sto rekoh, hvala Liverpulu sto nije pustio Kutinja, opozicija je dobila zeleno svetlo da skupi 16.570 potpisa od clanova kluba kao preduslov za obaranje Bartomeua. Objava da ce uprava uciniti sve da dovede Di Mariu (60 miliona!!!!) je samo usijala atmosferu.
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 U međuvremenu, Alaves doveo Bojana i Mounira, za koje sam ubjedjen da su u stvari jedan isti igrač.
Lancia Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 U međuvremenu, Alaves doveo Bojana i Mounira, za koje sam ubjedjen da su u stvari jedan isti igrač. Munir, ne Mounir, za drugi deo si u pravu, Munir is new Bojan.
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Da, u međuvremenu vidjeh da je munir. Oh well. Nije čak ni Mounir, kao veliki El Hamdaoui.
Lancia Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Da, u međuvremenu vidjeh da je munir. Oh well. Nije čak ni Mounir, kao veliki El Hamdaoui. samo zvocas, nego kad si tu, kako stoji stvar sa Fiorentinom, hoce li opstati u ligi? btw, doziveo sam da se Fodja vrati u drugu, ima li sanse za prvu ligu?
MiddleClass Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Napokon Majo prica o fudbalu na topiku o Skotskoj.
Lancia Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 pravis se vazan sto ste razbili jadne Jermene.
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 samo zvocas, nego kad si tu, kako stoji stvar sa Fiorentinom, hoce li opstati u ligi? btw, doziveo sam da se Fodja vrati u drugu, ima li sanse za prvu ligu? A Fiorentina je dosta podmladila ekipu, realno tesko da ce se boriti za opstanak, ali tesko iznad nekog 10. mjesta. Foggia ne vjerujem da moze vec ove sezone u Serie A, ali koliko sam ispratio, imaju ambicija, nisu ni bez para [za jedan klub sa juga Italije]. Imaju solidnog trenera, Stroppu, par zanimljivih igraca [najpoznatiji Pelizzoli, bivsi buduci golman reprezentacije]. Izgubise sad od Zemanove Pescare 5-1, nisam gledao ni hajlajce ni nista, ali citao sam da su mogli i sami 3-4 gola da daju. Nadam se da ce uskoro u Serie A.
Lancia Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Isfeminizirao se skroz? Jos uvek farba pramenove u plavo¿
gervasius twinkleminkleson Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 Ne pije on pivo. Samo somerzbi. Ne, nego jogurt.
borris_ Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) Da li ce Di Maria zavrsiti u Barceloni? Ostalo je jos 2h45. Barcelona je prvo pokusala sa Lemarom ali je rus rekao njet. PSG ga pusta za 50M€. Edited September 1, 2017 by borris_
borris_ Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) Barca je danas ponudila 80M€ (ili 70 dva razlicita izvora, dvije razlicite sume) za Lemara sto su ovi naravno odbili (vrijedi barem koliko i Dembele). Ima dogovor oko plate sa ADM-om, sada se dogovaraju sa PSG. Moji bi 50M€ a vjerujem da ide za manje. Edited September 1, 2017 by borris_
Recommended Posts