Прслин Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Лукави Глвдиола маскирао расистичке трагове тиме што су му Стерлинг и Сане главне узданице. Још дао онолике паре на Мендија иако не воли афро африканце! Какво покварено ђубре! Јадни црнци... Толико су их белчуге карале кроз историју (да буде јасно, Србе и нашу балканску браћу водим под именом којим француски црнци називају све источноевропејце - "шатро белци") да чак и када неко не воли њих лично они мисле да је то расизам.
kipo Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Fred namirisao kakvo je đubre, što mu je olakšalo ionako jednostavan izbor
radnik Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 plus na ovo sto Prslin napisa, Yaya se malo nalupao, daleko bilo da branim Pepa, ali mi lici na ono maxim ... divizija, fali vise dokaza, a manje licnog utiska. srecan Fred svima koji slave, da bude uspesan kao svako Mourinhovo pojacanje u UTD-u
Weenie Pooh Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Guardian prenosi standardne žalopojke Kolovog malog, ali rasizam se nigde ne pominje. “Pep likes to dominate and wants to have obedient players who lick his hands. I do not like this kind of relationship. I respect my coach but I am not his thing,” he told France Football. “Like all players, I have bickered with my coaches. But at a certain point, men who do not understand each other reconcile. This is not possible with Pep, who is very rigid. The other players will never admit it publicly but some have already told me that they ended up hating him, because he manipulates and plays a lot with your head.” “Actually, I want to be the one who breaks the Guardiola myth a bit: Barcelona, he did not invent it. He just had the intelligence to adapt what Cruyff had set up. Then, at Bayern and City, he tried to reproduce the same patterns but with this requirement: working with ‘his’ players and with almost unlimited means. It would not work at Crystal Palace or Watford. For me, Zidane is bigger because he has fewer requirements and shows great respect for all his players. Pep, he wants to be considered a genius - he loves it. But there is a lot of comedy behind all this, it’s a bit of anything. He creates a character... When I see him scratching his head in full match to show that he thinks thoroughly, it makes me laugh. It’s comedy.” “He was a hypocrite praising me but I let him do it,” Touré explained. “I would have preferred to have no ceremony and leave with my head higher. I have the impression that Pep, without acknowledgment or respect, did everything to spoil my last season. It hurts when you spent eight years in a club. He stole my farewells with City, a club where the fans are beautiful."
Deco Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Gvardioli je Sejdu Keita odigrao za dlaku manje od 200 utakmica tokom četiri sezone, na osnovu toga bi se pre moglo zaključiti da je naklonjen afrikancima nego obrnuto. A ove Tureove tlapnje, suština je da se on raspao i da zadnje dve godine nije ni blizu potrebnog nivoa, za to mu svakako Gvardiola nije kriv.
ArleKino Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Yaya Toure je odrastao čovjek koji se namrštio na klub u kojem je bio najplaćeniji igrač svijeta jer nije dobio rođendansku tortu. Vrhunski igrač koji se raspao još u Pellegrinijevoj eri.
porucnik vasic Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Ви сте најобичнији бели расисти. Не знате како је то бити рођен црн. Од рођења сте привилеговани.
copkillah Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 izgledalo je da ga je baš zveknuo u glavu, da nije bilo naivno i ispostavilo se da je tako
cvrlle Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 6 minutes ago, copkillah said: izgledalo je da ga je baš zveknuo u glavu, da nije bilo naivno i ispostavilo se da je tako ma daj... mislim jeste bilo laktanja ali smesno je ovo sto se radi. niti to moze da bude karijusu alibi za dva maloumno primnjena gola niti ce se postici nesto tuzakanjem ramosa. ako im je to uopste cilj.
copkillah Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Ne verujem da postoji bilo koji cilj, čovek otišao na snimanje glave, najnomralnija stva. I ispostavilo se da ga je ovaj udario baš onako kako sam se plašio da ga je udario, po rekaciji u tom momentu.
Mercuzzio Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Eto dokaza da Liverpulu ne treba novi golman. Apsolutno podržavam da Karius i sledeće sezone bude prvi golman Liverpula.
Recommended Posts