MiddleClass Posted November 5, 2017 Author Posted November 5, 2017 Dva ponistena gola Vukovima i Gomez masio penal.
John Coltrane Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 Dva ponistena gola Vukovima i Gomez masio penal. I to sve u prvom. Dodajem je na listu must watch dok budu trajale ove pauze za baraz.
Strahan Posted November 5, 2017 Posted November 5, 2017 I to sve u prvom. Dodajem je na listu must watch dok budu trajale ove pauze za baraz. obavezno pogledaj
Strahan Posted November 17, 2017 Posted November 17, 2017 Bravo vfb Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Bajern-Auspuh pored derbija kola Elita-RBLajpcig. U trenutku kad je domacin blagi favorit zbog dobre forme. Izgoreo ko bira tekme.
John Coltrane Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) Voland masi sansu glavom, tik pored stative i u sledecem napadu Vermer izbacuje Vendela koji dobija zuti ulazi u svadju. Faul izveden, Leno volina umesto da hvata ili muski boksuje loptu, samo je "gura" do prvog igraca Lajpciga ciji sut sa gol linije Henriks skida rukom i pase crveni. Sledeci napad Voland sa peterca prebacuje gol. Epski raspad u samo 3minuta. Dve stvari su upecatljive: dokle ce Leno biti zacementirani broj 1 i pored gomile gresaka iz sedmice u sedmicu i koliko ce jos zutih (a bobami i crvenih) da iznudi mali Verner vrtenjem Elitine odbrane? Pohitati u kladionice u uplatiti da pada jos 1 crveni do kraja meca. evo sad bila ruka i gostiju u 16... edit: Zabode Voland sa 2 metra. Elita igra kao da nema igraca manje Edited November 18, 2017 by John Coltrane
Strahan Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 ocekivao sam tezi mec ali je sve bilo kako treba stvarno vrhunska utakmica elita vs rbl sad ce snimka na es2 koln opet porazen
John Coltrane Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Strahane, odgledaj snimak pa napisi koju. Bice da sam pristrasan, ali Elita igra sexy fudbal. Napokon su "legli" Brant-Bejli-Voladn trio u napadu,
gervasius twinkleminkleson Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 (edited) Prava borussia na najboljem putu da prestigne lažnu i izbije na treće mjesto. Ni bayernu nije svejedno Oh, kakav gol Rafaela Edited November 18, 2017 by gervasius twinkleminkleson
Plavimost Posted November 18, 2017 Posted November 18, 2017 Bajern-Auspuh pored derbija kola Elita-RBLajpcig. U trenutku kad je domacin blagi favorit zbog dobre forme. Izgoreo ko bira tekme. +700 Poslao sam im mail po tom pitanju
Strahan Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Kakve su šanse da Bosz ode u tri lijepe? drma mu se ozbiljno. bild pise da ima foru da popravi stvari u sledece 2 utakmice. obe igraju kuci vs spurs i s04
Strahan Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Strahane, odgledaj snimak pa napisi koju. Bice da sam pristrasan, ali Elita igra sexy fudbal. Napokon su "legli" Brant-Bejli-Voladn trio u napadu, gledao sam mec. dobra je elita, vreme je da ih bvb opljacka i uzme branta :(
Recommended Posts